Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216083 puta)
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 5800
Eto , telefon koji nema nista sa jailbreakom postaje extra.Znaci sve zivo , poboljsana kamera (snapture pravi shotke od 4 mpix sada ne znam koliko je to tacno) , video zapis , mms , gps navodjenje itd itd.Mada prijatno bi me iznenadilo da izadje ako je uopste moguce neki novi OS na kome ce biti File Manager kao na Sony Ericsson telefonima i mogucnosti slanja BT om.A na kom telefonu mozete da svirate okarinu (valjda se tako pise)  Smile

« Poslednja izmena: 10. Mar 2009, 22:28:12 od lukasavija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
poboljsana kamera (snapture pravi shotke od 4 mpix sada ne znam koliko je to tacno)

uslikaj sliku iPhone-om, odradi resize nekim picture editorom na 4mpix i dobićeš isti efekat.

kameru može da poboljša samo Apple u nekoj narednoj verziji iPhonea, a razna softverska rješenja sigurno ne mogu  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Syncing the iPhone 2.x with a Linux computer

Although Apple (NSDQ: AAPL)’s iPhone 2.0 firmware update generally killed wireless syncing with Linux, efforts have been made to resurrect the functionality. As expected hackers won, allowing all Linux fans around the world to comfortably sync their iPhones with PCs.

Before you hop over to get all the details, you should know that a jailbroken device is required and so is the OpenSSH app (available through Cydia). Once that’s on place, follow all the steps provided on the Ubuntu Forums community.

From what I can tell, it’s not super easy, but then again not too hard for any die hard Linux fan. Here’s a link with all the details, step-by-step instructions and more. Good luck!

izvor

dakle, potrebno je imati jailbrake-ovan iPhone, instaliran OpenSSH iz Cydia-e.
podešavanja na komp-u: Places > Connect to server > Browse Network; u Service type odabrati "SSH", u polje Server unijeti ip adresu mobitela (koju možete provjeriti ovako: Settings > WiFI > odabrati mrežu na koju je fon konektovan i provjeriti podatke). User Name: mobile; Password: root

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ssh1.png
(32.64 KB, 680x649)
ssh2.png
(19.34 KB, 668x475)
« Poslednja izmena: 10. Mar 2009, 23:58:41 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 5800
Testirao sam Snapture i za divno cudo pravi 4 mpix fotke.Znaci imaju svakakva podesavanja kao sto je tajmer , osvetljenje sve sto ima normalan telefon.Probao sam da resize ovaj obican 2 mpix foto i kvalitet se skroz izgubio znaci sve u kockicama.Ova 4 mpix slika je i lepsa i eto veca rezolucija
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 4S 16GB
Testirao sam Snapture i za divno cudo pravi 4 mpix fotke.Znaci imaju svakakva podesavanja kao sto je tajmer , osvetljenje sve sto ima normalan telefon.Probao sam da resize ovaj obican 2 mpix foto i kvalitet se skroz izgubio znaci sve u kockicama.Ova 4 mpix slika je i lepsa i eto veca rezolucija
mozda malo lepsa, mozda si slikao sa vise osvetljenja ali nikako ne mozes da dobijes kvalitet 4mpix kamere, samo je rasiri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 6S
@lukasavija

To sto ti pricas se zove alhemija i to niko u istoriji covecanstva nije jos uspeo da uradi. Ne mozes od nicega napraviti nesto. Dakle ne mozes od slike od 2 mpx napraviti 4 mpx. Mozes formalno, ali to nije slika od 4 mpx, vec je to slika od 2 mpx, koja je interpolacijom razvucena i razmrljana da izgleda nesto lepse. Isto kao i sa digitalnim zumom. To nije zum, vec je samo razvucena i interpolirana slika, u prevodu useless...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
probao sam i kvalitet fotografije je ocajan tj isti kao i sa default aplikacijom
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Nije ako koristis ClearCam.

Naravno.... nista sto sam u photoshopu ne mozes da uradis,
ali ipak je bolje da telefon to uradi umesto tebe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 5800
Nznm dali je moguce , ali lepse je od obicne kamere plus imaju neke dodatne funkcije npr. Timer , Zum itd itd

@Shaolin

Skini crackovanu tj premium verziju.Dosta je poboljsano , ova trial ko da je losija od premium.Ako treba link javi na pp
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 20:57:56 od lukasavija »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 4S 16GB
ljudi! izasao iBluetooth  Smile samo se placa 3.9Eur  Smile

Finally, the application was released!

Here there are some question you might ask:

Q: When the app will be published?
A: It’s on-line, you’ll find it in cydia.

Q: Will i be able to send any file?
A: Yes, image support is built in, and the file viewer allow you to send ANY file on the device.

Q: Will i be able to send music?
A: Music can already be sent by selecting an MP3/wav/aiff file from the file system. However, i’ll include a music library to send ipod syncronized songs directly in the near future.

And, the most important question:

Q: Why i have to pay 3.99 euro for this app?
A: Mainly, because apple didn’t want to include a full bluetooth stack to be used by the developers. Implementing a complete and stable stack (with all the bluetooth profiles) is nearly impossible for me in a short time, so i’ve considered the idea of buying a complete (and well-tested) stack. Now, there are only 3 stack that supports almost all bluetooth profiles: BlueMagic, BCHS, ClarinoxBlue and, of course, all of these are VERY EXPENSIVE.
So, i’ve decided to make you pay* this application, so i can buy one of those stack for ALL the community and implement a background daemon that will provide a full-featured stack for ANY developer out there.

Please, understand that the “free way” is not the right way. If you want this application “for free” then take the “a cracked version”, but you’re essentially removing yourself the possibility to have more features, such as: A2DP (Audio stereo), Serial Port (needed for bluetooth gps), DUN & LAP (internet navigation), implemented in a small time and used by all of the developer out there: think at xgps developers adding support for bluetooth gps devices or other free developers adding bluetooth functionality to native apps like contacts, photos… or any other infinite idea that developer can have!
And, yes, writing a complete stack is always possible, but how much do you think it will take? Look, i’ve spent 3 month only for the obex part… and that’s a small part: it’s just one (ONE) profile out of 27!

So, think about it!

Regards,
Domenico.

* Note: I said the price would be under 3 euro, but this is impossible, because paypal and the italian tax will eat the 50% of the final price.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 20:58:06 od kocka90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.