Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 179233 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple Iphone 4
sa t-mobile-a je
BB 03.10.01
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 12:42:52 od seen025 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone 4
Austrijski t-mobile nudi unlock. Pitanje je koliko traze za to i koja je  procedura.
Ako imas nekog u austriji reci mu da ih pita.

Ovde ti je spisak svih operatera u svetu koji nude iPhone i tu mozes videti koji nude i zvanican unlock:
http://support.apple.com/kb/ht1937

Zvanican unlock ti je najbolje resenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia e72
je l' moze neko da mi kaze zasto nasi operateri nisu sklopili ugovor sa Apple-om oko prodaje ajfona?
u hrvatskoj i albaniji je mnoogo jeftinije nabaviti ga nego kod nas ( 600eur je previse )
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia E71
Jel imaoi neko iskustva sa zamenom neispravnog iphone 4 pod garancijom.
Saznao sam da nije problem da se zameni u bilo kojoj stranoj zemlji u ovlascenoj prodavnici ali slomljena mi je zadnja maska pa se bojim da ce mi zbog toga praviti probleme.
Inace razlog za zamenu je polu ispravan home taster.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
je l' moze neko da mi kaze zasto nasi operateri nisu sklopili ugovor sa Apple-om oko prodaje ajfona?
u hrvatskoj i albaniji je mnoogo jeftinije nabaviti ga nego kod nas ( 600eur je previse )

Ja vidim da može da se nabavi 420-460 novi ne sim free, dok su sim free 500-600 eura. Mene zanima (od par ljudi koji prate dešavanja oko Jabuke) šta kažu hoće izaći novi iPhone sada na jesen ili neće?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
Nokia ne znam

Ja vidim da može da se nabavi 420-460 novi ne sim free, dok su sim free 500-600 eura. Mene zanima (od par ljudi koji prate dešavanja oko Jabuke) šta kažu hoće izaći novi iPhone sada na jesen ili neće?
Trebalo bi, ali ponovo nista se ne moze konkretno znati oko njih
http://buyersguide.macrumors.com/#iPhone
ja mislim da ce izaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple iP5
Ma izlazi novi iPhone sigurno, najverovatnije u septembru. Ranije je ovaj mesec bio rezervisan za izlazak novog iPod Touch-a, ali posto Touch-evi beleze pad u prodaji, moguce je da ce ih Apple skroz otkaciti i da ce se fokusirati samo na iPhone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
sta mu je ta gevey kartica?! povremeno pratim ios i iphone4 pa me to zanima..
i imam pitanje za vlasnike iphone4, kakva su mu setovanja na kameri,tj slikanje je moguce u kojim rezolucijama? i da li bi neko od vlsnika mogao da slika neki dokument ili tekst u novinama npr,a da fotka ne bude veca od 300kb,koliko i podrzavaju nasi operateri za slanje mms poruka i da li i kako se vidi tekst te fotke kada se prbaci na komp?!
imam hd2,i sa njim slikam na 2mpix,super fine qualiti,podesevanja,fotka nije veca od 300kb i extra se vide slova kada uvelicam fotku i kada je prebacim na komp!!!
hvala unapred drugari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple iP5
Gevey kartica sluzi da se otkljuca iP4 koji nije sim-free. Posto ja imam sim-free, nisam bas nesto puno pratio vesti vezane za Gevey karticu pa je najbolje da sam malo progooglas i da vidis o cemu se tu radi. Verovatno ima puno klipova o njoj i na YouTube Smiley

A kamera na iP4 ima vrlo malo podesavanja i ne mozes da biras rezoluciju u kojoj ces slikati, tj. slike su uvek 5MP.
Ali postoji dosta aplikacija vezanih za kameru pa verovatno postoji neka preko koje moze da se izabere manja rezolucija. Takodje postoje programi pomocu kojih mozes da umanjis sliku - ja sam u ovom primeru koristio aplikaciju Resize Image (besplatna) da bih promenio rezoluciju na 600x800, a zatim sam poslao sliku sa ajfona na Galaxy S2 i dole mozes da vidis kakav je krajnji rezultat. Izgleda da je GS2 primio tu sliku u rezoluciji 480x640, ne znam zasto, mozda ima veze sa tim sto sam slao sa MTS-a na Telenor Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia E71
Samo da se nadovezem.
Ima setovanje za mms u kojem stavljas ogranicenje u kb koliko podrzavaju i nasi operateri i iphone automatski smanjuje tezinu slike tako da mms radi bez problema.
Takodje kad saljes sliku preko maila ponudi ti (ako se dobro secam) 3 velicine slike. Original,srednju i malu(po tezini).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.