Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 73609 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Ako netko misli da ce ijedan konkurent imat vise softwarea od Ipod-a/iPhone-a nakon sto izbace SDK taj je budala. O kvaliteti softwarea da i ne govorim.

Ocigledno nisi upoznat sa softverom za Symbian i Windows Mobile.... Da jesi, ne bi napisao ovakvu glupost.

Prvo nista tu nije ocito niti sam napisao glupost a  ti cigledno ne vidis dalje od 1min u buducnost  Smile 

Kako sam rekao uzivajte u svojih 5 min. pljuvanja, buducnost ce pokazati svoje kao sto je to i dosad radila.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 20:32:06 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
To su isti strucnjaci koji su tvrdili da je pametnije uzet neko Nokia smece ako ne zbog iceg onda zbog softwarea Smile Ako netko misli da ce ijedan konkurent imat vise softwarea od Ipod-a/iPhone-a nakon sto izbace SDK taj je budala. O kvaliteti softwarea da i ne govorim.

Smile

Možda za jedno... ma ne, ipak nikad  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 01:02:07 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
Aqayax podseti se pocetaka Apple i Microsofta i videces da su jos i tada Apple korisnici govorili da samo sto nije MAC osvojio svet i gurnuo u drugi plan Microsoft pa se to nije ostvarilo vec se desilo to da je Windows postao nedostizni lider na planeti sa OS-om za PC korisnike i svi se na njega ugledaju, kopiraju njegov interfejs i sve njegove funkcije.
Zanima me, dokle cete vi cekati taj dan kada bi Apple trebao biti "prvi"?
Za razliku od vas, ja govorim u sadasnjem vremenu, ne pretpostavljam sta bi bilo kada bi bilo, i zato mislim da sam u pravu.

Ne ulazi mi u mozak i to zasto samo vi koji pisete sa Apple racunara  fanaticno i manijakalno skacete u odbranu ovog telefona i to pretpostavkama i potencijalnim uvredama. Zar ovo nije primer sekti gde je neko uvredio dogmu iste?

ISTINA
- Microsoft i Windows OS - lider i broj 1 u svetu sa operativnim sistemom za kucne racunare;
- Nokia i Symbian OS - lider i broj 1 u svetu sa operativnim sistemom za mobilne telefone;

Ja ne hvalim microsoft i preporucujem isti ili nokiju i simbijan vec samo navodim podatke o tome da su ovi prvi, najprodavaniji, najpopularniji i NAJBOLJI na planeti jer je svet odlucio tako, korisnici celog sveta koji su probali takve uredjaje i utvrdili da su bolji od drugih. Da ne valjaju niko ih ne bi koristio vec bi uzelo nesto drugo.
Ako ceo svet misli da su ovo najbolje stvari zasto bih ja trazio alternativu i platio nesto stop nema potrebe? Zato koristim Windows PC, imam Noka S60 telefon i kada to Apple ili Linux budu bili bolji i preuzeli prvo mesto na planeti onda cu koristiti njih. Prosto, zar ne.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 12:33:13 od jogurtsasirom »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Aqayax podseti se pocetaka Apple i Microsofta i videces da su jos i tada Apple korisnici govorili da samo sto nije MAC osvojio svet i gurnuo u drugi plan Microsoft pa se to nije ostvarilo vec se desilo to da je Windows postao nedostizni lider na planeti sa OS-om za PC korisnike i svi se na njega ugledaju, kopiraju njegov interfejs i sve njegove funkcije.
Zanima me, dokle cete vi cekati taj dan kada bi Apple trebao biti "prvi"?
Za razliku od vas, ja govorim u sadasnjem vremenu, ne pretpostavljam sta bi bilo kada bi bilo, i zato mislim da sam u pravu.

Ne ulazi mi u mozak i to zasto samo vi koji pisete sa Apple racunara  fanaticno i manijakalno skacete u odbranu ovog telefona i to pretpostavkama i potencijalnim uvredama. Zar ovo nije primer sekti gde je neko uvredio dogmu iste?

ISTINA
- Microsoft i Windows OS - lider i broj 1 u svetu sa operativnim sistemom za kucne racunare;
- Nokia i Symbian OS - lider i broj 1 u svetu sa operativnim sistemom za mobilne telefone;

Ja ne hvalim microsoft i preporucujem isti ili nokiju i simbijan vec samo navodim podatke o tome da su ovi prvi, najprodavaniji, najpopularniji i NAJBOLJI na planeti jer je svet odlucio tako, korisnici celog sveta koji su probali takve uredjaje i utvrdili da su bolji od drugih. Da ne valjaju niko ih ne bi koristio vec bi uzelo nesto drugo.
Ako ceo svet misli da su ovo najbolje stvari zasto bih ja trazio alternativu i platio nesto stop nema potrebe? Zato koristim Windows PC, imam Noka S60 telefon i kada to Apple ili Linux budu bili bolji i preuzeli prvo mesto na planeti onda cu koristiti njih. Prosto, zar ne.

Da, prosto je prava rijec jer sve sto si napisao je glupost.  Po tebi je fico najbolji auto na planeti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
Dobro, glupost, kak velite. Ti koristi svoj iPhone, ja cu moj symbian, bitno je da smo svi srecni! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ok, dosta više off-a  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
@jogurtsasirom
Cisto radoznalosti radi, da li ti imas jos jedan nick ovde na forumu "ciglatel" posto ste mnogo slicni, imate iste telefone, iste ideje i isto volite da pisete dugacke postove....?
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 15:32:57 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Citat
Ok, dosta više off-a  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
@jogurtsasirom
Cisto radoznalosti radi, da li ti imas jos jedan nick ovde na forumu "ciglatel" posto ste mnogo slicni, imate iste telefone, iste ideje i isto volite da pisete dugacke postove....?
Dobro si zametio i steta sto nemam vremena previse da procitam sta takav strucnjak misli o ovom telefonu jer tema ima 90 strana. Nemamo iste telefone jer vidim da cigla ima N95-3 ali slicni smo po tome sto nismo daleko jedan od drugoga teritorijalno. Smile Vidis da imamo bliskih slicnosti.  Smile
Inace, hvala na tako lepim komplimentima. Taj covek me je i ubedio da nabavim sebi S60 telefon svojim neverovatno korisnim komentarima i vrednim temama. Kada mi neko kaze da imam isto misljenje kao jedna takva osoba, moram reci da godi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E50
Imam osecaj da moderatori polako dostizu radnu temperaturu od 100 stepeni zbog grdnih offova Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.