Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 6, 6+  (Pročitano 48791 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Nokia 6630, valjda
Jbg, ozbiljni problemi za Jabuchicu... Prvo im rasture iCloud, a ondak uredjaji koji su smeshni... elem, tako je i BB bio pocheo, haknuli mu servis za komunikaciju pa izbacio novi model koji je bio krsh... Samo BB ima ugovor sa drzavom a Jabuchica nema... al shta da se radi...
Elem, moj plastikaner ZTE koji ima samo aluminimunski okvir, nategao jako, otpao mu poklopac za bateriju al nishta preko toga...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.85.10
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple iPhone 7 Plus
sta drugo ocekivati od glupih klinaca.

Edit: Inace vip je danas imao neki event. Uglavnom, sestice su stigle na testiranje. Moze mozda da se desi da preduhitre telekom. Ali ne verujem da ce nesto biti pre 2015.

https://mobile.twitter.com/DonMarkoC/status/516623623990566912/photo/1
« Poslednja izmena: 29. Sep 2014, 22:51:04 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
EU kaznila Epl sa milijardu evra

Evropska komisija optužuje Epl za iskorišćavanje državne pomoći u Irskoj, pokazuju preliminarni rezultati istrage o poreskim olakšicama koje je dobila ta američka kompanija. "Financial Rimes" tvrdi da bi kazna mogla biti milijardu evra.

Eplu preti kazna od milijardu evra

Evropska komisija mogla bi da zahteva isplatu svih neisplaćenih poreza, kao i dodatne kazne.

U proteklih 10 godina Epl je zaradio čak 137 milijardi dolara kroz poslovanje svojih ofšore kompanija.

Prema izjavama ljudi koji su uključeni u istragu, Evropska komisija je navodno otkrila da je Epl sklapao ilegalne ugovore sa irskim vlastima i time dobio protivzakonitu pomoć.

Porez na dobit pravnih subjekata u Irskoj trenutno je samo 12,5%, što druge države članice EU tvrde da nije pošteno.

Međutim, rezultati istrage pokazuju da je Epl u protekloj deceniji plaćao manje od 2% poreza.

Još prošle godine, istraga komisije američkog Senata otkrila je da je Epl uštedeo milijardu na porezima tako što je kompanije registrovao u irskom gradu Korku kao kompanije koje ne podležu porezima ni u jednoj državi.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Posteni kapitalisti koji hoce samo dobro celom covecanstvu... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Takve specifikacije neces videti u skorije vreme ni u jednom telefonu.
Gledaj specifikacije telefona.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&nav_id=906681

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple iPhone 7 Plus
Takve specifikacije neces videti u skorije vreme ni u jednom telefonu.
Gledaj specifikacije telefona.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&nav_id=906681

glavni razlog zasto sam te osporio je naravno ekran, koji kada sam sad detaljnije pogledao nije 4k nego quad hd od 2560x1440 sto nema nikakve veze sa 4k. 4k ekran na telefonima je trenutno nedostizan. Mozda i postoji negde u nekoj laboratoriji, ali trosi previse struje i kosta previse da se proizvede i samim tim je neisplativ. Nece skoro biti takvog telefona.
Sto se tice ostatka hardvera, tipicno za android. Njima treba toliko da bi sistem radio kako valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Sto se tice ostatka hardvera, tipicno za android. Njima treba toliko da bi sistem radio kako valja.
Ovo si baš lupio.Izjava podgrejana ljubomorom. Smile

4k ekran je realno nepotreban jer ljudsko oko ne može da vidi razliku na tako maloj dijagonali,naravno u poredjenju sa HD ekranima.Ali je isto tako sasvim realno da ako telefon ima kameru koja može da snima u 4k rezoluciji,da ima i ekran koji može da reprodukuje taj snimak.

Kupi sebi jedan android,što se mučiš,šta će tebi ta igračkica,taj telefon je prvenstveno napravljen za američke tinejdžere azijskog porekla,a kamera je stavljena da bi mogao da snima na biberovom koncertu,a bolja kamera i hardver mu ne treba jer je mali debil. Smile

Meni je lično ajfon odvratan jer ga većina  kompleksašica i kompleksaša kupuje zbog nekog lažnog prestiža,razne pevaljke starlete i kurve navalile na ajfon kao da je vibrator.A šta one znaju o telefonima,ništa,kupuju isključivo zbog firme i zato što je skup.

Da ne zamere prosečni korisnici ajfona.

I zbog čega si ti kupio ajfon,šta te je navelo na tu odluku,baš me interesuje,kakve si prednosti primetio kod tog teleofna u odnosu na druge telefone.

I jedno nevezano pitanje,koji program za navigaciju koirsti ajfon,jel postoji možda garmin,ili igo za ajfon.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Da 68mp slika... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Apple iPhone 7 Plus

Ovo si baš lupio.Izjava podgrejana ljubomorom. Smile
Ok, kada zazivi project ARA molio bih te da sastavis telefon koji ce po specifikacijama biti jednak onome sto iPhone nudi pa probaj da instaliras nanjnoviji Android i javi se onda sa utiscima. A ja nemam zasto da budem ljubomoran zbog hardvera. To su izgovori za decu da mogu da kazu "e moje je vece od tvog", "moje ima vise od tvog". Stvari koje pisu na papiru su jedno, a praksa nesto sasvim drugo.

4k ekran je realno nepotreban jer ljudsko oko ne može da vidi razliku na tako maloj dijagonali,naravno u poredjenju sa HD ekranima.
Ne mogu da verujem da je ovo izjavio zagrizeni Android korisnik.

Ali je isto tako sasvim realno da ako telefon ima kameru koja može da snima u 4k rezoluciji,da ima i ekran koji može da reprodukuje taj snimak.
Kao sto vidis, takav telefon ne postoji i naveo sam ti zasto. A da reprodukujes kako treba takav materijal jos uvek mozes samo na 4k monitru i tv-u koji su nenormalno skupi.

Kupi sebi jedan android,što se mučiš,šta će tebi ta igračkica,taj telefon je prvenstveno napravljen za američke tinejdžere azijskog porekla,a kamera je stavljena da bi mogao da snima na biberovom koncertu,a bolja kamera i hardver mu ne treba jer je mali debil. Smile
Kao prvo, hvala na uvredi. Kao drugo, imao sam prilike da se u nekoliko navrata igram sa Android uredjajima na duze vreme. Zao mi je, ali bukvalno nista me ne privlaci da predjem. Navikao sam na iOS i potpuno mi odgovara svidjalo se tebi to ili ne. Ukusi su razliciti i moj je takav kakav je.

Meni je lično ajfon odvratan jer ga većina  kompleksašica i kompleksaša kupuje zbog nekog lažnog prestiža,razne pevaljke starlete i kurve navalile na ajfon kao da je vibrator.A šta one znaju o telefonima,ništa,kupuju isključivo zbog firme i zato što je skup.
Jos jednom, hvala na uvredi u moje ime i u ime svih korisnika iPhone-a. Zapravo u ime svih korisnika bilo kog Apple uredjaja posto smatram da isto mislis i za njih.

I zbog čega si ti kupio ajfon,šta te je navelo na tu odluku,baš me interesuje,kakve si prednosti primetio kod tog teleofna u odnosu na druge telefone.
Kupo sam prvi iPhone jos 2009. To je u tom trenutku bio jedini smartphone na trzistu koji je vredeo, bio je daleeeeko ispred konkurencije i nije bilo nikakvog razmisljanja. Ostao sam veran iPhone telefonima zato sto mi je u potpunosti odgovarano ono sto nudi iOS (napisao sam ranije), dok su mi se Android uredjaji gadili nakon iskustva sa njima (takodje sam napisao ranije). iPhone je pre svega jedna savrsena celina a tako nesto vi na Android platformi jos uvek niste iskusili.

I jedno nevezano pitanje,koji program za navigaciju koirsti ajfon,jel postoji možda garmin,ili igo za ajfon.
Ok, ne mogu da verujem da si ovo napisao. Zapravo ne mogu da verujem sta si sve napisao u celom postu. Tipicno trolovanje. Sta se ja kog djavola cimam da ti odgovorim kada tebe ne zanima 99% onoga sto sam upravo napisao.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2014, 04:28:33 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Apple iPhone plus

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.