Лаж о масакру у Сребреници! јануар 29, 2010 — Nebojša
Пошаљите овај чланак пријатељима
Преносим један новински чланак где професор Едвард Херман говори о лажима Сребреничког маскакра. О професору Херману можете више сазнати из емисије „Атлантис“ која је у целости пренета на мој сајт поводом професорове књиге:“Политика сребреничког масакра“. Чланак је преузет са сајта:
ПОЛИТИКА, СВЕТ, ДРУШТВО, АКТУЕЛНО | 29. август 2008.
Лаж о масакру у Сребреници
Лаж о Сребреници!
evo ti laz o srebrenici ...friska vijest ta tvoja i vasa propaanda ne pije vode ma koliko se trudili, na kraju cete i vi to priznat i priznat da je rs enocidna tvorevina...bas me zanima koliko je zemalja u evropi donijelo ovu deklaraciju, stvarno ne znam
Sobranje usvojilo deklaraciju I u Makedoniji Dan sjećanja na genocid u Srebrenici Makedonski parlament usvojio je danas deklaraciju kojom je osudio genocid u Srebrenici i proglasio 11. juli za dan sjećanja na žrtve ovog zločina. "Sobranje Makedonije podržava rezoluciju Evropskog parlamenta o Srebrenici i obilježiće na odgovarajući način 11. juli kao Dan sjećanja na genocid u Srebrenici, čime će odati poštovanje žrtvama masakra", navodi se u deklaraciji. Sobranje Makedonije Deklaracija je usvojena na osnovu čvrstog opredjeljenja Makedonije za izgradnju dobrosusjedskih odnosa i miroljubive saradnje, navodi se u obrazloženju odluke i podsjeća na obavezu Makedonije da sarađuje sa Haškim tribunalom.
U tekstu se podsjeća na uloge Ratka Mladića i Radovana Karadžića u događajima u Srebrenici u julu 1995. godine i pogubljenju više od 8.000 muslimana.
U prilog donošenju deklaracije ide i to što je, kako se navodi, "Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju označio ovu tragediju kao akt genocida".
"Uprkos ogromnim naporima do danas nije napravljena kompletna rekonstrukcija događaja u vezi sa Srebrenicom", navodi se u deklaraciji makedonskog parlamenta i ističe "da ne može biti istinskog mira bez pravde".
Za deklaraciju je glasalo 70 poslanika, a protiv su bili samo članovi sprske parlamentarne stranke.
Evropski parlament usvojio je deklaraciju o Srebrenici u januaru 2009. godine i pozvao sve evropske zemlje da 11. juli proglase za dan sjećanja na srebreničke žrtve.
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali. Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi! Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori. Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni. I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli! Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani. Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
to je moj licni dokument, a sad ti meni dokazi da si dobojlija, na tebe je red...
a sto se tice masovnix robnica i ja vidim tu uniforme, satorska krila, cuturice, automati, vojne cizme, ono vidi se da su pod punom ratnom spremom, more bit da su to i srbi, jel de koje su bosnjaci pobili bjezeci iz istocne bosne..vi ste to sakrivali, ko ce bre da vam vjeruje
Прво ме заболи да ли ти вјерујеш да сам ја Добојлија. као друго сада коначно видим да си балавац који незна елементарне ствари да се сав војни материјал скида изузев идентификационих плочица уколико војник посједује,а ваши колико ја знам нису посједовали.И немој бити циничан већ мало размишљај прије него одвалиш као будала јер требао би знати колико је Орићева дивизија бројала људи прије Сребренице,а колико је изашло према Тузли.Ја знам да је вама (не свима али пљувачима јесте)жао што вам дјецу нисмо дирали и што су телевизије снимали како аутобуси извлаче цивиле из Сребренице али то је ваш проблем а не наш. Нас то држи у увјерењу да се ми разликујемо од вас у сваком погледу па и у погледу поштовања дјечијег живота. Мене искрено за резолуцију заболи нити ме интересује дали ћете накрају написати 1.000.000 бошњака јер ја са вама немам никакву додирну тачку.Ако мислите да ће Тадићева резолуција утицати на србе из Републике Српске опет сте се зајебали у процјенама.Ви то можете причати некоме ко није одавде али нама не можете јер ми вас ЗНАМО ко сте и какви сте кољачи и монструми када имате испред себе жене и дјецу.Болесно ми остај.
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali. Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi! Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori. Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni. I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli! Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani. Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
ajde dokazi mi da si dobojlija i reci mi zasto enocid u opstini sa preko 75% bosnjaka muslimana???sta ste vi tu imali uopce da trazite???
Заболи те одакле сам.Ја сам из Републике Српске а не из џамахирије ти господине из босанске улице код дјечијег обданишта који и не знаш колико је кућа било у тој босанској. Геноцид је био када ти бабо није обрисао од стору против човјечности.
...bas me zanima koliko je zemalja u evropi donijelo ovu deklaraciju, stvarno ne znam
Ja znam da je nije donela ruska Duma, i to me jedino interesuje . A vi zivite i dalje u uverenju da vas Evropa voli ..... zato sto ste muslimani , pa jos demokrate i moderni , a zene vam nose farmerice i mini suknje ( ovo se cesto cuje kod laznih ,, muslimanofila ,, iz Evrope - uglavnom Jevreja - a oni to rade iz nekih svojih kranje pragmaticnih razloga ) ...Oslonite se vi slobodno na njihovu ljubav i podrsku , i blize su prodvali ....
Sto se tice tog datuma, on se slobodno moze proglasiti Danom medijske lazi i manipulacije - o cemu govori i profesor Herman .
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 00:25:49 od Lepi_Bora »
...bas me zanima koliko je zemalja u evropi donijelo ovu deklaraciju, stvarno ne znam
Ja znam da je nije donela ruska Duma, i to me jedino interesuje . A vi zivite i dalje u uverenju da vas Evropa voli ..... zato sto ste muslimani , pa jos demikrate i moderni , a zene vam nose farmerice i mini suknje ( ovo se cesto cuje kod laznih ,, muslimanofila,, iz Evrope - uglavnom Jevreja ) ...Oslonite se vi slobodno na njihovu ljubav i podrsku , i blize su prodvali ....
Sto se tice tog datuma, on se slobodno moze proglasiti Danom medijske lazi i manipulacije - o cemu govori i profesor Herman .
nemoj se jadan bio pozivat na neakvo xermana, evo sta kaze srbenda,. velesrbin, otac nacije...
Odličan opis vlastitog naroda i njegove politike dao je jedan od glavnih velikosrpskih ideologa 90- tih, Dobrica Ćosić. U ovoj kratkoj ali izvrsnoj analizi leži sjajno objašnjenje djelovanja srpske poltike i ponašanja srpskog naroda, naravno izuzimajući one drukčije orijentirane Srbe koji nažalost su rijetko imali primat u srpskom društvu:
“Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu- mnogo je ljepše vjerovati da pripadate nebeskom narodu, nego prihvatiti istinu da pripadate vrlom malom narodu koji ne predstavlja značajniji faktor na globalnom planu i koji i nije baš previše razvijen
lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma- jadnim Srbima kao i milionti put kroz historiju je prijetila opasnost da će ih mudžahedini i ustaše istrijebiti pa su jadne poštenjačine morale uzeti pušku u ruku da brane svoj goli život, da bi im kasnije ustaško-džihadska zavjera u suradnji s obavještajnim službama i domaćim izdajnicima podvaljivala raznorazne velike Srbije, genocidi, etnička čišćenja, pljačkanje, itd. Svaki pošten Srbin je dužan da vjeruje kako su Srbi bili 600 godina ogorčeni protivnici protiv Turaka (kao npr. u bitki kod Nikopolja) ili kako je u Drugom svjetskom ratu stradalo 1. 700 000 Srba
i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.- najprihvaćenija definicija inteligencije jeste da je to snalaženje u nepoznatim situacijama, a naravno jedini način za pronalazak izlaza u bezizlaznoj situaciji je laganje... dajte im jedan dokaz oni će izmisliti drugi, a uvijek dobro dođe priča o zavjeri i uroti te o domaćim plačenicima- vatikanska urota protiv Srba odlično služi još od srednjeg vijeka, a u novije vrijeme posluži i CIA i svakako mrski Nijemci.... I srpska laž je doista veoma maštovita i stvaralačka, jer zaista nije lako graditi čitavu svoju prošlost, sadašnjost i budućnost na izmišljenim stvarima
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 00:27:24 od rendzer82 »
Bas me briga za njega, ni ti ne cenis Mesu Selimovica .....
Kad ukapirate da jos vrlo kratko mozete biti (zlo)upotrebljeni u jednoj znatno vecoj i vaznijoj igri koja se igra daleko od Bosne ( Bosnjaci kao zivi dokaz da Amerika ,Zapad , Izrael ne mrze i ne satiru muslimane , jer zaboga podrzavaju celovitu Bosnu - a ustvari i tamo su vas ,,sprcali ,, na 23 % teritorije uz svu tu ,,podrsku ,,) bice vam kasno ......
Takvom zasenjivalju prostote sluze i ovakve rezolucije
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 00:39:19 od Lepi_Bora »
Inziko moras jos malo da ukljucis mozak da bi shvatio sta je hteo da kaze mada nisam ocekivao ni ovoliko od tebe.
Који су они смрадови.Изваде реченице и онда неки потурица своју анализу. Гледај кретена наводи Јасеновац да му се најебем хануме испод усмрдјелих димијетина. Пу јебали свога Церића упо уста који су то первертити и злочинци. Ма ако загужва стоку треба у море отјерати нека арлаучу и аллахачу колико хоће.
По овом шта је онај "хоџин ренџер" поставио најбоље се види колики су смрадови и лажови. Јебала их вјера што их тако учи.