Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sokantno mozda jeste, ali avaj... E, sada, tekst je, bojim se, malo poduzi, nasao sam nacina da ga kopiram, itd. Videcu pa cu mozda da ga postavim, ili cu mozda da postavim neke odlomke, ne znam... moram da razmislim o tome posto ne zelim da smorim sve zive.
Zamolio bih jednu personu koja je postovala ovde, ako bi mogla, da se uzdrzi da komentarise na moje teme, zato sto ja zaista ne zelim da se uplicem u komentare i razgovore sa njom (persona o kojoj je rec znace da mislim na nju i zna i razloge za to). Ovo je moja molba doticnoj personi iz razloga koje smo zajednicki i privatno apsolvirali. Svestan sam da je ovo javan forum i da svi mozemo da iznosimo svoja misljenja, ali sam takodje svestan da je mudro ne petljati se tamo gde meni nije mesto i obrnuto, tim pre sto se to u proslosti pokazalo kao nazalost veoma losa stvar. Tako da, posto ja ne obracam paznju i ne petljam se u bilo kakvu komunikaciju sa doticnom personom, njenim temama i postovima, cenio bih, postovana persono, da imam isti tretman sa tvoje strane, posto ne bih voleo da mi se obije o glavu bilo kakva komunikacija sa tobom, niti da budem predmet tvojih spekulacija i ruznih optuzbi... a i sama znas, doticna persono, da smo se sporazumno i prijateljski razisli u zivotu i zasto, pa te molim da ne podlegnes amneziji o tim stvarima i da postujes taj razlaz dosledno. Ja te ne mrzim, ali ne zelim ni da se nalazim u tvojoj blizini. Zahvaljujem ti se na razumevanju i pridrzavanju ovog principa.
Zahvaljujem se i drugima koji nece postavljati dodatna pitanja na gore izneseni stav i koji ce se uzdrzati od bilo kakve spekulacije i trazenja bilo kakvih pojasnjenja, zato sto za to nema nikakve potrebe i nema razloga da ja ili bilo ko drugi daje bilo koja dodatna pojasnjenja. Zahvaljujem.
Ja sam lepo zamolio i bio sasvim uljudan u svojoj molbi, jer sam hteo da na forumu ucestvujem na miru i da dolazim i odlazim u miru. Medjutim, posto je to nemoguce, a posto ja sa doticnom personom nemam nameru da se upustam u komunikaciju, a jos manje u prepiranja i preganjanja i ubedjivanja, to mi jedino preostaje da se oprostim od svih vas i da vam svima pozelim svaku srecu u radu i zivotu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.