Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 179749 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
U prvom citatu stvarno ne znam kojom logikom si ti shvatio da ja pljujem iOS  Smile.
A u drugom sam samo rekao kako su do sada kamera i led bili nepotrebni a sada kada je turtleneck man odlučio da ubaci te stvari odmah ljudi padaju u nesvest.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 20:27:27 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
U redu, pljujes i OS i telefon ali je nebitno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
This is the bullshit the Apple Store will tell you about your iPhone 4 reception issues

The folks at BGR has got their hands on a document on how the Apple Store employees should deal with the iPhone 4 reception fiasco. Why dont Apple just admit that they really screwed this one up? This is the bullshit the Apple Store will tell you about your iPhone 4 reception issues:

1. Keep all of the positioning statements in the BN handy – your tone when delivering this information is important.
   2. The iPhone 4’s wireless performance is the best we have ever shipped. Our testing shows that iPhone 4’s overall antenna performance is better than iPhone 3GS.
   3. Gripping almost any mobile phone in certain places will reduce its reception. This is true of the iPhone 4, the iPhone 3GS, and many other phones we have tested. It is a fact of life in the wireless world.
   4. If you are experiencing this on your iPhone 3GS, avoid covering the bottom-right side with your hand.
   5. If you are experiencing this on your iPhone 4, avoid covering the black strip in the lower-left corner of the metal band.
   6. The use of a case or Bumper that is made out of rubber or plastic may improve wireless performance by keeping your hand from directly covering these areas.
   7. Do not perform warranty service. Use the positioning above for any customer questions or concerns.
   8. Don’t forget YOU STILL NEED to probe and troubleshoot. If a customer calls about their reception while the phone is sitting on a table (not being held) it is not the metal band.
   9. ONLY escalate if the issue exists when the phone is not held AND you cannot resolve it.
  10. We ARE NOT appeasing customers with free bumpers – DON’T promise a free bumper to customers.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa ajde nađi jedan post u kome sam rekao nešto loše o sistemu ili telefonu?
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 20:36:07 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Procitaj sve tvoje postove u ovom threadu, svugde samo trazis dlaku u jajetu, te se grebe lako novi iPhone, te ima zute fleke, te OS nema po defoultu osnovne funkcije, te slike nisu nesto i nisu te impresionirale, te snimak u mraku sa LED fleshom nije vredno paznje...
Razumem zasrali su stvar sa signalom ali jednostavno svi tvoji postovi ovde se svode na tome da pronalazis bas dlaku u jajetu za novi iPhone, (sto je tvoje pravo) ali posle svega toga ne mozes da tvrdis da ti ne pljues po iPhone i po njegovom OS-u.

PS. ja prestajem da odgovaram  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 20:50:18 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Ne razumem potrebu rasprave o telefonu, kao ni podelu na Apple fanove i one druge. Svako ce kupiti tel koji zeli i sam se nositi sa njegovim prednostima i manama.

Nekada mi ova i slicne teme deluju kao Zvezda vs Partizan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 3Gs
Telep....ides u off konstantno, ako imas da kazes nesto za telefon reci, naravno i kritika je nesto sto se moze reci, ali ne ponavljaj 150 puta jednu te istu stvar...ovo nije tema za poredjenje Windowsa i iOS-a... tema je iPhone 4!!! A i Matrix777, nema potrebe za replay jer ovo nije tema za takvu polemiku ...Dajte ljudi stvarno...zatrpavate temu nepotrebnim postovima, postaje nepregledna i puna nekorisnih postova!  Smile ...drzite se iPhone-a cetvorke...  Smile pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Znači reći da se telefon lako grebe (iskustvo sa prethodnih iPhonova) je pluvanje.
Ako pogledaš post na koji se pozivaš o kameri videćeš da sam rekao da je video super ali da način na koji devojka priča o LED-u je smešan kao da je to Apple juče izmislio. Takođe ako neko kaže da je iPhone kamera najbolja od svih telefona, a ja na to odgovorim da slike nisu nešto impresivne je po tebi pljuvanje. Gde sam ja rekao da iPhone nema osnovne funkcije (iako za većinu telefona su to osnovne funkcije i to ne možeš da osporiš)?

Nexy87 o čemu ti čoveče, ja sam odgovorio na ono za sms i ništa više on je nastavio dalje. On je počeo o Androidu a ne ja.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 21:04:03 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 3Gs
Nisi samo ti...obojica se nastavljate nepotrebno...ne kazem ja nista za misljenje jednog ili drugog, ali nema potrebe to ovde raditi....pa da ne budem i ja sad jos jedan, pa da onda nas trojicu cetvrti opominje  Smile, zavrsavam vezano sa tim u ovom postu...samo sam hteo da vam skrenem paznju da ne sirite dalje polemiku.... Sad bi leglo Telep da opalis neku novu vest na temi za iPhone...naprimer, resen problem sa prijemom signala, da presecemo polemiku, da ne bude da kritikujes  Smile ...pozz Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 21:10:41 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple iPhone
Ja sam lud sto sam uopste i zapoceo bilo kakvu raspravu, iako znam da je nemoguce normalno komunicirati sa vama. Vise necu nista komentarisati, uzivajte u svom iShit-u i nastavite da slusate cika Stevu.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.