Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 72922 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 4
Nisam mislio na to sto je izasao model sa 16Gb nego zato sto su pre 2 dana nasli nacin da ga sofverski otkljucaju kao one starije sa verzijom 1.1.1 Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Nisam mislio na to sto je izasao model sa 16Gb nego zato sto su pre 2 dana nasli nacin da ga sofverski otkljucaju kao one starije sa verzijom 1.1.1 Smiley
da.zbog toga hoce sigurno.sad ih i nije bilo uopste.  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
iPhone display "bubbles" causing toil and trouble?

Jockeys riding the Apple discussion forums are claiming that their iPhone displays are afflicted with tiny "bubbles." Apparently, the manufacturing issue is recognized by Apple who will replace the phone, no questions asked. So tell us dear readers, bubbles or no bubbles, what's your experience?

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
LG Nexus 4
iAno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Ok, sve je to lepo, super zezalice i slicno, ali...... Ima li nesto sto je stvarno korisno?
Ja za sada nisam video nista korisno, samo neke zezaice....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Nije mi jasno shto ce nekome 16 GB? Smile Mislim, ok, iPhone se vodi kao zadnja generacija iPoda, ali ni za muziku mi ne treba ni 2GB, haha...
Ja da sam nashao od 4 ja bih uzeo, majke mi, ushtedisj koju stotku, ali nije ih mnogo ostalo... Smile

iPhone se ne vodi kao posljednja generacija ipoda jer to nije. iPod touch (iPhone bez telefona) je posljednja VERZIJA iPoda.

"Nije mi jasno shto ce nekome 16 GB?"

Sto bi tek rekao na 160GB koliko ima iPod Classic ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Ok, sve je to lepo, super zezalice i slicno, ali...... Ima li nesto sto je stvarno korisno?
Ja za sada nisam video nista korisno, samo neke zezaice....
Ubacivanjem rayicitih sourceva(ili kako vec) dobija se preko 2000 raylicitih 3rd party aplikacije, a ima jedno 50-ak stvarno mocnih. Mogu da milsim shta ce biti kad se pojavi SDK (Yeah!)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Pa koje su to majke ti nabroj neke i njihove funkcije,ili bar otvori temu o tim app za  iPhone  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Telefon se sigurno devojkama svidja, ako nista drugo, onda zbog izgleda ali sta je problem...
Ima toliko lepsih modela od kojih dah zastaje pa devojke prolaze pored njih kao pored obranih vinograda ...

Telefon se svidja ribicama samo zato sto KOSTA MNOGO i zato sto ga reklamiraju u emisijama o ljubavi i modi, IN model, kako se opisuje po raznim magazinima. Da je isti telefon u dlaku a da kosta "samo" 50 ili 100 evra i da muskarcima sudeci prema svemu ne predstavlja produzenje polnog organa, da ga sponzoruse izv. voditeljke modnih emisija ne reklamiraju kao nesto trenutno najaktuelnije u "krem" drustvu, ni jedna devojka se ne bi lozila na isti garantovano.
Primer: vec deset godina prisutan ceo arsenal touchscreen modela jos od ako me secanje ne vara PsionOS, pa PalmOS, WindowsMobile, pa UIQ, odlican dizajn Sony Ericsson P800, i ni jedna riba nije svrsavala nad njima u tolikom vremenskom periodu vec decu izradjase nad iPhone.
Danas je najbolji metod prodaje proizvoda MANIPULACIJA poznata pod drugim imenom: laz, izvrtanje cinjenica, pogresan statisticki podatak, manipulacija banalnim podacima koji su se videli u prici o iPhone ponajvise od podataka koliko je ljudi cekalo pred izlogom pa podatka koliko se modela prodalo za mesec dana ili toga da je 10 godina u naprednim tehnologijama ispred konkurencije, pa do prikaza aparata od elitnih voditelja na javnim sredstvima informisanja u emisijama o modi ili AKTUELNIM TRENDOVIM.
To bato pali kako picice tako i dobar deo muskaraca koje/koji se odluce da plate 500 evra za ovako bezvredan uredjaj koji je losiji od prvih UIQ modela sa tehnicke strane.

Jedino fali samo skupa kravata i dobro firmirano komplet odelo i akt tasna, jer bez tih rekvizita izvuci iPhone i javiti se na poziv a ne baviti se nekih IT zanimanjem, ijaoo
Da me ne shvatite pogresno jer ne vredjam nikoga samo komentarisem moje shvatanje kupovine ovog modela.
Lako je administratorima ovog foruma da isti drze u potpisu kada nisu kap znoja prolili zbog njega i lova im je dosla na reklame ili odrzavanje sajta kroz sedenje u udobnoj fotelji u kuckanje na tastaturi ali teze ce biti da se njime hvale u potpisu clanovi koji ovde samo GUBE VREME dok nista ne zaradjuju!
I ja bih ga hvalio takodje!
Veliki pozdrav iz V. Plane!

Napricao si brdo gluposti sto nije nista cudno za Windows a posebno Linux korisnika.

Nije sve u tehnologiji niti dizajn znaci samo izgled i ergonomiju (posebno fizicki ogranicenu, sto je cest slucaj).

Tehnoloski ovo, tehnoloski ono ????? Tehnologija ne znaci nista ako je lose izvedena i iskoristena

Tehnologija nije bitna jer o tehnologiji ionako nema pojma vecina tih koje te tehnologije proizvode. Tehnologiju stvara pamet i znanje a tehnologija kao i pojedinacna saznanja se kradu od drugih (bilo pismenim bilo usmenim putem), preradjuje se obradjuje i stampa. Postoje stvari koje se ne mogu ukrast a to se vidi u Apple-ovim proizvodima koje drugi (koji misle tudjom glavom) mogu samo sanjat jer uce na pogresan nacin i imaju ogromne rupe u pameti i znanju. Znanju koje ne mogu prikupit u intelektualnim trznicama (skolama, fakultetima...)

Kolicina tehnologija i broj opcija ne znace nista ako je sve skupa toliko imbecilno izvedeno da izaziva smijeh. Kad stavim jedan smecarski uredjaj koji si naveo u ruku jednostavno vidim da je smece prije nego ga upalim i nabrajanje tehnologija me uopce ne zanimaju jer nisam NAIVAC da kupujem uredjaj s tisucu i jednim tehnoloskim cudom kojeg mi se gadi palit a kamoli koristit. Ti ljudi koji proizvode uredjaje "bolje" od apple-ovih moraju prvo naucit neke osnove pa onda ici dalje a ne se hvalisat hrpom ugradjenih tehnologija i opcija dok s druge strane rade gluposti koje ne bi napravilo ni malo inteligentnije dijete (sto govori i kako su dosli do tehnologije).

Tehnologija nije dokaz za sposobnost u svijetu gdje se znanje prikuplja od drugih te se isto dila sakom i kapom.

« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 17:08:38 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Pa koje su to majke ti nabroj neke i njihove funkcije,ili bar otvori temu o tim app za iPhone Smile
Otvorio sam temu, popunicu cim stignem, a imane ima druze koliko pozelish, izguglaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.