Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 179009 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
aha...hvala  ardzuna ... slika se ok vidi... da znate svi,posto sam istrazivao, vip i telenor,podrzavaju mms do 300kb,i pripejd i postpejd..mts podrzava do 200kb i pipej i post pejd...
koji bedak da ne mogu da setujem kameru kako ja hocu... stvarno nema smisla... a bas se dvoumim da li da ga uzmem... reci mi ardzuna,koliko ti drzi baterija,tj koji je % osvetljenja i kako tj koliko ga koristis dnevno,sms,razgovori,wi-fi...?
koliko sam video,ne radi mu slanje fajlova,tj fotki npr putem blututa?!

djokica1973, ne secas se mozda kolika su setovanj u kb? tipa, do 300kb, do 500kb...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple iP5
Baterija drzi dosta dobro, tu ne bi smelo da bude nekih vecih problema, a kod mene upotreba telefona dosta varira tako da ne mogu sada da ti dam neke podatke tipa toliko i toliko minuta razgovora, wifi-ja itd.

Ako hoces da uzmes iPhone, onda moras da budes spreman da ulozis dosta vremena da bi naucio kako neke stvari funkcionisu, a posto izgleda da nameravas da uzmes telefon koji nije sim-free, onda ce ti sve biti jos teze i komplikovanije.
Uz to ces naravno morati da se odreknes nekih stvari kao sto su slanje fajlova preko BT, nema ni FM radija, memorijskih kartica, izmenjivih baterija i tome slicno.

Ako nisi spreman na tako nesto, onda ti je bolje da uzmes neki od ovih novijih i jacih Samsung ili HTC android telefona, a verovatno ces proci i jeftinije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
uj sunce li mu bogovo...zasto,ali zasto ne postoji na svetu savrsen tel...ne bih zalio para..majke mi... grrrrrrrrr
danas sam cackao drugov 3gs,i ima programcic za slanje fajlova preko blututa... jel to isto moze i na iphone4?
postoji li fajl menager za 4? da vidim i koristim fajlove iz mob...kao windows exlplorer na kompu...
da li mob svoju memoriku od 16gb vidi kao mas storage kad se prikaci na komp?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple iP5
A kako se zove taj program za bluetooth?

Fajl menadzer se zove iFile i moze da se instalira samo na jailbreakovanim telefonima. A jailbreak ovde rade skoro svi kako bi mogli da instaliraju crackovane aplikacije i igrice preko Installous-a.
Postoje i neke zvanicne aplikacije koje rade kao fajl menadzeri, ali ne na nivou celog sistema i pomocu njih ne mozes da menjas i brises sistemske fajlove kao sto to moze sa iFile.

Kada fon prikacis na komp, on ga vidi kao kameru i mozes samo da prebacis slike i video klipove koje si napravio.
Takodje, mozes da prebacujes fajlove napred-nazad u te aplikacije koje imaju fajl menadzment funkciju i to se radi preko File Sharing opcije u iTunes-u, a uglavnom moze i bezicno preko wifi-ja.
Na jailbroken telefonima mozes da instaliras afc2add na telefon, i onda ces preko nekog programa za komp kao sto je npr. iFunbox moci da vidis ceo fajl sistem telefona na racunaru i da prebacujes fajlove u oba smera kao i da brises ili modifikujes fajlove po svojoj volji.

Sve ovo vezano za iPhone ti je jedna mala nauka i moze da bude prilicno zanimljivo i interesantno samo ako imas vremena i volje da se tome malo vise posvetis, a opet, nekome sve to moze da deluje zamorno, frustrirajuce i nepotrebno komplikovano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
vala,istinu zboris...jbt,prava mukaaaaaaaaaaaaa i nauka...sta im vredi super os kada ne mogu da uradim najjjjjosnovnije,pregled fajlova u mob,pa i sistemskih,slanje preko blututa,podesavanja za kameru itd itd i sl...
u pm...stvarno sam se razocarao...juce kod druga na 3gs,da posaljem fotku preko mms,tap,djokica,ne moze...fotku mogu samo da posaljem na mejl...
e da me j*** stvarno ne znam kako se zove program..ali koliko sam video,kada ga upali, prve dve opcije su blutut on i off, i visibility on i off... ispod tih opcija,tasteri za ulazak u fajlove,fotke,ili video fajlove...samim tim u tom koraku i biras sta saljes kada upalis blutut... mogu ga pitati kako se zove taj prog pa ti javim....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iP5
Ja sam napisao na prethodnoj strani da moze slika da se posalje, jedino ako on nije ubacio podesavanja za MMS ili ih je lose ubacio Smile

A taj program za bluetooth je iBlueNova, sudeci po tvom opisu, i on je stvarno bio odlican, ali na zalost radi samo na iOS 3.x koji je ipak malo zastareo jer je vec vise od godinu dana aktuelan iOS 4.x, a za mesec-dva ce izaci iOS 5.
Trenutno za iOS 4 postoji tweak za bluetooth koji se zove Celeste, ali ova "narodna" verzija koju sam imao prilike da isprobam ne radi bas kako treba. Ja sam npr. uspeo da povezem ajfon sa GS2, ali nisam uspeo da prebacim nijedan fajl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
hm...zaista cudno...da ima za ios3.xx a da nema za ios 4.x...
budimo realni,cesto,se putem blututa prebacuju muzka,fotke,razni fajlovi... bas cudno... konacno sam malo uklavirio sto se tice iphona... jailbrake je postupak kreka da bih mogao da instaliram krekovane programe...nezavisno od app stora...sto se tice otkljucavanja tel da radi na svim mrezama,to je odvojena metoda..
sta znam..bas,bas se dvoumim..mozda sacekam iphone 5,mozda donese nesto bolje resenje po pitanju ovih malih ali jako bitnih nedostataka... hvala ardzuna jos jednom na strpljenju i detaljnim odgovorima...dosta si mi pomogao!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iP5
BookBook case for iPhone 4 puts your money where your phone is

Remember the BookBook, Twelve South’s eautiful vintage book-style case for the MacBook Air we told you about two months ago? Well, it has come to iPhone 4, not unexpectedly. By the looks of it, book lovers, retro fans and just about anyone in a market for a stylish, premium case for their glass-and-metal Apple handset should be taken care of. The BookBook for iPhone 4, like its bigger brother, flips open like a book, revealing interior pockets for cash, credit cards, ID and other wallet-sized items.

Talk about convenience – now you can ditch your wallet and replace it with this case and carry one less thing in your pocket. The case also has holes in the right places for easy access to your handset’s hardware buttons, ports and cameras. From the outside, the handmade leather case with its hard-back covers and vintage finish lends itself perfectly to the fans of Indiana Jones memorabilia. Interested? Head over to the Twelve South online store where BookBook for iPhone 4 retails for sixty bucks.

Check out the below commercial, it’s really cool. Notice the non-discrimination creative concept: He is an AT&T user and she’s on Verizon.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.19p
mob
LG G2
lik iz engleske ima telefon koji je tamo kupio na postpejdu i koji mu je pod osiguranjem,kad je dosao ovde otkljucao ga je preko neta i to kod svog operatera plativsi 16funti(sto nije ni bitno)
ja bih kupio telefon al on kad se vrati planira da prijavi da mu je isti ukradjen.
hocu li imati problema s obzirom da mu je operater legalno otkljucao softver tj nije ga ovde krekovao i ta sranja
« Poslednja izmena: 03. Sep 2011, 17:22:28 od yocasylver »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.1
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Apple iPhone
Mislim da ces imati cim zakoracis u EU Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.377 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.