Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 179860 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Dzaba klip kad znam kako mi radi telefon.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Ne prica se o tvom modelu... Ovo je tema za iPhone 4...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Pa jel neki amer ili ko vec kupio tel i obisao sela (po sumama i gorama...) i rekao da mu ne radi?

Za vas info... Srbija je mnogo bolje pokrivena signalom nego onolika USA... u Vermontu, mesto Stowe gde sam bio nikome nije radio mobilni na Verizonu i AT&T dok se ne "spustimo" koju stotinu metara nize.

Jedini operater koji je imao mrezu su lopovi (Trackphone) koji ti skidaju i kada primas poziv i to vise nego sto trosis kada ti zoves preko ostalih operatera.

Cinjenica je da ne treba prihvatati bas sve njihove komentare posto to za sobom povlaci i poznavanje nekih drugih stvari.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 14:24:25 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Kad ne radi u gradu, pretpostavljam da nece ni u sumi Wink

Citat
u Vermontu, mesto Stowe
Kazi lepo selo Stowe, ne moras da se stidis  Smile

Citat
Cinjenica je da ne treba prihvatati bas sve njihove komentare posto to za sobom povlaci i poznavanje nekih drugih stvari.
Pa kad su se "digli na sve 4 noge" zbog ovoga issue-a najtvrdji domaci sektasi jabucice na jednom domacem forumu (mozda si i ti clan toga foruma  Smile ) znaci da nesto ne mirise na dobro.

Ovako mozemo u nedogled Wink Stoga napustam diskusiju.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 14:34:39 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Mene zabole za diskusiju, glupa je sama po sebi... kao sto ne razumem opsesiju kolima, racunarima, patikama, satovima... tako ne razumem ni telefonima... uvek kupim ono sto ja zelim, bez obzira na kritike a ne kritikujem druge telefone, neces nigde na celom PDF-u naci nigde moju kritiku ili bavljenje nekim proizvodom.

Stowe jeste selo ali je nazalost cinjenica da jedino Bg, NS i Nis u Srbiji imaju bolju infrastrukturu od tog sela od 7.000 ljudi... nazalost. S tim sto njihova sela i nisu sela, ali to je za drugu temu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple iPhone
iPhone 4 Retina Display: Thoughts and Impressions (Video)

After spending about a week with the iPhone 4, we're starting to understand how the Retina displays matters and how it compares to other devices. In this video we explain that screen resolution is a big determining factor in the quality of a display. It used to be that mobile devices would max out at a resolution of 320x240, as was the case with the iPAQs and Palm devices of the early 2000s. In the mid 2000s, we began to see 640x480 go mainstream. And by 2008 and 2009, 800x480 became the standard for higher-end hardware. Today, we're capped at that 800x480 until the operating system purveyors (like Google and Microsoft) make code changes to allow for higher resolution displays.

Apple, in knowing that it would take a period of time before the other smartphone operating systems could catch up, leap frogged to 960x640 resolution. This, in effect, creates such a high pixel density that the human eye cannot perceive pixels on the screen. This means that text and graphics look painted on the screen, rather than drawn on the screen with pixels.

Does the Retina display matter? Yes, it really does, especially in comparison to lower-resolution devices like the iPhone 3GS, or the HTC Hero. While most third party apps look good out of the box when they use operating system elements like text and buttons, the developers still need to update artwork without the apps to make them higher resolution. For the most part, this has yet to happen with most apps, meaning that most of the applications you use on a regular basis won't look as sharp as native iPhone 4 apps.

Beyond that, the Retina display exhibits terrific outdoor screen visibility, even in very bright direct sunlight. Also, the inclusion of IPS technology means that viewing angles are very wide, which is helpful when sharing content with others.

What are your thoughts on the Retina display? Have you seen one in person?

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iP5
Sve u svemu mislim da to nije toliko ekstremno ni u losijim uslovima (selo, npr) kao kod iPhone-a da nema niti jedna "crta" mreze  Smile

Ma ja ne verujem više u te priče. iPhone 4 ima probleme sa signalom koje ima i bilo koji drugi telefon.
Mogu da prihvatim da neki ljudi imaju problem na određenim mestima u nekim zatvorenim prostorijama, ali da iPhone 4 ima problem svuda na svakom mestu, to mi je malo teže da progutam. Pogledaj samo te video klipove: sve je to snimano u nekim sobičcima, špajzevima, podrumima, zemunicama... Nađi mi neki YouTube klip na kome se prikazuje kako iPhone 4 ima probleme napolju na otvorenom, pa makar to bilo i selo.

Citat
Nisi morao da se mucis. Odradio sam ja test kod HD-a i nema promena.  Smile Mozda je kod mene dobar signal  Smile

To što ti nisi imao problema sa Touch HD, ne znači da i drugi nisu imali.
Takođe, šta ćemo sa ogromnom većinom iPhone 4 korisnika koji nikada nisu imali probleme sa signalom? Da ne pominjem mnoge koji pričaju da sada imaju puno bolji signal i manje prekinutih razgovora nego što je to bio slučaj sa njihovim prethodnim telefonima...

Citat
Osim toga govori se o optimizaciji performansi a ne "dead end"-u  Smile

Pročitaj i prethodnu rečenicu sa slike koju nisam highlight-ovao, a izgleda da sam trebao:
"Contact with the antenna area may impair call quality and cause your device to operate at a higher power level than needed. Avoiding contact with the antenna area when the phone is IN USE optimizes the antenna performance and the battery life."

I naravno, u nekim prostorijama gde signal ima velikih problema da se probije, kontakt sa antenom će svakako biti "dead end" za telefon.
Ali kada HTC napiše šta treba izbegavati i još nacrta sliku kako treba pravilno držati telefon, onda je to sasvim normalno i u redu, a kada čika Steva kaže "Just avoid holding it in that way", onda pojedinci (doduše na jednom drugom forumu) lupaju glavom u zid Smile i govore kako ništa gluplje nisu pročitali Smile

Za kraj, našao sam jedan klip u kome 3GS gubi mrežu dok se iPhone 4 ipak drži. Znači, puno toga zavisi od kvaliteta mreže (glupi AT&T u Americi), mesta gde se nalaziš i ko zna čega sve još Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple Iphone 4s
opis prosecnog debilnog amerikanca koji trazi iphone 4  Smile

http://www.break.com/index/iphone-4-vs-htc-evo.html
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
"Contact with the antenna area may impair ...

Eh, znam i ja da boldujem  Smile Znaci, moze, a i ne mora. Mada bi bilo bolje da su stavili "might"   Smile
Ne znam sto te ste nakostresili toliko oko ovoga (mislim na iPhone). Kao da su neka bitna zivotna pitanja.

Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 19:48:40 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Zna li netko ijednu stranicu gdje se moze kupiti online Iphone4,a da je sim free?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.358 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.