Postovana BRACO I SESTRE, obracam Vam se u nadi da cete naci nacina da pomognete i nama-jednoj porodici,koja se nalazi u vrlo teskoj situaciji i ne zna kome vise da se obrati. Mi smo dvoje roditelja sa 4 djece,bez stalnog zaposlenja i primanja,a 3 od njih ide u skolu,dok je ovo najmanje curica od 4god. Jedino sigurno primanje nam je djeciji dodatak od 190KM,a ako se uspijemo snaci da odemo negdje u dnevnicu i radimo kod nekog sve vrste poslova to je opet malo da pruzimo djeci ono najosnovnije. Zivimo u nedovrsenoj kuci,bez krova i neomalterisanoj izvana i iznutra. Kisa kad pada-prokisnjava,a vjetar kad duva-osjetimo u kuci. Struja je razvedena improvizovano i svaki dan strahujemo da neko od djece,ne dao dragi Bog,ne strada. Da zlo bude vece,prije 2 god. je imao tesku operaciju,od koje se ni dan danas nije potpuno oporavio,pa mu je problem i u dnevnicu da ide. Ja sam jedini,relativno sposoban hranitelj ove porodice,ali ja kao zena,sto zaradim je malo da prehranim nasu djecu,a o zavrsetku kuce-mozemo samo da mastamo. Za sada nam je jedina utjeha to sto nam je dragi Bog podario zdravu djecu,ali se iskreno bojim da u ovakvim uslovima i oni ne obole od neke bolesti,jer su uslovi u kojim zive stvarno nezadovoljavajuci. Nadamo se da cete naci nacina da nam pomognete i da tamo ima humanih ljudi koji mogu i zele pomoci. S VJEROM U BOGA,UNAPRIJED ZAHVALNI ZELJKO,MITRA,VLADO,ALEKSANDAR,RUZICA I RATKA IZ OBUDOVCA U REPUBLICI SRPSKOJ. kontakt telefon je 0038766730703 MITRA PAVLOVICBroj tekuceg racuna u NLB Razvojna banka je na ime PAVLOVIC MITRA 562-100-80146996-50 to je za uplate u KM, za uplate u eurima 57A:Account with Institution
PAVLOVIC INTERNATIONAL BANK AD,
SLOBOMIR-BIJELJINA,FILIJALA BRCKO
SWIFT-code:PAVLBA22 BA395542030010660571,takodje na ime PAVLOVIC MITRA