Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 13:34:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Antibeogradski front  (Pročitano 8341 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa na RTS-u se i govori o drugim gradovima, a to sto ima posebnih emisija koje govore o glavnom gradu, je zbog toga sto je Bgd glavni grad...i najvise je desavanja u njemu.
.ako beograd ima posebnu emisiju na "nacionalnom servisu srbije" posvecenu sebi zasto i drugi gradovi ne bi imali takve emisije?a odgovor ce bit: beograd ima 2 miliona stanovnika,i zato mora da ima tu emisiju, a ja na to kazem:i kraljevo ima 100 000 stanovnika pa ne zamara beograd svojim problemima
ma daj...ovo je neozbiljno... Smile
Inace uvek sam govorio i govoricu....da novac treba ravnomerno da se deli i ulaze, ako je Bgd najveci i glavni grad, u njega treba  i da se ulaze , ali isto tako i  u Nis, Novi Sad , Kraljevo, Kragujevac, Trstenik ,Cacak ,Leskovac, srazmerno...stim da bi sada trebali mnogo vise da ulazemo u manje gradove da bi podigli zivotni standard cele Srbije na visi nivo...ja hocu da imam lepu zemlju, ne samo lep grad. I jednostavno pazite koga birate da vam upravlja gradom i regijom,uradite jebeno nesto sa sobom i sa svojim gradom, od mladih ljudi puno zavisi. BTW jedan pandur u Sapcu mi je rekao..."lako je vama beogradjanima, vi samo treba da prodate milion jaja i imate para.."... Smile....mislim, covek nije slucajno pandur,sigurno je pazljivo selektiran.
Obozavam Novi Sad i Nis i tuga me hvata u kakvom su stanju, a to nije samo zbog politike , ljudi koji tu zive su puno tome doprineli....a sto se tice Kraljeva i Sumadije...necu ni da pricam ,moji su odatle i trudim se da idem sto cesce mogu.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2006, 04:06:16 od ljut123 »
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
@ljut123
Slazem se ja sa tobom ,beograd jeste glavni grad ima 2 miliona ljudi , ali ostatak Srbije ima bar 6 miliona ljudi ,znaci 3 puta vise i teritorialno ako nije 100 - 200 puta vise ....

A sto se tice RTS-a , on je javni servis Srbije , a BG Hronika nek ide ali na StudioB-u , jer sta mene zanima kada i dokle ide 27A ili tako nesto.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Razumem te, ali to treba da pitamo Tijanica....ali se plasim neceg drugog....a to je, da ako tebi bode oci neka takva nebitna glupost kao sto je bg hronika , onda je nezadovoljstvo Beogradom mnogo dublje prirode...mislim....ja sam za, da ih sve redom proteramo sa motkom, zna se koga i zna se kakvom motkom.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
NIS KONZA!!! i sha mi mozes!!! svi beogradjani su budale, shto misle da su face a u stvari su propaliteti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
pazi malo je glupo i neprirodno da sirimo mrznju , to nije cilj , cilj je da se svi dobro razvijamo i da svako gradi i pravi svoje okruzenje , a ne kao sto sam rekao sav novac koji se u srbiji zaradi ide u BG i onda imamo razvijen glavni grad i okolinu , dok ostatak Srbije izgleda isto kao i pre 10 ,20 godina....

ljudi pare su samo problem.

Francuska je imala isti problem do 50-tih godina , a sada bio sam tamo , npr. Metz koji mozemo uzeti za primer kao paralelu Nisu, izgleda 50 puta sredjenije od Pariza , ali je zato francuska vlada dala velike povlastice tada za razvoj , npr Porezi , taxe, i ostale dazbine bile su i po nekoliko puta nize za investitore koji su hteli da rade u Metzu. To je resenje verujte mi ....
« Poslednja izmena: 25. Jul 2006, 13:38:15 od miloscvj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
NIS KONZA!!! i sha mi mozes!!! svi beogradjani su budale, shto misle da su face a u stvari su propaliteti

Ako nemas nista pametno da kazes onda cuti i ne vredjaj!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Slažem se da je Srbija suviše beogradizovana i  ne sviđa mi se da sve pare idu prvo u BG pa da ih odatle raspoređuju, ali ...
Citat
ostatak Srbije izgleda isto kao i pre 10 ,20 godina....
sa ovim delom se ne slažem. Dođi u Šabac da vidiš koliko je urađeno u zadnjih 5 godina. Mnogo zavisi i od lokalnih vlasti. Ako su kod vas na vlasti guzonje kojima je večiti izgovor '' ..mi bi to uradili, ali ovi beogradski pederi i licimuri ...'', onda jebiga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
slazem se sa tobom , ali zna se ko je glavni "Baja" tj . ko je Alfa i Omega u Srbiji ....

@petard

npr. Ajde kako lokalne vlasti mogu recimo ovde kod nas u Nisu da proglase npr. bezcarinsku zonu ... zbog blizine Bugarske a ona uskoro ulazi u EU. Tu se pita vrh a ne "sitna" lokalna boranija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ali mislim da smo mnogo skrenuli sa teme ipak je ovo post u Muzika-MP3....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Dosta nam je Beograda. Sve nam je gore, a "BEOGRADJANIMA" sve bolje. Pa sta smo mi ? Zar i mi treba da trazimo svoju drzavu, ili ce ipak Beograd, kad nam uzme sve sto se uzeti moze, proglasiti svoju drzavu "BEOGRADSKI PASALUK"!
ŽIVEO NIŠ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 13:34:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.