Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: anti milan-juve ispoljite sav bes prema ova dva tima ovde  (Pročitano 36896 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pogledaj malo po ovoj temi i po forumu, jer mi se sad ne da citirat samog sebe... ali pročačkaj malo pa ćeš vidjet koliko sam puta ja osobno rekao da je Juventus s pravom kažnjeg zbog malverzacija koje su izvodili i da je trebao ić u drugu ligu.

To sam čak pisao i na temi o Juventusu.

Toliko o mojoj "neobjektivnosti".

@ Mistreated:

Juventus - Lecce 4:1
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
sve bi drugacije bilo, igra, moral je drugaciji i sve ostalo.

E pa to je sa Milanom problem Smile

Da nisu imali -8 mislis da bih gubilo od Palerma, Atalante........nikako.  Smile

2 in a row.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy
e pa da nisu namestali utakmice ne bi ni imali -8!  Smile Smile

a iskren da budem, na stranu sve ovo sto se prepucavamo, reci mi ako gresim, ali ja mislim da je milan pomalo vec istrosen tim.

dida je konstantno u padu forme, o cafuu i maldiniju ne treba trositi reci, fantasticni igraci, ali njima se fudbal vec smucio.

nesta i kaladze tu i tamo, osciliraju, cas odigraju dobro, cas lose. jankulovski i nije pokazao bas svu raskos od kako je stigao iz udinesea.

vezni red, ono po cemu je milan bio prepoznatljiv prethodnih godina, rekao bih igra na mahove, nekad dobro, a nekad totalno bez ideje.

o napadacima ove sezone ne treba trositi reci. inzaghi je non stop u sansi ali ne moze da da gol, oliveira je tek stigao, i treba mu vremena da se adaptira, ali sta je sa gilardinom!!!???

on vola ne moze da ubode ove godine!!!

zato smatram da nisi bas 100% u pravu kada kazes da se njima ne igra zbog -8 bodova. po meni oni su jedna prezasicena ekipa!
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 15:39:33 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Dida u padu forme Smile Smile Smile ti to mislis zbog one lose intervencije u Atini ali dida brani kao car.

Sto se tice odbrane za Maldinia i cafua si u pravu , zive legende ali se istrosili. Smile

Nesta i Kaladze su odlicni igraci a Nesta prva klas mozda i najbolji odbrambeni igrac na svetu.

Srednji red Gatuzo Pirlo Kaka Sedorf sta reci i ako Кака није најbolji igrac sveta trenutno neznam ko je Smile

Napad priznajem Sheva previse nedostaje. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Almeyda rodjace ne sporim ja da si u pravu delimicno. Juve i Milan jesu radili svasta. Medjutim sad opijeni ovim uspesima u okrnjenoj seriji A, svi vi koji navijate za Inter zaboravljate vase blamaze koje nemaju veze sa namestanjem. Ej bre pa Arsenal 1:5 u Milanu, kvalifikacije za ligu sampiona izbacio vas je Helsingborg. Ti kao i svi tvoji istomisljenici se tvrdoglavo drzite svoje price, a pokusavate nama koji se ne slazemo i koji u principu trazimo odgovor negde izmedju dve vatre da naturite da smo debili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Citat
ako Кака није најbolji igrac sveta trenutno neznam ko je Smile

Ronaldinho?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ipak Kaka,igra racionalnije i ne desava mu se da se izgubi na terenu cim je frka(finale LS i celo svetsko). Nazalost,posto i Zubu obozavam,dobar je lik...Kaka je na svakom mecu najveca pretnja protivnicma,bas sam dosta gledao ove godine,a posebno mu hvala za onu golcinu protiv Anderlehta u Briselu,pri 0:0 sa igracem manje,otprilike cela kladionica je cekala dvojku Smiley

Ostali u Milanu su prsli,ne znam zbog cega...Dida ni blizu forme iz najboljih dana,ocekujem Bufona ili Ameliju za sledecu sezonu,a Nesta me skroz razocarao.Kako ga je izbacio Bresano protiv Palerma kod drugog gola,bas ovcarski..Prso je...Ovi matorci legende se valjda povlace na kraju sezone,mozda Kafu kao ide u Sao Paolo jos sezonu..Dosta je bilo..

Sredina manje-vise standardna samo nema ko da zavuce.Ne znam koji je Djilardinu,jer on ipak zna dosta..Oliveria i ne igra lose,a Inzagi je matori papak.

Sve u svemu,bice dosta promena na kraju sezone,a verovatno i vec u januaru,ova domaca sezona je bacena,u Evropi realno do polufinala Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 21:39:19 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Kaka je vrh. U italiji je trenutno najbolji igrac, tu su jos negde Toti i Pirlo, ali svetska kruna je po meni samo za Ronaldinja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Citat
ako Кака није најbolji igrac sveta trenutno neznam ko je Smile

Ronaldinho?

Pa to mislis jer nissi gledao Kaku ove godine a Retardinja gledas na svaka tri dana.

Kaka vrti ceo protivnicki ti nebitno da li je to Lece ili Barca.

A i ima mnogo , mnogo bolji sut od ronaldinja a i mnogo opasniji po protivnicki gol. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Zbog cega je onda R-dinho najbolji strelac primere, a i dao je vise golova nego bilo ko u Italiji i Engleskoj? Svi pricaju da nije u formi, pa sta ce onda biti kad se vrati na svoj nivo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.