Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 195867 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7 Plus
Krace receno mocicemo legalno da koristimo Iphone tek kada udjemo (ako udjemo) u EU

Gresis. Bio je jedno vreme, ne znam da li ima i dalje, u nasem Apple Shop-u, legalno 100%, bez ugovorne obaveze.
znam, ima ali je opet skuplje 200 evra negoda se na ebay-u kupi nov neotvoren factory unlecked
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 21:33:07 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iphone 3g

Instaler
Instaler sam posebno izdvojio jer preko njega sve instalirate. . .  U njemu dodajete source-ove , tj.  adrese sa kojih on skida listu aplikacija za download, sa koje posle vi odabirate koju ćete aplikaciju da instalirate. . .  

Citat

ja sam pre neki dan dobila iphone 3g, 8gb, verzija 2. 1,carrier 2. 6,
 imam par pitanja
1.  nemam instaler?? kako da ga ubacim
2.  koristim vip karticu, koja radi-imam domet u itunes-u mi pokazuje da je neprepoznaje, pa vodim borbu kako prebaciti muziku sa compa na iphone

:help:   :help:   :help:   :help:   Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4
Moras da uradis jailbreak da bi imala installer i ostale programe preko kojih instaliras druge ali posto je to 3g iPhone, nemoj da napravis gresku i uradis upgrade na 2.2.1 preko iTunes-a jer onda neces moci da ga koristis bez dodatne kartice jer ce izgubiti mrezu...

Ako nisi sigurna kako to sama da uradis, najbolje je da ga odneses u neki servis... jeste da ce ti to naplatiti ali ipak neces rizikovati da ostanes bez telefona.

Naravno, ako znas sta radis, treba da nadjes modifikovanu software-a za tvoj iPhone i da uradis restore tj. upgrade na nju i to je to Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7 Plus
AT&T already sold out of launch day iPhone 3G S pre-orders

Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iphone 3g
Citat: NenadS link=topic=333249. msg7212360#msg7212360 date=1244843431
Moras da uradis jailbreak da bi imala installer i ostale programe preko kojih instaliras druge ali posto je to 3g iPhone, nemoj da napravis gresku i uradis upgrade na 2. 2. 1 preko iTunes-a jer onda neces moci da ga koristis bez dodatne kartice jer ce izgubiti mrezu. . .

Ako nisi sigurna kako to sama da uradis, najbolje je da ga odneses u neki servis. . .  jeste da ce ti to naplatiti ali ipak neces rizikovati da ostanes bez telefona.

Naravno, ako znas sta radis, treba da nadjes modifikovanu software-a za tvoj iPhone i da uradis restore tj.  upgrade na nju i to je to Smiley

nisam uspela da spojim itunes sa iphone-om,tako da to verovatno znaci da nisam ni stavila 2. 2. 1 -valjda?  pise kad udjem u setings/about da je verzija 2. 1 (5f136) nadam se da to nije onda verzija 2. 2. 1

pa ok ipak cu ga odneti u servis jer mi pravi problem kad prikacim iphone na itunes kaze da mi neprepoznaje karticu i da ubacim drugu,korisim vip mrezu,mam domet i normalno ga korisim
ali mi nije jasno, jer uspela sam da se prijaviim preko compa na itunes (pise u gornjem desnom uglu moj mail)
ali sa leve strane gde stoji moj iphone name, kada kliknem desnim klikom pise samo eject, i ako pritinem na freeapp kaze da nepodrzava moju karticu, i bas me izludjuje...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 02:43:47 od marija mara »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Da li se isplati dati za Iphone 3G 8Gb 200 eura,koristen par dana?
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 10:07:15 od josip122 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
moras da budes budala da to ne uzmes  Smile eto kako se isplati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
moras da budes budala da to ne uzmes  Smile eto kako se isplati.

OK,hvala ti na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
X2 Football 2009  X2 Games

Finally, from the masters of handheld sports, you’ve found a football/soccer game that allows you to play according to your rules. X2 Football lets you experience the highs and lows of taking more than 50 National teams through a number of tournaments, leagues and cups, and gives you total control of the action with the revolutionary floating analogue stick and X2 S.M.A.R.T buttons. This ingenious and cutting edge system delivers Slick Movement and Robust Tactics coupled with a fluid, 360 degree control method that takes handheld football to the next level.

The X2 control system means that you can play intuitive football in the way that just feels right. Play thru-balls along the ground or in the air, perform tricks and make the plays happen as you see them. Shoot, make a lofted cross and ping the ball around pitch, but keep an eye on the X2 power gauge to make sure you hit that sweet spot every time. Thanks to the X2 control system it’s easy for a beginner to pick up and play, but to master it takes practice and skill. Just like on a real pitch.

X2 Football also gives you the chance to delve deep into the strategy of the beautiful game if that’s what you want. Take complete control of team management and see how the decisions you make in the dugout translate into success (or failure) on the pitch.

With full motion-captured player animations, a blisteringly fast game engine and the sublime X2 control system, X2 Football brings the pace, nuances and skills of the beautiful game realistically to life.

Why wait for extra time when you can play right now!

X2 Football - the definitive 3D football experience on the iPhone and iPod Touch from the masters of handheld football.

Featuring:

- Full motion-captured player animation for incredible realism and gameplay.
- X2 control system, comprising the revolutionary floating analogue stick and X2 S.M.A.R.T buttons, mean fluid football action, the way that it should be.
- Authentic in-game commentary that adds to the atmosphere and keeps you in the moment.
- Multiple camera angles and full 3D replays under your total control so you never miss a trick.

« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 23:19:39 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iphone 3g
da li neko koristi vip postpade na iphone-u 3g 8gb? ja nikako da se prikacim na ovaj itunes da bi prebacila muziku i ostalo,tako da samo telefoniram, a uspela sam da se prijavim na itunes preko comp-a, ali mi daje da moja kartica nepodrzava bla,bla... i sta sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.