Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 179437 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iP5
Hvala ti puno!
Pokusao sam ovo sada ali ne moze nikako,vec drugi put mi izbacuje gresku 3194 cini mi se...
Sta jos moze da se uradi?

Pa čitaj uputstvo sa linka koji sam ti dao: treba da edituješ Hosts fajl na kompu da ti se ne bi javljala ta greška.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Stvarno sam genijalac,preskocio sam taj deo jel je pisalo da je za 3GS.
Evo pocelo je,hvala ti puno jos jednom,stvarno si kralj i jedan od najboljih moderatora na forumu definitivno! Smile  Smile

Pozdrav!  Smile

Edit - Odradio je restore ali mi je izasla greska 1013 i ne mogu nikako da pokrenem RecBoot a na displeju stoji da ga nakacim na iTunes.

Edit 2 - Crko mi je komp  Smile  mada dobro to sam ocekivao mora na generalnu odavno Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2011, 21:14:32 od markoms »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iP5
Ako ti se posle jave greške 1011, 1013 ili 1015, neka te to ne buni jer je softver ubačen u telefon.
Samo treba onda da ga izbaciš iz Recovery moda pomoću TinyUmbrella ili RecBoot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Sredio sam komp ali telefon ne mogu nikako...

RecBoot ne mogu da pokrenem jer mi trazi neke gluposti a TU nece da prepozna telefon,cim ga prikacim izadje neka greska opet... Ma razbicu ga na kraju... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iP5
Pa instaliraj to što treba za RecBoot, to ti je poslednji korak koji ti je ostao. Posle ti ostaje samo da uradiš jailbreak.

Možeš i da ponoviš Restore postupak i kada dobiješ 1013 grešku, onda ugasi iTunes i izbaci ga iz Recovery sa RecBoot.

Ako te mrzi to da radiš, onda apdejtuj na 4.3.1 pa čekaj da izbace untethered JB. Baš sam nešto čitao da će izaći uskoro. Ili je to možda "uskoro" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple iPhone 4
I nemoj nikada vise da uradis  erase all content and settings na JB telefonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iPhone 5
Sta trebam da instaliram za recboot? Sutra cu to sve batalio sam pre par sati,zivci me napustili...
Ma telefon nije moj,za poklon je a bio je kod mene pa sam hteo sve da obrisem a nisam znao da ne smem kad je jailbreak-ovan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iP5
Odakle si skinuo RecBoot? Probaj ovu verziju, to je moj upload:

Kod:
http://rapidshare.com/files/416303899/RecBoot_v1.1.zip
ili
http://www.fileserve.com/file/vbkjE4F

Ja ga na Mac miniju otvaram bez problema u virtuelnoj masini (Parallels) koja tera Win 7, ne trazi mi nikakve dodatke da ih instaliram.

Pogledaj i ovaj tutorial koji je malo savremeniji nego onaj koji sam ti prvobitno dao i oni tu i ne pominju RecBoot vec samo TinyUmbrella za izlazak iz Recovery moda. Mozda treba da apdejtujes TU na najnoviju verziju ako si je instalirao ne bas tako skoro:

http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.3.1-to-ios-4.2.1-4.1-4.3-4.0.2-4.0.1-iphone-4-3gs-ipad-2-ipad-ipod-touch-how-to-guide-tutorial/
« Poslednja izmena: 03. Apr 2011, 00:23:04 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Ma nece nista,skidao sam i Recboot sa tvog linka i najnoviji TU ali dzabe i dalje mi stoji na ekranu da ga prikacim na iTunes...
10 puta sam radio exit recovery na TU,poslednja verzija programa i nema sanse. Smile
Cak sam opet radio i restore na 4.2.1 ali nista a 4.3.1 nece da mi odradi,ma ludilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iP5
Da bi ga apdejtovao na 4.3.1 treba da obrises onu liniju koju si dodao u Hosts fajl.

A mozda nije lose i da ga odneses u servis da oni probaju da ga vrate na 4.2.1. Verovatno je u pitanju neka sitnica na koju nisi obratio paznju pa zato ne mozes ovo da odradis do kraja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.