Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 5  (Pročitano 47431 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
On prica o potrebi sire mase a ne o tamo nekih 50 ili koliko vec inzinjera koji su utvrdili da to "njima ne treba"
Ti nisi inace imao nista drugo ni odgovoriti jer je covjek upravu a inace isto ti to tvrdis samo u suprotnom smjeru.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma sta znaju 50 inzenjera u tamo nekom apple...uzmi ti poskidaj sve delove koji su visak.... Smile

Meni uopste nije jasno zasto je nekome nemoguce objasniti da ljudi ne kupuju taj telefon zbog karakteristika... Smile
Ne možeš objasniti zato što ne možeš. LJudi iphone kupuju baš i upravo zbog jedne jedinstvene karakteristike. Ceo svet je privukao ekran osetljiv na dodir prstima koji perfektno reaguje na komande usled dobro optimizovanog softvera. To ranije touch screen PDA aparati nisu nudili. Toliko prepoznatljiva KARAKTERISTIKA da su svi proizvodjači ovog sveta počeli da je primenjuju i kopiraju. Danas svi nude iste ekrane na dodir prstima bez obzira na os.
To je privuklo ljude. Mene naravno privlači više opcija operativnog sistema koje ios nema i zato sam gore komentarisao da iphone treba da ima više mogućnosti ako se već bazira na os a ne da bude uskracen istih jer neko tako misli od inzenjera.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2012, 21:21:45 od lowdownuser »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple Iphone 8+
oni to izbacuju verovatno po nekoj studiji... jedina stvar koja je zalosna u celoj prici je da moras da jailbreakujes fon da bi imao te opcije koje su izbacili ...
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple iPhone 6
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.92
Preprodavci deru: Koliko košta iPhone 5 u Srbiji?

Prošlo je nekoliko nedelja od predstavljanja novog iPhonea, ali nažalost, i ovaj model korisnici u Srbiji će morati da nabavljaju u inostranstvu ili da ga kupe kod preprodavaca po znatno većoj ceni.

Kod nas već se može naći iPhone 5, ali je i do duplo skuplji nego u nekoj stranoj državi i pošto ide preko preprodavca zvanične garancije ili nema ili je dodatno zakomplikovana.

Kako se iPhone ne proizvodi u Evropskoj uniji, ne podleže novom propisu da se na mobilne telefone iz EU ne plaća carina prilikom uvoza. Sa druge strane, nakon kupovine može se tražiti povraćaj poreza iz te države u kojoj je telefon kupljen.

Pošto je on namenjen za ličnu upotrebu, a njegova vrednost ne prelazi 3.000 evra, za njega se carina plaća odmah na graničnom prelazu. Iznos tih dažbina je zbir carine i PDV-a, tačnije oko 33 odsto od vrednosti robe.

Isto toliko se plaća i kada se naručuje preko interneta, s tim da tada se dodatno plaća dostava koja iznosi oko 40-60 evra u zavisnosti kompanija koja vrši dostavu.

Izvor:blic foto:smallbiztechnology.com
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Apple Lightning to 30-pin Adapter: Demo
Demo of the Apple Lightning to 30-pin Adapter which lets you use your old Dock accessories with the iPhone 5, iPod Touch 5G, and iPod nano 7G.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.57.2
mob
Apple iPhone 7 Plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone
Kao da je placen review, vidim da ih i tamo hejtuju.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Nisam ga čitao jer me ne zanima, ali ko ga je pisao ne bi me ni čudilo da je tako napisan. Nije plaćen sigurno ali lik je obožavatelj applea, mada danas je malo komplikovano dati nekome da napiše review nekog uređaja (znamo da su svi fanbojevi jednog ili drugog tabora) ali u slučaju android telefona uvek su kritičniji prema nekim nedostatcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.