Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 72976 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
Telefon se sigurno devojkama svidja, ako nista drugo, onda zbog izgleda ali sta je problem... da bi ga one koristile, moraju da koriste obe ruke... jednom da drze telefon, a drugom da kucaju... a to neke uzasno nervira...

Zvono gotovo i da se ne cuje, do sada sam 10 puta propustio poziv jer nisam cuo telefon, a o sms porukama i da ne pricam... i pored toga sto sam ubacio poprilicno prepoznatljiv ton... jednostavno to nije to...

SMS report na ! ne znaci nista... to nije to, mada moze da zavrsi posao i ne znam da li se posebno naplacuje...

Sto se tice kucanja poruka, nisam se jos 100% navikao, dosta cesto gresim ali nije toliko strasno... sve se to ispravi i vozis dalje Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N82
Tnx. Tako te stvari su me interesovale. Stvari za svakodnevnu upotrebu. Znaci tiho je zvono, nema report. Jel zvono inace tiho, ili su samo glupe melodije pa se tesko raspoznaju u okruzenju gde je buka? Jesi probao da postavis neku svoju melodiju? Kako se onda cuje? Jel glasnije nesto ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Telefon se sigurno devojkama svidja, ako nista drugo, onda zbog izgleda ali sta je problem...
Ima toliko lepsih modela od kojih dah zastaje pa devojke prolaze pored njih kao pored obranih vinograda ...

Telefon se svidja ribicama samo zato sto KOSTA MNOGO i zato sto ga reklamiraju u emisijama o ljubavi i modi, IN model, kako se opisuje po raznim magazinima. Da je isti telefon u dlaku a da kosta "samo" 50 ili 100 evra i da muskarcima sudeci prema svemu ne predstavlja produzenje polnog organa, da ga sponzoruse izv. voditeljke modnih emisija ne reklamiraju kao nesto trenutno najaktuelnije u "krem" drustvu, ni jedna devojka se ne bi lozila na isti garantovano.
Primer: vec deset godina prisutan ceo arsenal touchscreen modela jos od ako me secanje ne vara PsionOS, pa PalmOS, WindowsMobile, pa UIQ, odlican dizajn Sony Ericsson P800, i ni jedna riba nije svrsavala nad njima u tolikom vremenskom periodu vec decu izradjase nad iPhone.
Danas je najbolji metod prodaje proizvoda MANIPULACIJA poznata pod drugim imenom: laz, izvrtanje cinjenica, pogresan statisticki podatak, manipulacija banalnim podacima koji su se videli u prici o iPhone ponajvise od podataka koliko je ljudi cekalo pred izlogom pa podatka koliko se modela prodalo za mesec dana ili toga da je 10 godina u naprednim tehnologijama ispred konkurencije, pa do prikaza aparata od elitnih voditelja na javnim sredstvima informisanja u emisijama o modi ili AKTUELNIM TRENDOVIM.
To bato pali kako picice tako i dobar deo muskaraca koje/koji se odluce da plate 500 evra za ovako bezvredan uredjaj koji je losiji od prvih UIQ modela sa tehnicke strane.

Jedino fali samo skupa kravata i dobro firmirano komplet odelo i akt tasna, jer bez tih rekvizita izvuci iPhone i javiti se na poziv a ne baviti se nekih IT zanimanjem, ijaoo
Da me ne shvatite pogresno jer ne vredjam nikoga samo komentarisem moje shvatanje kupovine ovog modela.
Lako je administratorima ovog foruma da isti drze u potpisu kada nisu kap znoja prolili zbog njega i lova im je dosla na reklame ili odrzavanje sajta kroz sedenje u udobnoj fotelji u kuckanje na tastaturi ali teze ce biti da se njime hvale u potpisu clanovi koji ovde samo GUBE VREME dok nista ne zaradjuju!
I ja bih ga hvalio takodje!
Veliki pozdrav iz V. Plane!
« Poslednja izmena: 03. Feb 2008, 20:01:52 od jogurtsasirom »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
Lako je administratorima ovog foruma da isti drze u potpisu kada nisu kap znoja prolili zbog njega i lova im je dosla na reklame ili odrzavanje sajta kroz sedenje u udobnoj fotelji u kuckanje na tastaturi ali teze ce biti da se njime hvale u potpisu clanovi koji ovde samo GUBE VREME dok nista ne zaradjuju!

Decko... koliko su oni crncili i vukli da bi ovo postalo nesto... ti nisi nikad u zivotu... I to mogu da potpisem, posto znam koliko su njih dvojica ulozili novaca, vremena, truda i najvise zivaca u sve ovo.
Ja ne znam ko si ti da omalovazavas neciji trud, ali nesto bolji i vredniji sigurno nisi.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
Tnx. Tako te stvari su me interesovale. Stvari za svakodnevnu upotrebu. Znaci tiho je zvono, nema report. Jel zvono inace tiho, ili su samo glupe melodije pa se tesko raspoznaju u okruzenju gde je buka? Jesi probao da postavis neku svoju melodiju? Kako se onda cuje? Jel glasnije nesto ili ne?
Melodije su skroz bezveze... tako da sam morao da ubacim neke dodatne ali jednostavno ne vredi... ako telefon ostavis u tobri, velika je verovatnoca da ga neces cuti u koliko si okruzen i minimalnom bukom... a da ne pricam o tome ako izadjes i sedis negde gde je muzika preglasna...

Citat: jogurtsasirom
Naravno, mi samo sedimo i gledamo u 'televizore', a pare padaju sa svih strana, da znas da si u pravu Wink
« Poslednja izmena: 04. Feb 2008, 03:15:30 od NenadS »
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 5s
Jeste puni ste ko brod! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Telefon se sigurno devojkama svidja, ako nista drugo, onda zbog izgleda ali sta je problem...
Ima toliko lepsih modela od kojih dah zastaje pa devojke prolaze pored njih kao pored obranih vinograda ...

Telefon se svidja ribicama samo zato sto KOSTA MNOGO i zato sto ga reklamiraju u emisijama o ljubavi i modi, IN model, kako se opisuje po raznim magazinima. Da je isti telefon u dlaku a da kosta "samo" 50 ili 100 evra i da muskarcima sudeci prema svemu ne predstavlja produzenje polnog organa, da ga sponzoruse izv. voditeljke modnih emisija ne reklamiraju kao nesto trenutno najaktuelnije u "krem" drustvu, ni jedna devojka se ne bi lozila na isti garantovano.
Primer: vec deset godina prisutan ceo arsenal touchscreen modela jos od ako me secanje ne vara PsionOS, pa PalmOS, WindowsMobile, pa UIQ, odlican dizajn Sony Ericsson P800, i ni jedna riba nije svrsavala nad njima u tolikom vremenskom periodu vec decu izradjase nad iPhone.
Danas je najbolji metod prodaje proizvoda MANIPULACIJA poznata pod drugim imenom: laz, izvrtanje cinjenica, pogresan statisticki podatak, manipulacija banalnim podacima koji su se videli u prici o iPhone ponajvise od podataka koliko je ljudi cekalo pred izlogom pa podatka koliko se modela prodalo za mesec dana ili toga da je 10 godina u naprednim tehnologijama ispred konkurencije, pa do prikaza aparata od elitnih voditelja na javnim sredstvima informisanja u emisijama o modi ili AKTUELNIM TRENDOVIM.
To bato pali kako picice tako i dobar deo muskaraca koje/koji se odluce da plate 500 evra za ovako bezvredan uredjaj koji je losiji od prvih UIQ modela sa tehnicke strane.

Jedino fali samo skupa kravata i dobro firmirano komplet odelo i akt tasna, jer bez tih rekvizita izvuci iPhone i javiti se na poziv a ne baviti se nekih IT zanimanjem, ijaoo
Da me ne shvatite pogresno jer ne vredjam nikoga samo komentarisem moje shvatanje kupovine ovog modela.

a ko tebi kriv sto nemas ajfon,sponzorusu,fensi odelo,dobar posao ... ?   Smile

leci komplekse negde drugde  Smile

~R

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Decko, jel ti brani neko ga sednes i napravis ovo?
Ja sam 100 puta rekao, to nije nikakav problem...
Treba samo da ne spavas 6 godina i sve to vreme radis kao konj, i ako imas imalo mozga, imaces nesto veoma slicno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E50
Melodije su skroz bezveze... tako da sam morao da ubacim neke dodatne ali jednostavno ne vredi... ako telefon ostavis u tobri, velika je verovatnoca da ga neces cuti u koliko si okruzen i minimalnom bukom... a da ne pricam o tome ako izadjes i sedis negde gde je muzika preglasna...

Mozes preko sound forge da dodatno pojacas ton neke melodije. Samo ne preterano da ne dodje do distorzije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
Mozes ali veruj mi da neces nista znacajno postici...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.