Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 2G/3G/3GS pitanja i odgovori  (Pročitano 252848 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iP5
Kako se instaliraju igrice (.ipa) na iPhone koji je jailbreak-ovan...

Nasao sam nekoliko tutoriala na netu, ali bih zeleo da znam koji je najpouzdaniji?

Da bi instalirao aplikacije preko iTunes-a kako je Shone83 rekao treba obavezno prvo da instaliras AppSync iz Cydie. Mozes i samo da instaliras Installous i on ce automatski da postavi AppSync.
Ako ne zelis da gubis vreme sa iTunes, onda preko Installous-a mozes direktno da skidas i instaliras aplikacije na fon.
Ako nemas wi-fi ili slobodne megabajte preko provajdera, mozes da skines aplikaciju na kompjuter pa je onda ubacis u var/mobile/Documents/Installous/Downloads na telefonu i zatim instaliras sa Installous.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ako se osecas dobro, ne brini, procice...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 578
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 6230i
Ok, hvala Smiley Sve cu to da pokusam u subotu Smiley

Samo jos jedna informacija, koji unlock da koristim za iOS 4, i da li postoji tutorial za njega?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iP5
Ne treba tutorial jer je prosto. Kada uradis JB, dobices Cydiu koju zatim pokrenes, sacekas da se sve ucita, uradis 'Complete upgrade', posle ides na 'Search" gde ukucas 'Ultrasn0w', a onda isti instaliras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 5800
imam par pitanja...kakva je sad situacija sa kupovinom iPhone-a u americi konkretno mislim na iPhone 3Gs od 8gb...ili ako ima sa jos manjom memorijom moglo bi proci  xD
...imam par prijatelja koje bi mogao pitati da kupe pa posalju ako to moze uopste...
citao sam i video da se spominju neki ugovori..sta je to samo ako bi mogli da mi pojasnite malo...
da li bi mogli oni da kupe telefon na taj ugovor karticu koju dobiju ostave sebi i koriste u nekom drugom telefonu a meni posalju taj iPhone ili ....
i da li je tesko koristiti iPhone posto vec 5 godina koristim sonyericsson k750i xD   mislim d ali bi mi bilo tesko preci sa ove krntije(koja je po mom misljenju posle nokie 3310 najjaci telefon po svemu :$ :$ hehehhe )

stvarno mi treba pomoc.....i hvala unapred
« Poslednja izmena: 06. Avg 2010, 10:04:12 od 23brcko23 »
IP sačuvana
social share
Is that because I'm black ???
ZMAJ OD BRCKOG ! Smiley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
imam par pitanja...kakva je sad situacija sa kupovinom iPhone-a u americi konkretno mislim na iPhone 3Gs od 8gb...ili ako ima sa jos manjom memorijom moglo bi proci  xD
...imam par prijatelja koje bi mogao pitati da kupe pa posalju ako to moze uopste...
citao sam i video da se spominju neki ugovori..sta je to samo ako bi mogli da mi pojasnite malo...
da li bi mogli oni da kupe telefon na taj ugovor karticu koju dobiju ostave sebi i koriste u nekom drugom telefonu a meni posalju taj iPhone ili ....
i da li je tesko koristiti iPhone posto vec 5 godina koristim sonyericsson k750i xD   mislim d ali bi mi bilo tesko preci sa ove krntije(koja je po mom misljenju posle nokie 3310 najjaci telefon po svemu :$ :$ hehehhe )

stvarno mi treba pomoc.....i hvala unapred
Moze to sa ugovorom kako si napisao(samo onda nek ti i posalju jednu at&t pri paid da bi mogao ovde da ga aktiviras(u itunes-u) i jailbreak-ujes i otkljucas), i u Americi jedino moze da se uzme iPhone preko AT&T mreze....
Ovde iphone 3gs 8gb, nov, kosta oko 420e....

Lako s magarca na konja..... brzo se covek na bolje navikne.... problem je kad je suprotno... Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 5800
at&t pri paid   a sta je to ?   da znam da im pojasnim sve fino xD     
IP sačuvana
social share
ZMAJ OD BRCKOG ! Smiley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 5800
i kako kod njih ide placanje...mesecnoo...ili po potrosenim stavkama...ili kako ? ako zna neko     Smile
IP sačuvana
social share
ZMAJ OD BRCKOG ! Smiley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ako se osecas dobro, ne brini, procice...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 578
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 6230i
Oh, Dobio sam iPhone... Smiley

Jailbreakovao sam ga i sada cu pokusati unlock...

Samo mi jedna stvar nije jasna, proces punjenja, jel moze neko to da mi malo objasni, ne kapiram kada se puni, niti kako, i da li mogu da ga koristim dok se puni?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.22
mob
Apple iPhone 4
Mozes da ga koristis dok se telefon puni, a isti se puni preko USB-a ili adaptera za struju.

Zbog duzeg veka trajanja baterije, pozeljno je da se telefon puni i prazni do kraja bez prekida... sto znaci da nije dobro da ga punis pola sata i skines sa punjaca, a isto tako nije dobro da ga punis ako je recimo baterija pola puna, vec to treba raditi kada ostane 10-ak%.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.