Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 06:37:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Антонела Риха на РТС-у  (Pročitano 23546 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson k530i
Шта нам даш да пређемо тамо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Gde jevrejka kada su Nemci pobili "sve" jevreje u Srbiji?  Smile

Zipa ovog ludaka ,Maksimilijana  Smile

Posle obelodanjivanja Krkobabić-Pajtićevog dogovora o raseljavanju penzionera sa područja AP Vojvodine na teritoriju opštine Kuršumlije, u redakciju našeg lista stiglo je mnoštvo pisama, poruka i mejlova u kojima se stariji građani uglavnom protive realizaciji ovog projekta. Prenosimo najzanimljivije reakcije…

MAKSIMILIJAN HOCELBERGER (91), Augsburg, Nemačka

Poštovanom uredniku

Zovem se Maksimilijan Hocelberger, poreklom sam iz Bačke, iz Vrbasa, i jedna sam od žrtava zloglasnih Titovih logora smrti. Za vreme Drugog svetskog rata bio sam pripadnik SS divizije „Princ Eugen“. Posle rata sam iz koncentracionog logora deportovan za Nemačku, a danas živim u Augsburgu. Imam dva sina, ćerku, sedmoro unučadi i tri praunuka. Živimo teško, kao i većina ljudi u Nemačkoj.

Veoma me je obradovalo to što je naša država (namerno kažem „naša“, jer i ja sam rođen na teritoriji koja trenutno pripada Srbiji) odlučila da donese zakone o povraćaju konfiskovane imovine posle Drugog svetskog rata, jer meni su 1946. godine oduzete dve kuće, u Vrbasu (300 metara kvadratnih + plac od 2.300 metara kvadratnih) i u Crvenki (250 metara kvadratnih + plac od 4.100 metara kvadratnih); pored toga oduzete su mi i njive najveće plodnosti koje su se prostirale na površini od 200 ari između Vrbasa i Crvenke. Naravno, za mene je veoma značajno i to što se ovaj zakon – za koji svi mi Nemci koji smo preživeli torturu za vreme Drugog svetskog rata u Vojvodini očekujemo da neće biti nacionalno diskriminatorski – donosi u atmosferi novog odnosa države Srbije prema kolaboracij.
...

Nastavak teksta..Izvor.http://www.pecatmagazin.com/2009/08/06/penzioneri-ne-zele-u-kursumliju/

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ni manje ni viče već SS divizije „Princ Eugen“. Fašista, hoće svoju imovinu, a što je on ubijo i otimao, nikom ništa.

7. SS dobrovoljačka brdska divizija Princ Eugen
Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
7. SS dobrovoljačka brdska divizija „Princ Eugen“ (nem. Prinz Eugen, čita se princ Ojgen) je bila nemačka dobrovoljačka Vafen-SS brdska divizija specijalizovana za antigerilsko ratovanje. Početni sastav je bio u potpunosti dobrovoljački, ali se kasnije pristupilo mobilizaciji. Divizija se predala 11. maja 1945. godine jugoslovenskim snagama, a tokom četvorogodišnjeg rata na prostoru kraljevine Jugoslavije je stekla reputaciju najozloglašenije nemačke jedinice. Borbena dejstva divizije bila su isključivo na prostoru Balkana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Није везано за тему ... али без обзира, занимљиво је  Smile

Смоок ... хоћеш да отвориш нову тему са тим или ја? Боље би било ти, пошто си ти нашао овај чланак  Smile Smile

Шта нам даш да пређемо тамо  Smile

Тамо се окупљају добрии људи са политика и још понеки ... свратите можда и останете  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2009, 18:40:50 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
antonela bas i nije nasla adekvatno placen posao...mislim da bi trebala da nadje nesto drugo...npr:

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung XYZ1004
Ma kad vidim kako sline na B92 forumu za njom (a onda krenu da je pljuju "Ma ja nju ionako nisam smatrao za nekog novinara"  Smile )......nekako mi lakse padne sto cu morati ovu gusku da gledam na TV koju placam  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2009, 21:17:40 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 3220
Ne bi me cudilo da sledeca na "spisku za prebeg" bude Brankica Stankovic, a posle nje ....potop

Kvalitet informativnih  emisija b92 je primetno opao.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Ne bi me cudilo da sledeca na "spisku za prebeg" bude Brankica Stankovic, a posle nje ....potop

Ma da sa odlaskom jenog olosa opada gledanost.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Па не цветају им руже ни са филмским програмом ... имам осећај да ће све више и више да капирају чари кинеских, корејских и индијских филмографија
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N82
Postoje neke porodice Riha u Bijeloj (Herceg Novi) a u Kotoru ih nema (da ja znam) a to sto je rodjena u Kotoru to je iz prakticnog razloga jer tad HN nije imao porodiliste pa su svi sa tog podrucja ili rodjeni u Dubrovniku ili Kotoru...ili je zena udata pa sad uzela to prezime Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2009, 23:14:43 od darko582 »
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 06:37:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.