Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: App. closed ePSwitcher  (Pročitano 4311 puta)
03. Apr 2005, 10:56:17
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ovo mi se pojavljuje kada ukljucim telefon nokia 6600. Kako to izbeci?
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Skini Extended Profiles Pro.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Do sada sam ga koristio dosta dugo i nikada mi nije pravio probleme. Advanced call manager kojis am instalirao odavde mi je skroz unistio telefon. Znaci do tada je sve bilo tako dobro uklopljeno da je samo letelo. Od kada sam to instalirao sve se sjebalo. Prvo sto on sam nije hteo da funkcionise kako treba, pa mi je onda sjebao call log, tako da mi telfon nije uopste registrovao nove brojeve, pa mi je onda poceo da izbacuje potpuno pogresne brojeve kada me neko zove i tako dalje, a sada i ovo. Da li da pricam o tome da evo vec nekoliko sati pokusavam da namestim oxygen kako bih backup-ovao imenik i mogao da formatiram telefon i da ne mogu da connect-ujem telefon na njega, a ono sto je jos cudnije to je sto ne mogu ni pc suite da koristim, koji je do sada uvek bio ok. Ne znam sta i kako da izvedem, ali u svakom slucaju popizdeo sam skroz, a izgleda da je upravo program koji sam pomenuo za to kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Za podesavanje oxygena treba cirka 3 sekunde, a sto se tice ostalog, to tako biva kad se covek igra za krekovanim software-om, neke stvari su u konfliku i to tako jednostavno funkcionise.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Oxygen je funkcionisao odlicno. Sada je prestao. Reinstalirao sam i oxygen i bt i sam pc suite i uspeo sam da povratim pc suite i bt, ali oxygen nece da funkcionise, a on bi bas treba da bih mogao da backup-ujem imenik i da bih mogao da fomratiram telefon. Kada pokrenem oxygen na telefonu istog trenutka se pojavi zelena ikonica za bt sto znaci da je uspostavljena veze i isto tako odmah se izgubi ta boja odnosno vrati se na belo i iskljuci se oxygen na telefonu. TO se pre nije desavalo. Kako bih jos mogao da backup-ujem imenik? Ako bih hteo to preko oc suite-a onda bih sa imenikom povukao ko zna sta jos, a hocu da mi telefon bude cist, odnsono da sacuvam samo imenik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vec sam pisao kako se sve moze backupovati imenik, pretrazi temu sa pitanjima o symbian programima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Jel si ti palio uopšte pc suite?
Kad se backupuje,backupuje se sve,ali kad se restoruje,onda možeš da izabereš da ti se vrati samo imenik.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Don't use it...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ma pc suite je *ura*, to ti je kao internet explorer, znaci samo za krajnju nuzdu. Napravio sam ja backup preko pc suite cisto da se najde i znam da moze pojedinacno da se vraca imenik i neke druge stvari, ali u praksi i na osnovu mog iskustva to bas nije tako. U prevodu pc sute treba zaobilaziti u sirokom luku ako je ikako moguce.

E sada ajde da mi neko resi ovu misteriju i ako uspe, ja cu mu prinzati da je najbolji. Znaci imam pc suite i imam oxygen 2.2. Sve funkcionise veoma dobro bez ikakvih problema duze vreme. Onda jedno vreme, mozda desetak dana ne pokrecem oxygen. Pokusam prepodne da ga pokrenem kad ono nece. Pokusam pc suite, nece ni on. Pc suite nekako povratim, ali oxygen nece pa nece. Onda sam popizdeo jer mi je gore pomenuti program advanced call manager sjebao telefon pa sam mislio da je to u pitanju i formatiram ceo telefon i memoriju telefona i memorijsku karticu. Instaliram sve iz pocetka kako na telefon tako i na kompu pritom ocistim i registry na kompu i probam opet i nece. Onda totalno popizdim i formatiram ceo hard i ako sam ga optimizovao tako da je leteo samo i sve je funkcionisalo kao pesma. Pre nekih 15 minuta instaliram znaci na potpuno cist hard i svez windows oxygen i probam i NECE. Pa to je da covek poludi. Pazite sta se desava. Kada pokrenem oxygen na telefonu on se konektuje na serial port na kompu, cuje se onaj zvuk i promeni se ikona u tray-u. To tako stoji. Takodje iskljucim mrouter od pc suite, odnosno iskljucim port koji on blokira a koji koristi i sam oxygen tacnije com5 i ok je i to. Onda pokusam da otvorim sam program oxygen i kako se on otvori, oxygen na telefonu se zatvori NESTANE i serial port se otkaci.

Pomislio sam mozda da je istekla licenca, medjutim vidim da traje do augusta 06' tako da nije ni to.

I tako ja kao budala vrtim to u krug ceo dan, misleci da je nesto do telefona, pa posle do kompa pa sada mislim da sam ja lud i pocinjem da ubedjujem sebe da mi to nikada nije ni funkcionisalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ma pc suite je *ura*, to ti je kao internet explorer, znaci samo za krajnju nuzdu. Napravio sam ja backup preko pc suite cisto da se najde i znam da moze pojedinacno da se vraca imenik i neke druge stvari, ali u praksi i na osnovu mog iskustva to bas nije tako. U prevodu pc sute treba zaobilaziti u sirokom luku ako je ikako moguce.

E sada ajde da mi neko resi ovu misteriju i ako uspe, ja cu mu prinzati da je najbolji. Znaci imam pc suite i imam oxygen 2.2. Sve funkcionise veoma dobro bez ikakvih problema duze vreme. Onda jedno vreme, mozda desetak dana ne pokrecem oxygen. Pokusam prepodne da ga pokrenem kad ono nece. Pokusam pc suite, nece ni on. Pc suite nekako povratim, ali oxygen nece pa nece. Onda sam popizdeo jer mi je gore pomenuti program advanced call manager sjebao telefon pa sam mislio da je to u pitanju i formatiram ceo telefon i memoriju telefona i memorijsku karticu. Instaliram sve iz pocetka kako na telefon tako i na kompu pritom ocistim i registry na kompu i probam opet i nece. Onda totalno popizdim i formatiram ceo hard i ako sam ga optimizovao tako da je leteo samo i sve je funkcionisalo kao pesma. Pre nekih 15 minuta instaliram znaci na potpuno cist hard i svez windows oxygen i probam i NECE. Pa to je da covek poludi. Pazite sta se desava. Kada pokrenem oxygen na telefonu on se konektuje na serial port na kompu, cuje se onaj zvuk i promeni se ikona u tray-u. To tako stoji. Takodje iskljucim mrouter od pc suite, odnosno iskljucim port koji on blokira a koji koristi i sam oxygen tacnije com5 i ok je i to. Onda pokusam da otvorim sam program oxygen i kako se on otvori, oxygen na telefonu se zatvori NESTANE i serial port se otkaci.

Pomislio sam mozda da je istekla licenca, medjutim vidim da traje do augusta 06' tako da nije ni to.

I tako ja kao budala vrtim to u krug ceo dan, misleci da je nesto do telefona, pa posle do kompa pa sada mislim da sam ja lud i pocinjem da ubedjujem sebe da mi to nikada nije ni funkcionisalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.