Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: anti milan-juve ispoljite sav bes prema ova dva tima ovde  (Pročitano 36385 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Интер је свих ових година у најбољем случају (читај када је Дебели играо) био екипа са другим најбољим нападом у лиги иза најчешће Јувентуса, премда је и Рома била врло ефикасна 2001. и 2004. (1. и 2. место) и Милан 1999. (када су узели титулу за Закеронијем, чији је стил игре био дати гол више) и 2004. (када су надмоћно освојили Калчо).

Да ли треба ићи даље у прошлост и осврнути се на Јувентус са Дек Пјером (тада никад бољим), Зиданом и још пре њих Виалијем и Милан са Веом, Савићевићем и осталим великанима?
« Poslednja izmena: 31. Jul 2007, 17:56:16 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Pa... Prvi put sam gledao (i to bas u Calciu) sezonu 1998/99, kad je prvo prva bila Fiorentina, pa Lazio, i na kraju Milan. Redosled na kraju sezone: Milan, Lazio, Fiorentina, Parma. Juve i Roma su ga duvali te sezone. Smile

E pa onda si morao gledat Juventusa i u ofenzivnom izdanju (Zidane, Bokšić, Vieri...) a i Inter u prilično bunkeraškim postavama...

Tako da je to koji klub igra lijep ili ružan nogomet jako, jako, jako relativno.

@ DuKiM57:

Duje, ja mislim da bi ti umro na licu mjesta da u svakom postu ne spomeneš Savičevića   Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2007, 18:00:07 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

antiinterev9.jpg
(46.04 KB, 150x188)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Ja mislim da je u Milanu u to vreme bitnu ulogu odigrao Mauricio Ganz i naravno Ibrahim Ba, koga smo ponovo vratili. Juventus je pocetkom 2001 imao divne igrace od koji cu nabrojati neke Salvatore Papa(sada igra c2/c) pa Mirante, pa Tudor.. Smile
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ganz je Milanu odigrao u 3 sezone nekih 30-tak utakmica, a ne vjerujem da je dao više od 10 golova...

Po mom mišljenju nije ostavio neki bitniji trag u Milanu. Bolji je bio u Interu.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
E pa onda si morao gledat Juventusa i u ofenzivnom izdanju (Zidane, Bokšić, Vieri...) a i Inter u prilično bunkeraškim postavama...

Tako da je to koji klub igra lijep ili ružan nogomet jako, jako, jako relativno.

@ DuKiM57:

Duje, ja mislim da bi ti umro na licu mjesta da u svakom postu ne spomeneš Savičevića Smile Smile

Што га не би помињао кад је уз ван Бастена и Веу касније најбољи играч Милана тога времена. А тај Милан се наосвајао трофеја.

Као ни ти Бокшића, на крају крајева. Smile

А у вези те ралативности коју спомињеш. Има једна причица, само не из Италије, већ из Енглеске, а у главној улози је Арсенал. Они су игрли убедљиво најружнији, најдосаднији и најдефанзивнији фудбал од својих почетака. Можеш мислити на шта је то личило, кад Енглези кажу да је ружно?? Људи који су докторирали на тему одвратног фудбала. Углавном Арсенал иако је имао успеха је био предмет опште спрдње. Чак су их и у оном дебилном "монти пајтону" прозивали. Противнички навијачи су им певали "boring, boring Arsenal". Елем, такво је било стање ствари, док у тај тим није дошао извесни Арсен Венгер. Данас Арсеналови навијачи певају ту исту песму, услед чињенице да се не ваде са противничке половине терена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
A neće bit baš tako...

Na moju jednu o Bokšiću ide barem 5 tvojih o Savičeviću. A osim toga, Gullit je bio bolji igrač od Deje. A i Rijkaard (iako to nije isto mjesto) a bogami i Donadoni.  Smile Smile

A ovo za Arsenal je živa istina. I najbolji dokaz da ne treba pričat kako neki klub uvijek igra napadački ili defanzivno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Milan je imao divnih igraca, ali mene interesuje zasto ovaj Inter dade grdne pare za Suaza, kad on 9 god. igrao u Kaljari, on da je neki igrac otiso bi pre iz Kaljarija!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Mogu ti reci da je Suazo odlican.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Mozda nije los, ali daleko od toga da je odlican!!! Gledao sam ga protiv olimpiske reprezentacije Kine, trudio se dosta, ali to nije dovljno da bi bio svetska klasa. A i onaj Kruz je smesan. Koliko su oni platili Suaza?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.