Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 207250 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Meni treba pomoc. Kako mogu da skinem muziku na Iphone?Probala sam preko Itunesa,ali mi je obrisalo 200 pesama,a sada ne znam gde su. Izgleda da su pesme nestale zauvek.   :cry:

koristi iPhone PC suite, a link za dl možeš naći na ovoj temi
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
iPhone NES emulator 2.3.0 released; Accelerometer support included in the mix

You know you can play NES games on your jailbroken iPhone, right? The famous NES.app has been recently updated to add accelerometer support in the mix, allowing you to go beyond virtual on-screen buttons.

Now, I’m not sure how that will help Mario score more points, but I can clearly see the benefits of using an accelerometer in racing games. Then again, I may be wrong and all we need is to change a perspective a bit — once you get used to moving your iPhone around to play the game, things should get easier, I guess.

Anyway, NES.app 2.3.0 is already available in Cydia. More information can be found on the official website.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Znam da je glupo pitanje, ali sta mislite, za koliko bi kod nas mogao u Telekomu da se prodaje novi iPhone i pod kojim uslovima? Da li se zna neka cena u Hrvatskoj recimo kao orijentir?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Mozda bih uzeo Iphone iz Italije (Vodafon) posto je otkljucan. E, sad mora prvi put da bude njegova kartica (Vodafon-koja se dobija prlikom kupovine Iphone-a tj. obicna pripaid sim kartica) da bi se aktivirao, da li cu moci da ga aktiviram iz Srbije ili moram da budem u Italiji?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 354
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Zanima me onaj model od 8GB, uzeo bih ga iz Amerike. Da li je potrebno samo unlockovanje u Srbiji ili jos nesto? Na sta treba da se obrati paznja kod kupovine? Koliko sam shvatio za punjac treba adapter da bi se postigla odgovarajuca voltaza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Are iPhone 3Gs developing cracks?

In what appears to be an increasingly common problem, hairline cracks are beginning to form on Apple's new iPhone 3G. While most of the cracks are reportedly affecting the white model, this is likely due to the increased visibility of the dark fracture on the white case as opposed to any differences in materials between the white and black units. At the moment, the issue seems largely cosmetic and doesn't appear to interfere with the operation of the phone. Now bust out the magnifying glass and let us know if you're seeing the same.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
iPhone 3G hits melting-point, burns sleeping dude’s leg

The iPhone 3G is the new hotness. It’s so hot, in fact, that iPhone 3G hopefuls are still hitting backorder-walls at Apple Stores nationwide, three weeks after its initial global launch. But, we’re speaking in metaphorical terms here.

Metaphorical terms, that is, unless you’re MacForums user LonginottiFilms. He’s apparently had his iPhone 3G get so hot that it started to warp the casing and gave him a nasty burn where the sun don’t shine. The guy apparently fell asleep with the iPhone 3G in his pocket, and woke up to a burning sensation on his leg.

Lo and behold, he found that his iPhone 3G was so hot that the casing had warped and bulged out. He was left with a nice little iPhone 3G-sized burn mark on his thigh.

Push email, 3G, and screen was set to auto-lock after a minute, so intense data transfers couldn’t have caused the iPhone 3G in question to overheat to skin-burning temps.

Perhaps the li-ion battery was in the early stages of overheating and discharging? Has anyone else experienced overheating issues with their iPhone 3G?

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Quake founder John Carmack: iPhone better than dedicated gaming systems

If you have an iPhone or, better yet, an iPhone 3G, you’re probably well aware of how powerful the iPhone is as a media, web surfing, and gaming platform. Pairing a powerful set of processors and graphics acceleration technologies with the huge multi-touch display has made for a mobile gaming platform unlike any other currently available.

So much so that John Carmack, of Quake-fame, has gone on record as saying that the iPhone is “more powerful than a Nintendo DS and PSP combined.” Carmack went on to say that the iPhone’s  hardware was equivalent to a Sega Dreamcast gaming console, and comparable to the Sony PlatStation 2 or Microsoft’s Xbox. Those are huge statements, especially from the co-founder of id, the company that created one of the more hardware-intensive gaming titles out there - most of you will know Quake intimately.

The Quaker-maker says that id is currently toiling away to release 2 new iPhone games through the AppStore. One of the iPhone games will be a more conventional (read: pared down) gaming title, while the other will aim to take the iPhone to the edge of its graphical performance envelope - a goal worthy of id’s hardware-taxing software.

Still, Carmack says Apple needs to seriously consider their stance on iPhone gaming. Apple isn’t exactly always helpful to game developers, like id, looking to make “game-changing” software for the iPhone. If Apple can get a grasp on their iPhone-as-gaming-console concept, then the iPhone will certainly rise to the top of the mobile gaming-crop.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Novi iPhone puca po šavovima

Sićušne pukotine razočarale kupce

Čini se da novi 3G iPhone nije bez mane, naime forumi se polako pune pritužbama novopečenih vlasnika koji su na svojim uređajima pronašli sićušne pukotine. Riječ je o problemu kozmetičke prirode, oštećeni telefoni rade bez problema, ali valja imati na umu da je izgled kod Apple proizvoda uvijek bio na prvom mjestu.

Najviše pritužbi se odnosi na bijeli model, mada je moguće da vlasnici crnih telefona jednostavno ne mogu primjetiti male pukotine radi boje plastike. Neki korisnici foruma čak tvrde da su pukotine primjetili čim su otpakovali telefon. Pukotine se pojavljuju duž cijelog stražnjeg poklopca, bez pravila, mada ih se najviše može očekivati na rubovima i oko konektora, gdje je naprezanje pri svakodnevnoj upotrebi i nošenju najveće.

Ukoliko ste slučajno nabavili novi 3G iPhone, savjetujemo vam da ga pažljivo pregledate i odmah kontaktirate Apple u slučaju da pronađete oštećenja. Ako ste tek razmišljali o kupovini, bilo bi mudro pričekati nekoliko sedmica, dok se cijela zbrka ne razjasni.

Apple još uvijek mudro šuti i ignoriše vapaje svojih mušterija. Moguće je da problem nije tako raširen kao što se čini na prvi pogled. Tu je i mogućnost da ekipa iz Cupertina ne želi srozavati svoj ugled, te da će u tišini zamijeniti modele sa nekvalitetnom plastikom, jer bi je javno priznavanje problema koštalo dosta više. S obzirom da Apple nije nimalo omiljen u IT štampi, koja ga razapne na krst nakon svake pogreške, ovaj scenarij se uopšte ne čini nevjerovatnim.

Izvor : Itx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Znam da sam dosadan, ali da li neko zna koje su cene u okolnim zemljama, Hrvatskoj recimo, iPhone-a ako se kupuje regularno preko ugovora sa provajderom? Interesuje me naravno 3G.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.