Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 196398 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 6
sve odgovore ćeš naći u ovoj temi. samo kreni od početka, i polako  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
iphone nema gps Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
O moj boze , kliknuo sam install aplikaciju tesku 14 KB , i izgubio 50 din kredita , i s'obzirom da sam ostao bez istog cak i nije zavrsio download.  O moj boze. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
POzz ljudi juce sam dobio novi I-phone 16 gb za rodjendan.   Prvi utisci su bili fenomenalni od gps-a, weather cast-a, safarija, fenomenalnog zvuga , galerije za slike, vrhunskog interface-a.  .  .  .  odusevio sam se.  .  .   Posle pola sata cackanje edge aplikacija (you tube , gps itd) zaprepastio sam se kada sam video da sam ostao bez 500 din kredita.  .  .   Verujem da cu se dobro zamisliti pre nego sto kliknem na bilo sta u skorijoj buducnosti.   Tako pocinjem da uvidjam crnu stranu ovog gadgeta.  .  .   Danas,  nastaju novi problemi, u glavnom zbog idiotskog apple softwara.  .  . 
Imao bih par pitanja i nadam se da ce neko imati pravi odgovor na njih
1.   Kada convertujem video u I-phone/pod format izgubim zvuk.   Sinhronizujem i pustim na fonu , ali bez zvuka.   Pokusao sam vise puta i apsolutno me izludjuje! Takodje , da li postoje neki brzi nacin za convertovanje, s'obzirom da je i-tunes bolesno spor. 
2.   Izgubio sam sat vremena da pronadjem nacin da prebacim kontakte sa sim-a na phone ali potpuno bezuspesno , totalno sam izludeo  :weirdface:
3.  Sta je sa video zapisom? Ne postoji???
4.   "vrhunski" i-tunes naravno dozvoljava da napravim ringtone samo od pesama koje sam KUPIO u i-store.   KRATASTROFA! Da li postoji neki programcic da to radi sa uobicajnom muzikom ili sam osudjen na debilne default zvukove?
5.   Da li mogu da downloadujem aplikacije preko wi-fi , s'obzirom da ga imam na faxu? Nisam spreman da placam 200eu kredita mesecno.  .   uzas. 
edit] kada pokusam install preko edge-a dobijam error: "cannot find host" , sta moze biti problem?

Unapred se izvinjavam ako su vec dati odgovori na neka od mojih pitanja,nisam uspeo da pronadjem ono sto me interesuje u predhodnim stranama, jer iskreno tanak sam sa vremenom i samo sam na przinu preleteo preko njih.   HVALA u napred

1.WinAVI MP4 Converter
2.SIMport (Treba da imas Installer u telefonu)
3.Iphone Video Recorder, ShowTime...
4.Iphone PC Suite
5.Moze (i za to i sve ostale zebancije vezane za net koristi iskljucivi WiFi)
... Probaj prvo"Clear Queue" pa onda "Install"

PoZzZ
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 00:39:16 od costolleumus »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Molim te mi odgovori na najvaznije pitanje. Sve te aplikacije mogu dl preko wi-fi i one se vec nalaze na spisku aplikacija?
Covece umrecu 550 din za pola sata, sve na raspali edge.... I sto je najgore lazu za cenu maksimalno. Imam protk u logu 4.5 MB sto bi po cenovniku bilo 200 din....... Place mi se kao da vozim BMW a nemam pare za gorivo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
pa WinAVI MP4 Converter i Iphone PC Suite instaliras na kompu. Aplikacije za telefon instaliras preko installera u telefonu. Ove navedene vec imas u instaleru, a dodatne dobijas preko "sources" isto u instaleru (Installer-Sources-Edit-Add)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
mozesh da koristih WiFi bez problema samo se konektuj, nadji HotSpot, vrati se u instaler i uzivaj...
Btw, iSim je bolja app za kontakte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
O2 otpustio zaposlene jer su preprodavali iPhone-ove

Britanski O2 otpustio je gotovo 500 radnika nakon što su uhvaćeni u preprodavanju iPhone-ova.

Radnici su iskoristili 20% popusta koje je Apple dao zaposlenima u toj kompaniji, i onda otključali i nudili svoje iPhone-ove preko eBaya. Još dvadesetak njih je pod istragom, nakon što je slučaj otkriven prošle nedelje.

O2 ima ekskluzivno pravo distribucije iPhone-a u Velikoj Britaniji, i verovatno će distribuirati i novi 3G iPhone, koji treba uskoro da se pojavi.

Izvor: Mobilize.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 4S 16GB
Evo da napišem ja moj review iPhona kakvog sam ga ja video za ovih mecec i po dana koliko ga imam...

U kutiji se dobija:
-iPhone
-Dock
-USB kabal
-Adapter za struju
-Slusalice
-Krpica za ekran
-Uputstvo i 2 Apple nalepnice

Opšti utisak:
-Nisam ga ispuštao iz ruke kad sam ga dobio i baterija mi je trajala pola dana  :Z sada već traje dan-dva ali stalno izlazi nešto novo pa ga još čačkam, a ovako ga stalno koristim za muziku. Odličan telefon za muziku, filmove pogotovu jer ima veliki ekran, slike...

Ekran
 -Slike su oštre,a iznenadilo me kako se vidi po suncu jer sam imao m600i na kojem se nije ništa videlo kad izađem napolje, tako da se ovde vidi odlično, a takođe ima i auto brightness koji odlično podešava osvetljenje.Teško se grebe što je baš dobro, i primetio sam da se manje masti kad skinem foliju sa ekrana, tako da kad kupite slobodno odmah skinite foliju...
Kamera
- ima 2Mpix, tj. pravi slike rezolucije 1600x1200. Kamera je solidna, po slabom osvetljenju loša, po dobrom osvetljenju super. Evo zakačio sam par slika da vidite kvalitet. Takođe kad slikate morate da držite mirno ili će se zamutiti, npr. kao na drugoj slici gde je mačka trčala po kavezu  :Z A ova treća slika je baš lepo ispala jer je bilo dosta svetla...

Zvuk
-Zvučnik se nalazi u donjem levom uglu. Nema 2 zvučnika kako su svi mislili nego jedan, ono drugo je mikrofon... Zvučnik je loš , tipa nekih S60 Nokija , možda malo bolji... Zvučnik za razgovor je dobar, čuje se dobro u toku razgovora i na ulici, samo skinite foliju sa ekrana da bi se bolje čulo. Uglavnom svi se žale na taj zvučnik jer nisu skinuli foliju pa se slabije čuje... Ali kada stavite slušalice, ne verujem da možete da slušate muziku pojačanu do kraja...kvalitet je odličan kao i jačina, tako da se skoro glasnije čuju slušalice nego zvučnik  :Z

Konekcije
- Poseduje WIFI, USB, EDGE i BT, ali preko Bluetootha još uvek ne može ništa da se prebaci jer je softwerski prigušen. Krstarenje internetom uz pomoć Safarija i WIFI-a je odlično jer prikazuje stranicu kao na kompu, pa onda zumirate sa 2 prsta... Jedina zamerka safarija je što ne podržava Flash. Preko USB konekcije se puni baterija preko kompa ,a može i preko dodatka da se uključi u utičnicu... Prebacivanje slika, muzike, videa i ostalo se obavlja preko iTunsa ili preko iPhone PC Suita.

Komunikacija
- Nema 3G, nema MMS, ima SMS i Mail. MMS se može dodati instaliranjem aplikacije za MMS. Mail je odličan i lako se podešava za free mailove kao Yahoo, Gmail, Hotmail... SMS je odlično urađen, jer nije kao na ostalim telefonima, nego kada uđete u SMS on ispiše sve kontakte od kojih i kojima ste slali SMS i kad izaberete jednog , on prikaže razgovor kao chat. Kucanje na tastaturi je u početku teško ali se vremenom naviknete pa možete isto brzo da kucate kao na običnim telefonima.

OS
-To je najlepši deo... odlično uradjen OS, sa extra grafičkim efektima. Za sada najnovija verzija je 1.1.4 , a za nekoliko dana treba da izađe 2.0 u kojoj će biti mnogo izmena. Da bi koristili telefon na našoj mreži mora da se otključa, a trenutno mogu sve verzije da se otključaju i to jednim klikom u programu, i zato nemojte da pomislite da dajete pare za to...
SMS je aplikacija za , sama reč kaže SMS poruke...
Kalendar je lepo uradjen i može da se namesti na srpskom,...
Ovde pregledate slike. Zoom je tako što 2 prsta odmačinjete jedan od drugog ili dupli tap, a menjanje slika je povlečenje prsta u jednom smeru.Okretanje slika se vrši okretanjem telefona na željenu stranu.
U ovoj aplikaciji možete samo da slikate, nema dodatnih opcija za kameru. Za dodatne opcije instalirajte Snapture koji je besplatan.
Za pregled YouTube klipova preko neta. Ne preporučujem da gledate dok ste na EDGE  :Z
Aplikacija koju ćete najmanje koristiti je ovo  :Z za berzu i akcije...
Google maps...odlično urađena aplikacija. Poseduje mape i satelitski snimak, kao i traženja prodavnica, adresa...U 1.1.4 verziji ima i locator koji te pronađe na mapi uz pomoć mobinih stanica, ali je neprecizno...
Aplikacija koja mi je njadraža  :Z Ima vreme i za Beograd i za manje gradove Srbije.
Ovde se nalazi Sat, štoperica, alarm...
Običan kalkulator,u 2.0 verziji će biti bolji
za beleške... Sviđa mi se font kojim se pišu beleške...
ovde podešavate sve vezano za fon...
za kupovinu pesama sa iTunes-a...žao mi je što ne mogu da kupim jer je odlično urađeno, možeš i da preslušaš pesme i pretražujes...
Ovde je imenik i brojevi za poziv, kao i propušteni pozivi...
  za čitanje i slanje mailova...
za surf na internetu...
za slušanje muzike, pregled videa , i slušanje audio knjiga. Odlično je urađeno ako okrenete telefon , pojaviće se tkz. Cover flow, tj. svi albumi na fonu i listate albume i okrećete da bi izabrali pesmu...

Baterija
-baterija traje max 2 dana , sa normalnim korišćenjem, ali ako stalno čačkate onda će izdržati jedan dan. Pogotovu ako ste na WIFI, jer to cepa bateriju, pa morate da stavljate i na pola dana da se puni... Baterija je integrisana tako da ne može da se izvadi kao kod ostalih telefona.Bateriju punite preko USBa, preko kompa ili preko adaptera ,a dobićete u kutiji adapter za američke utičnice, pa vi samo skinite jedan deo mali gde se nalaze ti konektori i videćete prepoznatljivi priključak u obliku osmice, i uzmite bilo koji kabal koji ima takav kraj i uključite u to i u struju...

Instaler
Instaler sam posebno izdvojio jer preko njega sve instalirate... U njemu dodajete source-ove , tj. adrese sa kojih on skida listu aplikacija za download, sa koje posle vi odabirate koju ćete aplikaciju da instalirate...

« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 19:23:48 od milan91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Hmm da li neko zna kako da pravim foldere u photos? Bas mi maksimalno glupo da sve stavlja zajedno, u photo library....
isto vazi za videos...
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 21:04:47 od nenad-ex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.