Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 2G/3G/3GS pitanja i odgovori  (Pročitano 253070 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Iphone 4
Drug mi radi u Majamiju i kaze da ga je kupio za 480 dolara u radnji, znaci ne na crno. Verujem da ce kod nas biti bar 600-700 jura kada bude konacno dosao  Smile
tvoj drug je verovatno odradio upgrade na iphone 4. zato ga je tako malo izaslo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Ili su likovi pokupovali telefone po ceni, otkljucali i zaradjuju na razlici.  Smile

Edit:

Moze li neko da baci pogled na link http://buyiphone.apple.com/ipa_preauth/content/catalog/att/

Gledam nesto i razmisljam se da li mozes da uzmes samo Data plan ili je on kao dodatna opcija? Posto za poruke pise da mogu kao dodatna, pa se tripujem da mozes da uzmes i zajedno a mozes posebno Telefonski paket a posebno na Data plan.

Kontam da kazem ujaku da mi uzme i da mu posaljem pare za pola godine (6 meseci x 15$) i 199$ za ovaj od 16gb, i tako svakih 6 meseci dok ne isplati 2 godine. Glupo mi je da mi kupi telefon a da on placa 2 godine moju pretplatu.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 17:58:12 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

just shut the f..k up and train

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kaze da ga je cekao mesec dana-kao, u apple-u na spisku sve legalno u fulu,bar kako on tvrdi.
I da, morao je da ga otkljuca jer je genije ubacio karticu nase mreze i trazio mu je da potvrdi skidanje firmware-a,kaze da mu je ceo fon zablokiran bio samo ta jedna opcija je bila ukljucena "OK" ,izvadio je karticu, bateriju drzao ga par dana bez baterije.Ali kaze da je morao da klikne ok, pa mu je bilo zablokirano da zove bilo koju mrezu,znaci pozive uopste nije imao,sve ostalo je radilo, mjuza,net i ostale picaboce. Nosio ga je na otkljucavanje 20-30dolara tamo i kaze savrseno sve radi,nase kartice,njihove..Kaze presrecan je i prezadovoljan. Narucicu preko njega, ali kaze da sam trebao ranije, kaze redovi i spiskovi su nenormalni. Eto mali intro, sta ne treba raditi sa skupom igrackicom

@coolrunner
Stvarno je istina, i meni je bilo cudno, drugar kaze da ga je uzeo samo uz paket neogranicenih poziva i web-a(mail-a). Kaze da se poruke tamo uopste ne kuckaju, jer placa nekih 65-70$ mesecno za neogranicene pozive ka bilo kojoj mrezi pa sto bi ih uopste i kuckao kad moze da zove  Smile
Preko je sve lepo odvojeno i sta platis to i dobijes. Tj.imas mogucnost da biras.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 22:34:58 od Triolada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Nisam najbolje razumeo... jel moze samo Data plan, bez telefonskog? Pitaj ga ako budes mogao.

P.S. Nije ga on onda kupio bez ugovora, to ga je toliko ispalo sa sve troskovima za pretplatu na 2 godine, samo ga je on posle otkljucao. Ne postoji mogucnost prodaje telefona bez dvogodisnjeg ugovora sa AT&T.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 6
Your iPhone 3G Wants iOS 4 Backgrounds? It Can’t Handle iOS 4 Backgrounds!

Yesterday we saw the iOS 4 officially hit the iPhone 3G, 3GS and the iPod touch  and folks got to downloading with the quickness. Actually, some users reported that it took several hours to update their iPhone 3G handsets, which is understandably annoying. What’s worse is that they didn’t get all the goodies that the 3GS got, such as wallpapers and multitasking. Why?

Steve Jobs told a frustrated user, “The icon animation with backgrounds didn’t perform well enough.” Short, simple, sweet and to the point. Basically, the iPhone 3G is just underpowered and can’t handle some of the new iOS 4 features.

If you spent all that time updating your iPhone 3G and didn’t get the updates you wanted, we feel your pain. Look on the bright side, if you didn’t buy one of those things recently you’re likely eligible for an upgrade to iPhone 4, right?

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
izasao je pwnage tool 4 sa kojim moze da se jailbreakuje 3gs (samo sa starim ibootom 359.3) na iOS 4
Radi samo na Macu
ja sam svoj tel jailbreakovao tako i otkljucao ga ultrasnowom. radi sve super.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0001[1].PNG
(272.89 KB, 320x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

just shut the f..k up and train

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nisam najbolje razumeo... jel moze samo Data plan, bez telefonskog? Pitaj ga ako budes mogao.

P.S. Nije ga on onda kupio bez ugovora, to ga je toliko ispalo sa sve troskovima za pretplatu na 2 godine, samo ga je on posle otkljucao. Ne postoji mogucnost prodaje telefona bez dvogodisnjeg ugovora sa AT&T.
Tako je
Oni su obavezni da potpisu ugovor na 2 god. ista fora kao kod nas. Kad uzmes taj paket neogranicenih poziva smanjuje se i cena fon-a.
Ne verujem da to moze ipak oni moraju da se pokriju sa cenom  Smile
Lukav si...
Poslao sam ortaku mail pa cu ti javiti. Koliko znam obavezan si da uzmes AT&T NationSM Rate Plans, sad koji paket zelis taj izaberes, ne moras uzeti najskuplji, uzmi najjeftiniji zbog ujke i tvog placanja. Ovaj moj je uzeo zato sto mu je to potreba-paket unlimited call-s. A koj ce to tebi ovde(paket)-ti ces ga dobiti i nositi na otkljucavanje, posle-----------------
Nebo je granica  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Hvala  Smile

Ja se sve nadam da moze samo Data plan, najjeftiniji je 15$ mesecno dok je AT&T NationSM Rate Plan najjeftiniji 39,99$. Ipak je razlika velika.

Data plan bi izasao 360$ za dve godine + 199$ za fon (ukupno 559$) a sa Nation planom bi izaslo sve 1158$. U tom slucaju mi je bolje da ga uzmem preko E-baya za 600-700$ kad skupim kintu i prodam 2g.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2010, 02:08:57 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
mob
Apple iPhone 4
A koj ce to tebi ovde(paket)-ti ces ga dobiti i nositi na otkljucavanje, posle-----------------
Nebo je granica  Smile Smile Smile
Tesko da ce nebo biti granica onom ko nosi iPhone da mu otkljucaju drugi Smile

P.S. Nisam mislio na @Coolrunner
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Samo da kazem da nakon prelaska na iOS4 moj 3gs prosto leti. Neverovatno koliko je brzi od 3.1.2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.