Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 2G/3G/3GS pitanja i odgovori  (Pročitano 253080 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iP5
In this video we go hands on with Apple's new iPhone 4 running the newest OS, iOS4 (iPhone OS 4.0) live from WWDC.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 533.1
Danas mi rece momak sto radi u Merkatoru na pultu Apple-a, da su mu rekli da bi trebao u Septembru da dodje kod nas i da ce biti oko 600 i nesto evra  Smile  Smile ... Ma da dodje i u Septembru i da bude 650 evra...ja bi bio zadovoljan...bar znam za sta sam dao pare, imam garanciju i ima nekog smisla...a sta ce od toga biti...videcemo... Mada moramo i mi nekad doci na red  Smile ... Koliko nam je Steva nabrojao zemalja....u te tri etape da ce se plasirati prodaja...ne znam jel mi spadamo u tu poslednju najvecu grupu mozda ili ?!  Smile
Verovatno ne,osim ako telekom ne bude kupljen od strane T-mobile...
Posto sumnjam da ce ga VIP i Telenor ubaciti u ponudu... (A T-Mobile ga ima i u CG i u HR i u Makedoniji)
Ali bice da se kupi bez ugovora,ima i sad (3Gs),samo je skup mnogo
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 16:18:27 od idispavaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
LG Nexus 4
Amazing, incredible: Apple Keynote in 110 seconds

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4S
Prijatelj je slucajno "zakljucao" svoje Iphone 3g 16gb zato sto je update-ovao softwere, kako sad da ga otkljuca , moze i ovako a moze i PM malo detaljnije .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iP5
Ako je updejtovao na oficijelni 3.1.3 OS, onda je dobio 05.12.01 baseband koji još ne može da se otključa.

Neka skine ovaj custom firmware odavde:

Kod:
http://rapidshare.com/files/349101434/iPhone1_2_3.1.3_7E18_Custom_Restore_Activated.zip.001
http://rapidshare.com/files/349110187/iPhone1_2_3.1.3_7E18_Custom_Restore_Activated.zip.002
http://rapidshare.com/files/349113291/iPhone1_2_3.1.3_7E18_Custom_Restore_Activated.zip.003

Kada skine sve, onda neka spoji fajlove pomoću HjSplit i otpakuje zip arhivu posle čega će dobiti .ipsw fajl.
Taj .ipsw fajl se ubacuje pomoću iTunes-a na računaru (fon treba da bude priključen preko USB kabla) tako što mišem klikne na Restore dok istovremeno drži Shift na tastaturi.

Posle 5-10 minuta kada sve bude gotovo, neka ide u Settings/General/About pa neka pogleda šta piše pod 'Modem Firmware': ako je pomenuti 05.12.01 baseband, onda on još uvek ne može da se otključa i moraće da čeka kraj ovog ili početak sledećeg meseca za otključavanje, a do tada će morati da koristi telefon kao iPod Touch - znači, ništa od telefoniranja i SMS/MMS Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Jesi li siguran u to posto je u pitanju 3G model, a ne 3GS?
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iP5
Koliko znam, to važi i za 3G i za 3GS: ako je apdejtovao firmware na zvanični 3.1.3 onda je 100% dobio 05.12.01 baseband koji još ne može da se otključa.
Mislim da jedino kod 2G modela Apple više na apdejtuje baseband i tu otključavanje nije problem, ali kod 3G i 3GS mora se voditi računa koji se firmware ubacuje ako nemaš sim-free telefon.

Ako je pak pokušavao da uradi apdejt pomoću prethodno skinutog 3.1.2 (onda dobija 5.11.07 baseband) ili pomoću nekog custom firmware-a (nema veze da li je 3.1.2 ili 3.1.3  jer se baseband tu ne menja) pa mu je posle toga nešto zakočilo, onda sve to može da se otključa.

Zato sam mu i napisao da pogleda šta mu piše u Settings/General/About pod 'Modem Firmware' jer od baseband-a sve zavisi da li će moći da ga otključa odmah ili tek za nekoliko nedelja, ako i tad bude...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple iPhone 3Gs
Kod engleza iPhone 4 u predprodaji pocevsi od danas: "SIM-free device costs 630 euro for the 16GB version and 740 euro for the 32GB" Smile ...e sad...kako ce se kod nas formirati i kad ce bti ...hm...videcemo... Smile  Smile

http://www.gsmarena.com/iphone_4_uk_and_us__preorders_starting_costs_630_euro_simfree-news-1741.php
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 14:23:09 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Zanima me par stvari u vezi Iphona,pa ako moze netko da odgovori:

Da li ima neki program ili mozda to ima po defaultu u Iphonu profili za tonove kao kod nokie?
Da li postoje programi neki za zastituslika poruka i ostalih sadrzaja na Iphonu?
Da li se moze namjestiti neki precaci na desktopu kao kod nokie?
Podesavanje maila,da li je isto jednostavno kao i kod nokie?
Sto se tice povezivanja sa PC-em,da li je to slicno kao kod nokie,osim sto treba instalirati bluetooth?

to je za sada sto mi je palo na pamet,oprostitie ako malo dosadivam sa pitanjima,ali me zanimaju ove stvari da vidim da li da uzmem ovaj fon sebi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.