Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216238 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Video: Apple's iPhone and Bluetooth keyboard get together, have a good ole time

Not that we've never seen a jailbroken iPhone get cozy with a keyboard before, but this is just a match made in heaven. Not according to those who matter in Cupertino, mind you, but since when have you renegade hackers cared about those folks? The video waiting down in the read link shows off an Apple Bluetooth keyboard interacting with an iPhone 3G, but it seems that you'll have to wait a bit longer before the general public gets instructions / files / etc. in order to replicate.

read

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy Duos 2
e kakav je iPhone Nano? trebam dobiti takav pa da vidima komentare, sta su mu mane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Iphone nano ne postoji, bar ne od Appla. Samo ih kinezi prave...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
How fast is my iPhone at download/rendering?

Wanna see how quick your iPhone is running at downloading and rendering on-screen, for the network you are on?

Well the boys have iPhonespeedtest.com have done a nice thing for you then - put a speed test page up just for the iPhone (and iPod Touch when running over WiFi).

The difference from other speed test sites is that there is no Flash or Java support in the iPhone/iPod Touch browser, and hence this would skew the result of other speed test sites that do use this tech.

So just whack in http://iphonespeedtest.com/ in your device and check how fast you be running! There is also a discussion so you can compare speeds! Nice!

izvor

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

photo.jpg
(41.33 KB, 480x320)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Rinspeed's iChange EV is an iPhone-integrated shape shifter

While not nearly as outrageous as its sQuba submarine car, Rinspeed's shape-shifting iChange all-electric concept car, debuting at this year's Geneva Motor Show, has more than its fair share of eccentricities. As the name not so gracefully suggests, it sports iPhone integration that lets you dock the mobile and control non-driving functions such as headlights and turn signals -- no steering capabilities, unfortunately. The phone can also adjust the height of the bubble roof to make room for two passengers in the back. Left to its own devices, the bubble adjusts dynamically to maximize fuel efficiency. As for the specs, it's got a 150 kilowatt motor, top speed of about 137MPH, solar panel roofing to power the A/C, a Harman/Kardon infotainment system with GPS navigation, goes 0 to 62MPH in under four seconds, and is all powered by lithium ion batteries available in two different stack configurations optimized for short and long trips, respectively. See it for yourself in the video after the break -- soundtrack not included, so be sure to add your own techno beats.

Gallery: Rinspeed's iChange EV is an iPhone-integrated shape shifter

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
375.3  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
"melodiju ne dužu od 40 sec"  ... pored svih zabrana i ograničenja ne bi me čudilo da Apple ograniči i razgovore na 40 sec ... e dragi korisnici iphona stvarno vam se divim  Smile

Meni se sekretarica pali nakon 30 sekundi tako da mi je svejedno trajala melodija 40 sekundi ili 5 sati. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
ljudi gde da skinem one fore, ono kao da pijes pivo, pa ono  kao ruka na ultrazvuk, a cuo sam da postoji ono, dunes u displey i on zamagli pa prstom brises maglu. Na appstore nasao sam nesto Ali se placa. Na netu sam samim phonom pa jel mogu skinuti tako nesto sa drugug sajta i da safari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
googlaj hottrix
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
Molim sa objasnjenje.                                                                                                                                                                                               Na netu sam samim iphonom, pa mi recite kako da skinem neki fail. Naprimer ovde la bureku probao sam da skinem melodiu mp3, u temi zatrazite mel za vas tel. I Safari mi izbacuje da nemoze da skine, a naprimer neki wallpaper, sliku jpg itd  uspem drzeci prstom la slici 1sekund, i izbaci mi kao na pc, da save taj fail. I sve ok! A dok neki drugi fail nece. Naprimer:  Mp3, exe, rar, zip, sis. Nece nista. Pa sta da radim da bi koristio iphone isto kao PC, posto nemam net, a korisrim ga samo putem iphona. Momci unapred hvala. Uh ukocise mi se prstici od kucanja. A da sto se tice hottrixa, googlovao sam i nasao! Heee, sta mi vredi kada nemoru da skinem. Jos jednom momci hvala! 
« Poslednja izmena: 28. Feb 2009, 12:03:50 od nutela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.163 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.