Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 20:58:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: App crash - Windows 7  (Pročitano 864 puta)
17. Jan 2012, 00:47:40
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
Browser
Safari 533.1
mob
HTC Desire S
Imam neki problem sa racunarom,pokusavao sam da prebacim nesto sa fleske na njega,ali nisam uspijevao,cim markiram to sto ocu da kopiram,racunar prijavi gresku sa slike.
Ja sam nekako uspio da prebacim to sa fleske,i sad nema sansi da mogu ista da radim na racunaru,a ne mogu ni to sto sam prebacio sa fleske da obrisem.
Pokusao sam i sistem restore-om,ali uzalud.
Kad udjem u safe mode ista stvar kao kad se racunar normalno ukljuci.
Sta ovo moze da bude i kako da rijesim ovo.

Da napomenem da je racunar radio normalno prije kopiranja fajla sa fleske.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMAG0115.jpg
(642.71 KB, 2592x1552)
IMAG0116.jpg
(668.53 KB, 2592x1552)
« Poslednja izmena: 17. Jan 2012, 00:52:55 od kambodza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Za pocetak ako mozes skeniraj komp sa malwarebytes-om. Potom iskontrolis fleske sa MCShield-om.
Potom javi stanje,mozda je explorer ostecen.  Smile

Evo uputstva...

Preuzmi program Malwarebytes' Anti-Malware
Dvoklikom pokreni instalaciju. Na samom pocetku proveri da li su stiklirane ove opcije:

Update Malwarebytes' Anti-Malware
Launch Malwarebytes Anti-Malware

Zatim klikni Finish.

Izaberi opciju Perform Quick Scan i klikni Scan.
Po zavrsetku procesa klikni OK, Show Results:
u listi detektovanog malware-a proveri da li su obelezene sve stavke i klikni Remove Selected.

Po zavrsetku ciscenja zakaci MBAM log na forum.

--------------

Preuzmi MCShield i sacuvaj ga na Desktop.

• Dvoklikom pokreni MCShield-Setup.exe i prateci instrukcije koje ti program nudi instaliraj program.
  • Dozvoli da MCShieldUPD.exe pristupi neometano internetu.
  • Ukoliko program bude pronasao svez update, on ce preuzeti taj update i instalirati ga.
  • Kada se MCShield pokrene (ili rucno pokreni MCShield) desni klik na plavu okruglu ikonicu u system tray-u i klikni na  Control Panel)
    Klikni na Defaults da bi ucitao preporucena setovanja.

>> Cekiraj sledece opcije:

• Always show log file if malware has been faund
  • Unhide files and folders on removable drivers

• Klikni na Save

• Prikaci sve USB memorijske uredjaje koje imas  (tu spadaju fleske, telefoni,fotoaparati...etc) na PC jedan po jedan i sacekaj trenutak da bi program zavrsio skeniranje.

• Kada zavrsi, ako je program detektovao malware, on ce ga ukloniti i izbacice log report.

Prikaci log report na forum.

« Poslednja izmena: 18. Jan 2012, 14:10:28 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 20:58:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.