Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Gledajte ovako: Sad sam bio da kupim slisalice, Lepo ja trazim mono slusalice za Nokiu 8310 da nabijem u 6600, a oni mi daju neke sa dva uticnika, neke sto nemogu da udju, Te sa dva uticnika probam, znaci ukljucim jedan uticnik i ne cuje se nista, ukljucim taj drugi uticnik cuje se samo na jednu slusalicu i zvucnik. E, a sad, da li su mi odi dali mono slusalice za 8310 ili za neku drugu kantu? Rekao mi da ce da mi nabavi sluske za 6600 sa dva zvucnika ali ko zna kako se na njih cuje.
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Nisi dobio odgovor 2.5 sata i sad smaras... ne mogu da skontam. Slusalice su par evra i ima ih na svakom cosku u gradu, iste one koje idu na sve telefone kao slusalice, ne kao handsfree. Handsfee i nema u varijanti sa 2 sluske.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!