Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 196263 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
znaci nista od toga.. mislim sto se tice moje kupovine Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
A i šta će ti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6681-7710
a jbg ovi nisu normalni,ko ima oguovor za stari i phone,mora sad opet novi da napravi da bi mogao da uzima 3g iphone  Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Smrt je tek pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy Nexus
To naknadno podrazumeva da si mogao da ga patchuješ, ovaj ne možeš jer ti ga i neće dati u ruke dok ne staviš potpis na ugovor Smile

To je zvanično potvrđeno iz Apple-a, nije nagađanje.

Ti ćeš možda i moći da ga otključaš, ali neko će taj ugovor morati da plaća  Smile
Gde je potvrdjena ta informacija jel na njihovom sajtu ili ????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
GSMArena:
Citat
The price will be the same all over the world - $199 for the 8GB version and $299 for the 16GB version. The 16GB variety will be offered in another color choice too - pearl white. We bet you've guessed it that there's no way that these prices are SIM-free - you will most probably have to enter into a long-term pricey contract with one of the approved carriers in order to get it.

Gizmodo:
Citat
It will be using all AT&T's standard voice and data plans, which means $30 for unlimited 3G data for consumers, $45 for business users, on top of voice. Also, no in-home activation for iPhone 3G—it does require a two-year contract, and it will have to be activated in store (at AT&T or Apple Store), which takes 10-12 minutes, meaning that first day line is going to SUCK. And you will have to camp out, since there won't be any online ordering at launch

MacKorisnik:
Citat
Najviše iznenađuje cijena, s obzirom da jecijena prvog iPhone-a bila 499 odnosno 599$ za 3G iPhone cijene su višestruko manje odnosno 199$ za 8 GB verziju odnsono 299$ za 16 GB verziju. Prodaja u prvom krugu od 70 zemalja diljem svijeta bi trebala početi 11 srpnja, ali vas moram razočarati.
Izgleda se ukida dosadašnja praksa aktivacije preko iTunes Store-a, odnosno aktivacija će biti dio kupnje tako da će se razočarati svi koji su ga imali namjeru kupiti u Americi kad krene u prodaju. Također kako vidim nema više onlie kupovine nego samo putem službenih Store-ova ( bilo Apple, bilo AT&T odnosno lokalnih operatera u ostalim zemljama).

itd...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 5s
Znaci ne preostaje nista drugo nego povuci CG veze do doslepaju iz Italije,posto je maciji kasalj da oni poskidaju telefone sa ITA mreza Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam trenutno u Californiji na tzv. work and travel programu, bas sam se bio nameracio da donesem 10 komada koje cu da preprodam Smile mada sam se smorio kada sam video da se telefon prodaje iskljucivo sa ugovorom. Tako je bilo u pocetku i sa prvim Iphone-om, pa su ga posle pustili u slobodnu prodaju. Moguce je da se ista stvar ponovi i sa ovim, mada za to mora da prodje par meseci najmanje,a oktobar kada se vracam je veoma blizu.

Ni taj ugovor nije ne premostiva prepreka, mogli bi ljudi koji su upuceniji u tematiku da se ukljuce, ja ovde bukvalno mogu za nasu clansku kartu biblioteke da kazem da mi je licna karta,pasos,ili vozacka koliko su ovde ljudi tupavi. Fake ID mogu da nabavim isto tako lako, ne znam koji tip provere je u pitanju pa ne znam odakle da pocnem.

Ajte hakeri, da vas cujem ... Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 00:25:47 od Koxche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
Tako je bilo u pocetku i sa prvim Iphone-om, pa su ga posle pustili u slobodnu prodaju. Moguce je da se ista stvar ponovi i sa ovim, mada za to mora da prodje par meseci najmanje,a oktobar kada se vracam je veoma blizu.

nadam se da ce tako biti i sa ovim..
a za ovo ostalo, hakeri i to Smile
bio sam u Americi i kupio sam u Njujorku ipod u apple prodavnici, provukli mi karticu i gotovo, tako bi i za iphone bilo i skidaju ti mesecno 30$ i gotovo ili nesto tako slicno i nisu oni bas tako tupavi kao sto ti rece, zamisli da se oni mogu tako lako zajebati.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 01:53:22 od tarmi84 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Kako sam ja razumeo... pretlata kod AT&T-a je 40$ mesečno, plus 35$ za unlimited 3g data plan... na dve godine to mu dođe ukupno 1800+200= 2000$  Smile

Ma promeniće Džobs pravila kad vidi da ne ide  Smile, tako je i prošle godine spustio cenu...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
Nokia Neka stara nokia
a daj bre nek idu u kurac,taman se ponado da se otarasin 6630-ice sa treci put polomljenom maskom zbog mog izivljavanja,i oni sad kao mora odma pretplata...stvarno nek se nose u kurac...srce mi stade kad procitah
"Nece moci rodjak iz Amerike da vam donese" Smile Smile Smile

ps    http://www.apple.com/iphone/gallery/ads/hallway/
reklama
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 15:09:28 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.