Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 180126 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung Corby
Da li mozete da mi kazete koliko ovaj telefon kosta u nemackoj posto imam tamo nekog rodjaka....pa da mu posaljem pare da mi on kupi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone
Službeno je! iPhone 4 uskoro u Vipnetu!

Opa, ovo će biti veselo. Početkom rujna donio sam vam vijest prema kojoj Deutsche Telekom gubi iPhone ekskluzivu u Njemačkoj. Naravno, radilo se o glasinama tako da sam naslov popratio s upitnikom.

Prije nekoliko minuta dolazi nam jedna nama prilično značajna vijest – iPhone 4 uskoro dolazi u Vipnet! Stigla je i potvrda u obliku službene objave za medije, a koja je sadržana u jednoj jedinoj rečenici:

Citat
Telekom Austria Grupa dovodi Appleov iPhone 4 u Austriju, Hrvatsku i Bugarsku.

Naravno, nazvao sam ekipu Vipneta i očekivano nisam uspio iscijediti ni jednu jedinu riječ…

Bilo kako bilo, ova zima će biti izuzetno zanimljiva, pogotovo nakon Vipnetove objave cijena, paketa i svega vezanog uz iPhone 4.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone
Odgovor naseg VIPa na pitanje da li ce biti iPhone-a 4 kod nas:
Citat
Nasa ponuda nije uslovljena sa onim sto se dogadja na Hrvatskom trzistu tako da je svaka analogija iskljucena. Smiley

Blago nama sa ovakvim operaterima....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Sinoc sam imao priliku malo pogledati ovaj telefon,u ruci je nekakav nezgodan,valjda sto je kockast,sto se tice brzine rada ,nakon nokie sve mi brzo radi  Smile,samo  me je kamera razocarala uslikao sam par slika i nisu mi bas najbolje ispale,blic uvjek nekako jedan dio slike previse osvjetli,a slika ne bude bas cista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple iPhone
Nakon ‘slučaja antena’ Apple je ponovo u problemima. Stražnja staklena površina prilično je lomljiva?

Sad će opet ispasti da tražim dlaku u jajetu i da bezveze pljujem po Appleu tj. njegovom iPhoneu 4, no isključivo prenosim komentar. Naime, na gdgt-u objavljen je zanimljiv napis prema kojem autor objave tvrdi da je iz izvora bliskih Appleu dobio informaciju da je stražnja staklena površina iPhonea 4 prilično lomljiva te da može pretrpjeti oštećenja prilikom umetanja uređaja u određena kućišta.

Autor svoje tvrdnje potkrepljuje Appleovim uklanjanjem cijelog niza kućišta za iPhone 4 iz svog online dućana.

Dakle, stražnja staklena površina uređaja može se oštetiti prilikom umetanja iPhonea 4 u zaštitno kućište. Oštećenje iPhonea neće izazvati gumirano kućište koje štiti samo bočne stijenke uređaja (bumper case), nego kućište u koje se umeće uređaj.

Članak o ovom problemu pročitajte na ovoj adresi, a zahvaljujem  marcecu na dojavi…

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 449
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Mitsubishi 
Telefon je carski,preporucujem svima da ga kupe tj. da iskesiraju 500e Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
svak ko moze nek ga kupi jer nece pozaliti, bio sam skeptican u vezi iPhone-a ali sam kad sam kupio 4 ko da sam se preporodio... Prezadovoljan sam s njim!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple iPhone
iPhone 4 Overheat Fail

Yesterday, while in New York for the Windows Phone 7 launch, my iPhone 4 suddenly began getting very hot. The heat was coming from the back of the phone, though it was much warmer than usual. I had been using the video recorder to get some shots of Steve Ballmer as he appeared on stage, when suddenly, I get the above screen that told me that I have to stop using my phone because it was getting too hot. Granted, my phone is jailbroken and it's possible that some background processes caused the phone to overheat, but it was very strange to see, nonetheless. I turned the phone off and back on, and that seemed to solve the problem.

Has your iPhone ever overheated to the point of malfunction? Any idea what specifically would cause that?

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung d600
Ja sam danas cuo da je bilo slucajeva da u toku razgovora telefon jednostavno rikne, tj. dodje do nekog kurslusa, jel moze neko da mi potvrdi ovo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple iPhone
U to vec ne verujem...
A u ovo sto sam gore napisao verujem, lik je poprilicno realan po pitanju svih telefona i ne verujem da laze....
« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 15:20:20 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.