Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 5  (Pročitano 46574 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia Lumia 920
Meh, ništa novo. Ne razumem prašinu oko ovog telefona - moje skromno mišljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Slike telefona, velicina ekrana, rezolucija, slusalice, sve smo to znali mesec dana (i vise) unazad. Ovo se nikad nije desilo Apple-u, ne znam kako su dozvolili da sve ovo procuri.

Desilo se i to bas na prethodnom predstavljanju, odnosno redstavljanju iPad-a 3. Sve se znalo unapred. Pisao sam o tome vec. Ili im je to postala nova politika, da se sve zna unapred, ili ima neke veze sa onim sto su pricali da su poboljsali uslove rada u Foxconn-u, sto znaci da su mozda malo manje rigorozni prema radnicima, pa ovu uspevaju na neke nacine da puste po koju informaciju.

Nego jel neko pronasao podatak koji je na kraju ekran, tip ekrana u telefonu? Pominjali su opet 40% vecu saturaciju (sta bi sa realnim bojama na iphone 4?), ali ne znam koji je tip ekrana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iNat
Uvek su mi se svidjali Apple-ovi minimalisticki dizajni. iPhone 5 je korak napred u tom pogledu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple iPhone
Desilo se i to bas na prethodnom predstavljanju, odnosno redstavljanju iPad-a 3. Sve se znalo unapred. Pisao sam o tome vec. Ili im je to postala nova politika, da se sve zna unapred, ili ima neke veze sa onim sto su pricali da su poboljsali uslove rada u Foxconn-u, sto znaci da su mozda malo manje rigorozni prema radnicima, pa ovu uspevaju na neke nacine da puste po koju informaciju.

Da, znam da si pisao to za iPad 3. Znaci, ako je sve ovo bilo tacno, onda uskoro mozemo da ocekujemo i iPad mini Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Moguce. Smile Mada znao sam da ga nece juce predstaviti, jer ipak iPhone i iPad su im kao neki kljucni proizvodi, tako da bi bilo malo marketinski neopravdano da "potrose hype" za oba na jednom event-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple Iphone 4s

Telefon mi se svidja i mislim da nema boljeg, svakako ga necu uzimati i cekati jailbreak,taman dok izadje normalizovace se i cena.
Prvi telefon mi je bio ericsson 628 tako da ne verujem da sam juce provalio telefone i nema potrebe da pises gluposti a o decijim forama ne bih da pricam,procitaj malo svoje postove.
Pozz Smile
normalizovace se cena,o cemu ti pricas  Smile pa davno su prosle 2000te godine kada su bile aktuelne nokie, kojima su cene kod nas bile 1000evrica pa se za mesec dana cena spusti na normalan nivo ?? kao sto sam napisao , 16gb verzija kosta 679evra sto znaci da ako ti planiras da nekim legalnim putem nabavis ovaj aparat ,nemoj ti nista da cekas nego spremi lepo lovu ,to ti je cena druze  Smile ps. ili eventualno da gledas sta ima na e-bayu , pa i da prodjes 20-30 evra manje
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
Apple iPhone 5
Pricam o tome ako telefon kupujem u Srbiji. Prvih mesec dana ce 16gb kostati sigurno 750-800 eu a posto uzimam verziju od 64gb sim free naravno nemam nameru da dajem 950 eura za telefon. Kao sto si mozda i sam primetio iphone je kad se pojavi u srbiji skuplji nego na bilo kome legalnom trzistu,posle par meseci je ista cena a posle nekog vremena je jeftiniji nego na bilo kom trzistu. Tako da ne znam sta ti pricas. Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple iPhone
Pobeda!  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.