Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 6, 6+  (Pročitano 48607 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Apple 15
Ja ne znam kako neko moze da bude iskompleksiran kada si ti dvoma korisnika vise apple uredjaja kroz vise generacija proizvoda rekao da izmisljaju i da ne znaju sta pricaju.

Evo, posto gotovo svi oko mene imaju bar 2 apple uredjaja, odgovorno ti tvrdim da je 70% to zbog statusa.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 9537.53
Sto se tice iskompleksiranosti to se nije odnoslio na Apple korisnike vec na gomilu drugih ljudi koij su Apple uredjaje videli samo na slici, ali zato odgovorno znaju da Apple ne valja i da je precenjen. Takvih je u Srbiji gomila.

To sto ljudi oko tebe kupuju Apple zbog statusa apsolutno nema nikakve veze sa stvarima o kojima sam pricao niti ta konstatacija opovrgava bilo sta. Naravno da ima ljudi koji kupuju Apple radi statusa, ali to ne umanjuje mnoge cinjenice vezane za kvalitet istog.

Na zalost Srbija je cudna sredina pa imas ogromnu grupu serimuda kojima se bivstvovanje zasniva na pljuvanju uspesnijih od sebe i stvari koje ne mogu da imaju, pa odatle proizilazi ogromna kolicina hejtera Apple uredjaja. Takodje imas i sa druge strane imas i grupicu pomodare koji mogu sebi da priuste Apple pa ga kupuju radi statusa, ali sve to nema nikave veze sa cinjenicama vezanim za kvalitet Apple. Kao sto imas i ozbiljne ljude koji cene kvalitet i zbog istog kupuju Apple. Apple je izuzetno dobra kompanija i u mnogome ispred drugih, da li ima mana, pa naravno da ima, jer ih imaju svi i to je normalno. Da li mozes za slicne pare da kupis nesto slicnog kvaliteta, pa naravno da mozes. No garantujem da 90% ljudi koji se razumeju u tehniku i koji jednom probaju Apple uredjaj nikada se nece istog tako lako odreci, a to nema nikakve veze sa statusom, vec iskljucivo sa kvalitetom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
HTC One
Pa evo, ja sam se posle Iphone telefona koje sam koristio od 2008. pa nadalje prosle godine odrekao neinventivnog i restriktivnog proizvoda u ime HTC-a. Ovo je prvi put od 2008. da su promenili nesto konkretno, sve ostalo kako god zvali je samo bio konstntni update prvog modela. Pojacavali su procesore, povecavali ram, poboljsavali kameru, unaoredjivali OS... ali je cinjenica da je to uvek bio isti telefon, istih dimenzija i bez icega revolucionarnog (nadam se da se Siri ne smatra necim revolucionarnim).

Kada se setim svih cimanja sa iTunes-om ili alternativni tunel programima, stare dobre Cydia-e, youtube premoscavanja i jos gomile drugih zezancija zbog restriktivnog OS-a, bude mi lose. Ne znam za druge proizvodjace koji koriste native Android ali HTC-ova verzija androida radi besprekorno, bez ikakvih restrikcija ili bagova, pri tom ne znam sta to postoji na Iphone-u sto ne mogu na One-u da uradim.

Ogranicavam se u diskusiji samo na telefone, mada sam siguran da i po pitanju racunara nisu nista drasticno bolji kada se gledaju flagship modeli i iste proizvodne klase.

I dalje tvrdim da je sve stvar ukusa i licnih preferenci, nesto poput vecite dileme Mercedes ili BMW.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Sto se tiče telefona...za bilo kojeg "ozbiljnog korisnika" apple telefon je samo...igračka.
Ali sa druge strane, i ostali telefoni su za takve korisnike samo igračke, jer se 99% stvari radi sa laptopa, a mobilni sluzi samo da ponekad podelis mobilni net, kada drugih opcija nemaš, eventualno kao storage pri prenosu nekih fajlova ako nemaš usb, a laptop ti je krepao... Kod takvih korisnika je prvo što se gleda...baterija telefona, jer kada si na terenu možda nećes imati način da se dopuniš!
Ostali padaju na megapiksele, megahercove...iako realne mogućnosti telefona neće iskoristiti ni u nivou 20-25%
Tako da ta priča...apple telefoni za ozbiljne korisnike...buhahahaha!

Apple racunari su druga pica.
Da li imaju realnih prednosti...da, ali samo za odredjenu nišu korisnika istih.
Za svakog iole ozbiljnijeg korisnika koji se ne bavi audio/video produkcijom apple nije najbolje rešenje.
Krenemo od toga da ovde neki apple laptop računar košta (u početnom cenovnom rangu) oko 800-900 eur.Kao što lerr ranije reče...za te pare možeš uzeti sasvim solidan računar bilo kog proizvodjača, i da se uopste ne poplašiš da taj računar neće moći da uradi nešto što Mac može...
Za one malo skuplje apple modele koji idu i do 2500 eur možeš sebi nači neki ozbiljan laptop drugog proizvodjača (po preporuci HP probook serije  Smile ) koji ima mogućnost teleportacije kroz prostor/vreme.

Za ozbiljne korisnike kojima treba stabilan računar sa baterijom koja drži dosta...apple je mama.
Za ozbiljne korisnike kojima treba računar za audio/video produkciju mac pro je mama!

End of stori!

Da li ios ima svoje pozitivne strane...Ima.
Da li ima negativne...Ima
Da li apple hardverski ima svoje pozitivne strane...ima.
Da li ima i negativne...ima.

Da li to sve važi i za windows OS...da! I on ima svoje prednosti i nedostatke.
Lična preferiranja, navike, sam izgled, mogućnost prilagodjavanja OS-a svojim potrebama i preferiranjima, iskorištenost samog hardvera i stabilnost stavljam na stranu...To su lična preferiranja, i tu realno svaki iole ozbiljniji korisnik ide na linux.(osim onih koji se bave audio/video obradom)
I dalje pričamo o naprednijim korisnicima!

Za korisnika kome je bitno da je laptop lep, šaren, da mu sija jabuka u mraku, ili da ima allienware logo, da ima i7 procesor i grafiku sa 5gb ddr5 memorije za igre na ultra-hi podešavanjima...takvom korisniku treba dati ili najslabiji pentium dual core racunar sa 4 gb rama, običnim hardom, i osrednjom grafikom, i da ćuti dok mu ne crkne, ili ga ošišati kao ovcu ako dragi mama i tata imaju keša, i uvaliti mu neku mrcinu od 2000eur, koji neće iskoristiti ni 5% mogućnosti, ali ima para i to je sasvim OK, on je dobio računar da se pokaže drugarima i da drka kući na ultra hi rezoluciju dok neko drugi šeta cicu po parku i drpa je za dupe čim nema nikoga u blizini...

Izvinjavam se kolegama, ali ubacih i svoje skromno mišljenje kao neko ko se sretao sa gorepomenutim uredjajima svih proizvodjača i trenutno vlasnik dva telefona (jedan android i jedan win mobile) i više računara (jedan apple-ov, par na windowsu, jedan na linuxu)...
Da li je iphone6 dobar? Verujem da jeste, jos ga nisam uzeo u ruke.
Da li vredi te pare? Ne!
Da li ču ga ikada kupiti? Ne!
Ako mi ga neko pokloni? Prodaću ga i uzeti neki koji ima bolju bateriju (3500mah po mogućstvu) i od ostatka keša otići na neki ludački vikend...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2014, 01:39:29 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Aa Srbi ne bi bili Srbi ako se ne bi ne bi raspravljani oko gluposti. Aple je dobar  telefon, Android OS je dobro rešenje. Sad da, ima tu raznih telefon pod androidom. Ne treba suditi o sistemu ako uzmeš najgori android telefon u ruke pa ti sad sporo sve.

Da li sam srećniji sada što imam S5 aktiv? Nisam. Srećan sam bio i kada sam imao stari Nokia telefon.

Ko šta voli to kupi. Tehnika je danas prilično napredovala. Besmisleno je raspravljati dali je bolji mercedes ili bmw. Da li je bolji S5 ili iphone 5 ili 6. Sve je to isto.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Lepo je sto smo to razjasnili... Smile

Apple je uvek prodavao dizajn...verovatno od prvog modela...mada i to u zadnje vreme nije bas tako...s obzirom da nisu napravili nista novo vec dosta dugo...

Ja se secam recimo kad je air prvi put izasao...ili iphone...to su bili dogadjaji ...u pravom smislu te reci...

Sta ste se primili toliko... Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2014, 07:03:55 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple iPhone 7 Plus
Daj bre hoce li neko ocistiti ovu temu od off-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Nokia 6630, valjda
E pa sad celavi moram da zapodenem rat sa tobom...
nemo mi dirash:

Smile

EDIT: iPhone kupujem kad napakuju android na njega i kad moze mojih 100 kila da izdrzi kad zasednem na njega...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2014, 08:59:07 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
iPhone se pravi za ljude... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: iPhone plus Apple

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.