Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 5  (Pročitano 47409 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple iPhone
Uvek je najlakse reci da je nesto normalno i da tako treba - http://pocketnow.com/2012/10/07/apple-purple-haze-support-document
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Pa Apple-ova filozofija je da uproscava stvari, ne da ih komplikuje. Oni nece stavljati nikada gomilu opcija da bi se takmicili sa konkurencijom ko ima vise opcija, sto za vecinu prosecnih korsinika samo znaci komplikovanje zivota. Oni samo usavrsavaju postojeci sistem, ako primete da nesto ne radi kako treba i to je to. Sad, neko voli taj pristup, a neko voli da svakih par meseci dobije znacajno drugaciji os sa gomilom novih opcija i da onda treba da gubi vreme i da se prilagodjava na te novine. Dok sam bio mladji vise mi je prijao taj pristup. Sada kada sam stariji i imam mnogo vise obaveza u zivotu, mnogo vise mi godi ovaj iOS pristup.

http://www.biography.com/people/steve-jobs-9354805/videos/steve-jobs-evolution-of-the-ipod-iphone-and-ipad-34379057

Pogledaj sta kaze Walter Isaacson, biograf Steve Jobs-a. Pogledaj sta je SJ radio sa iPod-om, pa na dalje. On je gledao kako da izbaci nepotrebne stvari, a ne da doda nove. I upravo to je bio jedan od razloga zasto je iPod postigao takav uspeh.
Po njihovoj filozofiji ostali bi smo na Xp ili 98 ili bi se auto industrija zaustavila kod golfa 2 i samo bi se on proizvodio.
Pitam se kako 3GS može da vrti nove verzije iOS-a, pa zato što se isti ne menja, ili su promene malo bitne  Smile
Malo bi smorilo posle 5god ili koliko iste ikonice, isti sistem, sve isto.
U suštini njima je OS isti samo su pojačali malo hardver i to rade iz godine u godinu  Smile
Pišem ovo jer samo očekivao nov sistem jer je tako nazvan iOS6, kad android ili windows sve je drugačije i naprednije u odnosu na stari OS... ovako iOS je jedan te isti sistem samo verzija 1, verzija 2, verzija 3 ... 
Ne kažem da on loše radi (na klipovima što sam pogledao u temi radi baš lepo OS) nego mi je ovo upalo u oko dok sam gledao klipove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
To je njihova filozofija. Za sada im ide vise nego dobro. Nadam se samo da ce prepoznati kada bude vreme za potpuno novi os, jer ce u suprotnom proci kao nokia. Oni jednostavno ne zele da svaki sledeci sistem bude bitno drugaciji od prethodnog. Mislim da je cak i SJ o tome pricao svojevremeno. Ljudi jednostavno ne vole generalno promene i zato oni samo peglaju postojeci os i unapredjuju ga tek toliko koliko je neophodno da bude aktuelan sto se aktuelnih stvari tice i ispravljaju ono sto nije valjalo u prethodnom. A i te promene su tako dodavane, da korisnici nisu osetili nikakav preveliki "sok", a opet kad pogledas prvi iOS i poslednji, razlika je i te kako velika. To sto 3GS radi i sa najnovijim OS-om je upravo jedna od najvecih prednosti apple-a, a ne mana. Dakle i posle tri nove generacije telefona 3GS i dalje podrzava iOS6, sto kod androida nije slucaj, a poslebno kod wm-a koji ni prethodnu generaciju nisu obuhvatili sa novim os-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple iPhone
I ne treba svaki sledeci sistem da bude drugaciji od prethodnog ali.... Ne menjati nista 5 godina  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Pa dobro, nije da ga nisu menjali. Ako pogledas tacku A i tacku B, kao pocetak os-a i danasnji os, ima tu i te kako velikih promena. Opet neke medju verzije su bile cisto vredjanje inteligencije (citaj krpljenje rupa za jb). Secam se da je neki update obuhvatao podrsku za siri na japanskom i promenjenu boju ikonice za sound recorder. Smile I ovaj iOS 6 nije daleko od toga. Doduse imaju te mape koje su nove, ali opet su ih ukenjali toliko da je to mnogo veci korak unazad, nego unapred. Ovo ostalo je opet kozmetika. Druga boja dialer-a, "revolucionarni" "reject call with sms" i slicne stvari. Ali kazem, menjao se taj os i te kako od nastanka do danas. Nije to vise onaj isti os ni slucajno.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2012, 12:55:11 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple iPhone
Ma naravno da se menjao, na bolje ali je vizuelno skoro identican kao 2007. Smiley

« Poslednja izmena: 07. Okt 2012, 13:08:37 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Na prvi pogled jeste, ali iskusno oni tu menjaju neke nijanse, tako da sam se ja iznenadio kada sam uzeo recimo od drugarice ip4 sa iOS4, koliko mi je bio "ruzniji". Menjaju teksture, zasencenja, rezoliciju i tako dalje i kad uporedis sa nekom starijom verzijom, to izgleda prilicno drugacije. U tome i jeste njihova tajna i filozofija. Menjaju gomilu sitnica, koje na prvi pogled deluju nebitne, ali onda nekako na kraju vidis da razlika ipak postoji. Evo iOS6 recimo na prvi pogled donosi samo mape. Medjutim eto ardzuna je provalio da mozes da upload-ujes slike sa telefona na forum, sto pre nije moglo. I tako na kraju shvatis da postoji gomila takvih nekih sitnica koje se ne primecuju na prvi pogled, a koje dosta znace u svakodnevnom koriscenju. Eto recimo sada neko ko bude slao slike na ovaj nacin na forum (primera radi), kada bude uzeo iOS5 falice mu ta opcija. Ne kazem opet da su te promene dovoljne, dobre (ili lose), vec jednostavno da je to njihova filozofija. Samo uanpredjivati nesto da bude sto bolje. Android ima filozofiju da je skoro svaki update skoro novi os i to je opet njihova filozofija. Svako bira sta mu vise odgovara.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2012, 13:26:49 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Mnogi su ocekivali vise...ocigledno da ljudi smatraju da nije lose da jos jednom prodaju nesto sto je vec provereno...i manje kosta... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
[quote author=Ic.       xc.       ni.       ka link=topic=587107.       msg10681960#msg10681960 date=1349597003]
Pa Apple-ova filozofija je da uproscava stvari, ne da ih komplikuje.        Oni nece stavljati nikada gomilu opcija da bi se takmicili sa konkurencijom ko ima vise opcija, sto za vecinu prosecnih korsinika samo znaci komplikovanje zivota.        .       .       .       .       
Pogledaj sta kaze Walter Isaacson, biograf Steve Jobs-a.        Pogledaj sta je SJ radio sa iPod-om, pa na dalje.        On je gledao kako da izbaci nepotrebne stvari, a ne da doda nove.        I upravo to je bio jedan od razloga zasto je iPod postigao takav uspeh.    

Šta ako su meni prekopotrebne te opcije za koje SJ misli da su bespotrebne?!? Čak i da je ovo tačno, onda bi i cena svakog narednog iPhona trebala biti niža.   :ballbounce:
Neverovatno kako neko pravda IZBACIvanje opcijA za koje je tamo neko iz apple utvrdio da meni ne trebaju  :weirdface: ? To je zaslepljenost do mere neprepoznavanja samog sebe.      Ne mogu da shvatim ni samom sebi objasnim ovoliku zaslepljenost uredjajem da se čak i mane i nedostaci prikazuju kao prednosti.        Smile
To mogu valjda samo iphone korisnici da urade.       
« Poslednja izmena: 08. Okt 2012, 16:12:25 od lowdownuser »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Ma sta znaju 50 inzenjera u tamo nekom apple...uzmi ti poskidaj sve delove koji su visak.... Smile

Meni uopste nije jasno zasto je nekome nemoguce objasniti da ljudi ne kupuju taj telefon zbog karakteristika... Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2012, 18:16:40 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.