Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 74345 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S7 Edge
Safari je dosao uz iPhone koliko ja znam... pa puca... ali dobro, nadajmo se da ce biti bolje... recimo cudno mi je to da kamerom ne mozes da snimas video zapis, da nemas voice recorder i tako neke sitnice koje su danas standard na svim manjim i dosta starijim telefonima...
Batice,pa kako to imas Iphone a neznas da postoji voice recorder kojeg ja jos pre 2 meseca koristim na svome ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone 4
Postoji kao dodatna aplikacija koja je glupost ali radi... a ja sam nesto tako ocekivao od Apple-a direktno kao default program...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
@NenadS

Pretpostavljam da je razlog tako nestabilnog rada, to dekodiranje, ili kako se vec to zove, razbijanje zastite da moze da se koristi na svim mrezama. Jesu oni skinuli tu zabranu koriscenja na ostalim mrezama, ali ko zna sta su time jos sjebali. Znas i sam da i kod ovih obicnih telefona kada su skidani sa mreze, moze da dodje do raznih cudnih pojava. Pogledaj malo po americkim forumima da li se ljudi tamo zale na stabilnost. Koliko sam ja povvrsno video, nisam primetio da neko ima te vrste primedbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 321
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia n97
kako volim ljude kojima toliko PUNO puno puno nedostaje voice recorder  da je to strasno...ne mogu da zive bez njega to je veeeelika zamjerka telefonu...ja ga imam na moj pa ga nikad upotrebio nisam nikad...  Smile 

uzvajte ne opterecujte se puno...kazem uredu je da neko nece da uzme/ima iPhone ali kad pocnu da ga blate ,mrze ga iz dna duse   Smile
opushteno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
kako volim ljude kojima toliko PUNO puno puno nedostaje voice recorder  da je to strasno...ne mogu da zive bez njega to je veeeelika zamjerka telefonu...ja ga imam na moj pa ga nikad upotrebio nisam nikad...  Smile 

to je tvoja stvar, da li ga koristis ili ne...... nekome treba a nekome ne......
i opet, nije stvar da li nekome to treba, stvar je u tome sto je puno stvari postalo standard kad su u pitanju telefoni, tipa voice recorder, mms i slicno.... tih stvari nema na iphone-u.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone 4
@NenadS

Pretpostavljam da je razlog tako nestabilnog rada, to dekodiranje, ili kako se vec to zove, razbijanje zastite da moze da se koristi na svim mrezama. Jesu oni skinuli tu zabranu koriscenja na ostalim mrezama, ali ko zna sta su time jos sjebali. Znas i sam da i kod ovih obicnih telefona kada su skidani sa mreze, moze da dodje do raznih cudnih pojava. Pogledaj malo po americkim forumima da li se ljudi tamo zale na stabilnost. Koliko sam ja povvrsno video, nisam primetio da neko ima te vrste primedbi.
Citao sam... i dosta njih ima iste problema cak i sa telefonima koji nisu dekodirani... recimo Safari izuzetno mnogo puca... mozda nije predvidjen za neko duze i naprednije koriscenje... a slusanje muzike i surf u isto vreme da i ne govorim...

Sve u svemu, sam telefon deluje dosta kvalitetno, zanimljiv je i lep na izgled, a software ce valjda vremenom srediti da to bude ono pravo Smiley

Da ima jos GPS prijemnik... to bi bio pun pogodak ali eto...

I jos nesto sto sam procitao ali nisam imao vremena da probam jeste da BT moze da radi samo sa handsfree uredjajima i to samo sa par njih, dok direktno povezivanje racunara preko BT-a ili dva telefona za sada nije moguce Smiley 1

Voice Recorder u principu ne sluzi nicemu ali za te pare koliko telefon kosta... mogao bi bar to da ima... dok je snimanje video zapisa izuzetno pozeljno i skroz mi je cudno da software za to nije napravljen... ne bar u default paketu, a tu je MMS koji u principu ne koristim ali to je danas standard.

Btw. kupio sam bratu k800i za 180 EUR, mada bih ja sebi radije uzeo N70 za iste pare... ali taj njegov telefon kao i N70 imaju sve ovo sto iPhone za sada nema... stim sto ovaj iPhone ne moze da ima 2 kamere je se tu ne radi o software-u... ali opet poznato je da video telefoniranje nije bas nesto popularno u svetu, a jos manje kod nas...

Eto tako, dakle, ja ne pljujem iPhone zato sto ga mrzim, jer da ga mrzim ne bih ga ni kupio, vec vam samo prenosim moja iskustva u radu sa njim Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
recimo Safari izuzetno mnogo puca... mozda nije predvidjen za neko duze i naprednije koriscenje

Sam telefon nije predvidjen za neko naprednije koriscenje  Smile
Da jeste, makar bi multitasking imao  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
@NenadS

Pa u pravu si. Stvarno je cudno da jedna kopanija kao sto je apple, koji bez obzira sta ko mislio o njoj, ipak ima neki kakav takav renome kvaliteta, moze sebi da dopusti da izbaci na trziste telefon koji ima toliko nedostataka i tu u rangu onih koji se ne mogu nikakvo nazvati naprednim tehnologijama nego osnovnim stvarima, koje i najgori telefoni danas imaju. Po meni da su samo ubacili jos tih par stvari za koje sam siguran da su mogli da ubace i da su ispravili tih par softverskih nedostataka i jos da ga prodaju po nekoj ceni recimo do 300 eur, mislim da bi to bio pun pogodak. Samo da ne budem pogresno shvacen. Mislim da bi pun pogodak bio za ljude koji zele drugaciji telefon, neobican, za svakodnevno koriscenje i bez preteranih ocekivanja u pogledu os-a. Znaci kao jedna multimedijalna stvarcica za svaki dan. Pod tim uslovima i sam bih ga verovatno kupio kao drugi telefon. Ovako, ukenjali su ga sa nekim veoma bitnim i osnovnim stvarima, nabili mu cenu kao da je od zlata i jos zajebavaju sa tom prodajom i kodiranjem samo za americke mreze. Zato mislim da ako znacajno ne unaprede softver i ako znacajno ne spuste cen, bar do 300 eur i ako ni toliko realno po meni ne vredi, naravno i ako ne pocnu regularno da ga prodaju kod svojih dilera po celom svetu, mislim da ce se sve svesti na to da ce na brzinu i usled cele euforije pokupiti lovu nestrpljivim ljudima i posle kada se saznaju sve njegove mane i kada prodje neko vreme, mislim da vise niko to nece kupovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
milisav_bl, pa on i inace kosta u Americi oko 300e, tacnije 271e  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Da, ali rekao sam da bi trebalo da isto toliko zvanicno kosta i u ostatku sveta u zvanicnim radnjama, odnosno radnjam distributera apple-a. Takodje morali bi da unaprede bar tih nekoliko osnovnih nedostataka, kao sto su video klipovi, postavljanje mp3 pesme za zvono, komunikacija preko bt-a sa kompjuterom i tako dalje, naravno stabilnost pre svega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.