Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows (Vista) security settings za foldere?  (Pročitano 917 puta)
13. Jan 2008, 05:03:13
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.65
mob
Tel.Me Tytn II
Mijenjao sam nivo pristupa E dijelu hard drajva za Guest profil i tu sam ja nesto cackao i htio da povratim, da bi nova podesavanja odradio.
Medjutim, kada krenem to da odradim nece za neke subfoldere u E, tako da sad imam 1000 fajlova koje da bi izbrisao ili bilo sta uradio moram svaki posebno da stelujem da bih imao pristup iako sam administrator! Sta da radim?
Probao sam System restore, ali ostaje isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73
Instaliraj xp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.65
mob
Tel.Me Tytn II
Ovo sam znao da ce prvi odgovor da bude, jer sam i sebi to par puta rekao, ali mi se svidja zbog drugih stvari...
Ali molio bih da ne sirimo, vec ako neko moze da me savjetuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
Tel.Me Tytn II
Ima li ko da mi moze pomoci?
Svakave mi se greske sad pojavljuju zbog toga sto izgleda nemaju odredjeni programi pristum...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Instaliraj xp
Format C, reinstaliraj XP, instaliraj XP,... su toliko cesti odgovori da ne bi bilo lose staviti da se ubace u post na isti nacin kao i smajliji.
Salu na stranu. U kom smislu si menjao nivo pristupa particiji? Da li si iskljucio opciju Use Simple File Sharing u Folder Options-u? Da li si to radio preko Vista Parental Controls? Postoji desetak nacina na koje si to mogao da uradis i postoji isto toliko nacina da se resi nastali problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.65
mob
Tel.Me Tytn II
U properties sam u Security tab mijenjao Permissions. Ukidao ove Allow. To sam radio na E i u C\Users, pa u moj dio pravio isto tako neke zabrane. Vise ni sam ne znam sta sam tacno radio posle toga, pokusavajuci da rijesim prob.
Npr. Neki programi mi ne rade u potpunosti, jer kao nema dozvolu pristupa odredjenim  djelovima. Acdsee mi kao nema dozvolu u C\Users\...\AppData\...\Default, pa ja tu mijenjao nesto, pa onda uspije da otvori, ali nece da prikaze sadrzaj.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2008, 17:36:12 od dacho_i »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson W950, Z1010
I meni se jednom desilo da sebi stavim neke zabrane. Uloguj se na Administrator account i tu sve vrati kako je bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
Tel.Me Tytn II
To sam i radio naravno, ali nije svaki subfolder htjelo, posle sam vidio da nisam bio vlasnik (Owner) tih foldera, pa sam makar to uspio, da mogu da ih editujem, brisem..., ali nikako da rijesim problem sto mi odredjeni programi nisu imali pristup potrebnim folderima. Sve sam probao sto se moglo(da ja znam).
I na kraju reinstalirah Vistu, pa sve iz pocetka. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Ajde sad ovako. Idi na Run i ukucaj control userpasswords2. Tu ti pise koji zaista User, Administrator, Power user, Backup Operator,... Tu takodje mozes da odredis ko ce biti koja vrsta User-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.