Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Апологетика - докази за постојање Божије  (Pročitano 220298 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Kreator mog zivota su moji roditelji.  Smile
Oni nemaju zaslugu za cinjenicu da si se bas ti rodio, tako da oni nisu tvoji kreatori. A zivot dolazi iz vec postojeceg zivota tako da nije kreiran, kreirane su forme i oblici zivota. Roditelji nemaju mogucnost biranja da li mogu da imaju decu ili ne, sve je unapred odredjeno i van njihove kontrole. Isto tako ako je odredjeno da
dete umre pre ili tokom rodjenja onda nam to govori o nemogucnosti biranja. Kada se sagledaju sve situacije
lako je uociti da roditelji nisu ti koji odredjuju ko zivi a ko ne. Taj koji to odredjuje se zove Bog.
Citat
Ako neko kaze da veruje u to i to, meni to ne smeta, ima tu slobodu.
Ali smeta mi kad to pocinje da namece kao neku ultimativnu istinu ili nesto tako.
Ako znas sta je levo a sta je desno onda niko ne moze da ti namece nikakve gluposti.
Od mene beze kao djavo od krsta, posto im veoma brzo dam do znanja da me bajke ne zanimaju.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG G2
Citat
Taj koji to odredjuje se zove Bog.
Interesantno a kazes da nisi vernik  Smile

Citat
This has been CONFIRMED in Dr. Jack Szostak's LAB. 2009 Nobel Laurette in medicine for his work on telomerase.

It's been 55 years since the Miller-Urey Experiment, and science has made enormous progress on solving the origin of life. This video summarizes one of the best leading models. Yes there are others. Science may never know exactly how life DID start, but we will know many ways how life COULD start. Don't be fooled by creationist arguments as even a minimal understanding of biology and chemistry is enough to realize they have no clue what they are talking about.

Note on how competition works. Water will flow across a membrane to try to equalize the ion concentration. If there is a lot of polymer in a vesicle it will be surrounded by many ions, thus causing water to flow into the vesicle, increasing the internal pressure and stretching the membrane. Fatty acids are in equilibrium between the vesicle and solution. If 2 vesicles are near one another they will gradually swap fatty acids. If one membrane is under tension, the fatty acid "on rate" will be greater than the "off rate" (move to a lower energy state by relaxing the pressure). It will suck up fatty acids from solution. The other vesicle will still give them off, but they will disappear (sucked up by neighbor) and not return. Therefore, the vesicle with high internal pressure will grow and the neighbor will shrink.

« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 22:42:15 od nofx0023 »
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
Taj koji to odredjuje se zove Bog.

Час звучи као вјерник, час као атеиста, али није ни једно ни друго. Идејно и садржајно је ближи вјерницима, мада се представља формално као атеиста.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 23:41:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Sve u svemu, on je samo kontras zeljan paznje i virtuelnog potvrdjivanja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
a ne stvarno, je li postoji neka grupacija ljudi sa kojima dijeli iste stavove u pogeldu religije, filozofije, sociologije... ateisti, agnostici, hrišćani, kontraši željni pažnje i tako dalje...
nedefinisan je totalno..  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: nofx0023
Pa jel' neko moze da kaze da jesam ? Nemam niti jedno verovanje u sebi.
Objasnio sam ovde nebrojeno mnogo puta sta je Bog kao rec i sta je Bog kao covek, ni jedno ni drugo objasnjenje
nije verovanje.
Citat: Magic Master
Час звучи као вјерник, час као атеиста, али није ни једно ни друго. Идејно и садржајно је ближи вјерницима, мада се представља формално као атеиста.
Ne zvucim kao vernik, posto nemam nijedno verovanje, niti zvucim kao ateista posto znam da Bog postoji.
Iz tog razloga se nikada nisam predstavljao kao ateista niti sam blizu onih koji veruju da Bog postoji.
Citat: coolrunner
Sve u svemu, on je samo kontras zeljan paznje i virtuelnog potvrdjivanja.  Smile
Ateista je kontras teisti i obrnuto, istina ne kontrira neistini, istina samo objasnjava sta je neistina.
Ja ne zelim da ljudi citaju moje postove i na njih odgovaraju a sta je "virtuelno potvrdjivanje" - ne znam.
Citat: nebitno
a ne stvarno, je li postoji neka grupacija ljudi sa kojima dijeli iste stavove u pogeldu religije, filozofije, sociologije... ateisti, agnostici, hrišćani, kontraši željni pažnje i tako dalje...
nedefinisan je totalno..  Smile
Ja sam anarhista, sto znaci da su sve forme ljudske moci, vlasti i poglavarstva aposlutna neistina,
istina ne pripada coveku, coveku pripada ono sto je covek izmislio.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG G2
Pa tako reci, jasno i glasno  Smile
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
posto znam da Bog postoji.

kako znaš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: nebitno

kako znaš?
Tako sto shvatam sta ove reci o recima znace ;
" U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč.
Ona beše u početku u Boga.
Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo.
U Njoj beše život, i život beše videlo ljudima. "
Rec, frekvencija koja je stvrorila coveka kada se pojavila u njegovom umu je Bog.
Bez reci nista ne bi postojalo, posto je rec jedini nacin da se nesto definise, a bez definisanja nista ne postoji.
Sve druge frekvencije kao sto su oblik, zvuk, boja, miris, dodir, ne mogu da definisu to sto postoji.
Citat: nofx0023
Pa tako reci, jasno i glasno  Smile
Reci jasno i glasno sto malo ko moze da shvati, posto biti anarhista znaci isto sto i "ne biti nista".
Biti "anarhista" ne odredjuje sta je neko, to samo odredjuje sta neko nije.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
a kako znaš da u početku beše reč?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.