Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: anti milan-juve ispoljite sav bes prema ova dva tima ovde  (Pročitano 36657 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung Galaxy
milinko mislio sam na dve titule evropskog sampiona u 60.-im godinama koje je inter osvojio.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa osvojio je i Milan dvije titule u 60-tim godinama... pogledaj priloženi popis...

Osvojio je i Real dvije titule u 60-tim godinama... pogledaj priloženi popis...

Osvojila je Benfica dvije titule u 60-tim godinama... pogledaj priloženi popis...

A ti si izjavio (da ne kažem posrao) da je Inter "harao" Europom u 60-tima. Nisi rekao da je "harao" Milan, ili Real, ili Benfica - nego Inter.

Pa me zanima da mi malo pojasniš o kakvom je "haranju" riječ kad Inter u 60-tima ima isti broj europskih titula kao i Milan, i Real i Benfica...

Ali ti ne znaš objašnjavat niti argumentirat... ti znaš stavljat sličice i kenjat... pa obrazuj se malo, prijatelju, nauči se pristojnosti i kulturi, vidjet ćeš da će ti bit lakše...

Ostavi se tih teorija zavjere "svi su krali jedino je Inter pošten"... to su priče u koje čak ni Interovi navijači ne vjeruju...

Uživaj u ovoj tituli prvaka Italije ("osvojenoj" za zelenim stolom), jer ćeš novu čekat još 10-tak godina

P.S. Kada je Milan osvojio prvi naslov prvaka Europe, Inter je još bio drugorazredna momčad... prema tome... smiri doživljaj
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy
alo mentolu pa gde ti je tu juventus!!!??? njega nekim slucajem nema tu. a to sto seres nenormalno, kako je inter bio drugorazedni tim dok je milan osvojio prvu titulu... to je posebna prica.

ne mogu da verujem ko sve danas prica o fudbalu i ko se u njega navodno razume!!!

posto pojma nemas o seriji a i citas te podatke negde na netu(verovatno na nekim amaterskim sajtovima milana i juventusa), i posle se pravis pametan, bolje ti je bavi se hajdukom i dinamom, ipak su ti oni mnogo blizi!!!

za razliku od tebe i mnogih ovde inter sam gledao i uzivo na meazzi, i ici cu uvek kad budem imao uslova za to, a ti sto se bavis tom "dokumentacijom"... bolje odmori malo mozak.

uzmi koji slobodan dan. baci se malo na seriju b, juventus ocekuju mnogi teski mecevi tamo... bari, pescara, frosinone, spezia... sve su to zajebane ekipe.

a kazes raduj se malo interovoj tituli, pa naravno da hocu, a vama ce trebati samo 10 godina da se posle povratka u seriju a naviknete na posteno sudjenje!!!

i nisam znao da te bole toliko ove slike koje postavljam ovde! pa evo ti jos jedna pa gledaj malo, kad vec nista pametno ne znas da kazes!!! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

forza inter 4.jpg
(58.1 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
e decko ako neko ovde sere  to si ti

i ako neko nema pojam sta pricao i o fudbalu ali i  uopste opet si to ti

i nadji nacin da svoje komplekse i frustracije ispoljis na nekom drugom mestu a ne ovde na forumu
IP sačuvana
social share
Siete gli antijuventini di professione,usate un po di sportivita,guardate il presente,il passato non conta piu,siate realisti,noi siamo la Juve.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Sta si se ti umislio Almeyida Smile Smile

Vidim ti se pa mnogo o fudbalu razumes Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Milan i Juve su harali od kada su Napravljeni.

St faci pricas kako on treba vise da prati Hajduk i Dinamo onda ti trebas Zvezdu i Partizan.Logicno Smile

Znam da boli kada se zna da su Juve i Milan uspesniji,bolji... od Intera , pa makar i sve te podatke nasao sa neta.

Zato se smiri malo Smile Smile i kako pita kaze leci komplekse Smile i frustracije Smile na drugom mestu. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
Ono sto je Almeyda napisao uglavnom su tacne informacije.
Osim toga na derbiju ove sezone, dokazano je koji je tim trenutno bolji i kvalitetniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Forza Viola...Collettivo1978

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 291
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson k608
ANTI - JUVE    4ever...Forza Fiorentina!!!!C.A.V.1978
IP sačuvana
social share
I kada gubis ja ti pevam jer u srcu mome jedino si ti!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
alo mentolu pa gde ti je tu juventus!!!??? njega nekim slucajem nema tu. a to sto seres nenormalno, kako je inter bio drugorazedni tim dok je milan osvojio prvu titulu... to je posebna prica.

ne mogu da verujem ko sve danas prica o fudbalu i ko se u njega navodno razume!!!

posto pojma nemas o seriji a i citas te podatke negde na netu(verovatno na nekim amaterskim sajtovima milana i juventusa), i posle se pravis pametan, bolje ti je bavi se hajdukom i dinamom, ipak su ti oni mnogo blizi!!!

za razliku od tebe i mnogih ovde inter sam gledao i uzivo na meazzi, i ici cu uvek kad budem imao uslova za to, a ti sto se bavis tom "dokumentacijom"... bolje odmori malo mozak.

uzmi koji slobodan dan. baci se malo na seriju b, juventus ocekuju mnogi teski mecevi tamo... bari, pescara, frosinone, spezia... sve su to zajebane ekipe.

a kazes raduj se malo interovoj tituli, pa naravno da hocu, a vama ce trebati samo 10 godina da se posle povratka u seriju a naviknete na posteno sudjenje!!!

i nisam znao da te bole toliko ove slike koje postavljam ovde! pa evo ti jos jedna pa gledaj malo, kad vec nista pametno ne znas da kazes!!! Smile

Ma boli mene ona stvar, stavljaj ti slije koje hoćeš, samo sam ti htio sugerirat da pokušaš diskutirat na normalan način, ali vidim da to nadilazi tvoje mogućnosti.. no dobro.

FYI - u svojih 15-tak godina koliko aktivnije pratim nogomet, bio sam na utakmicama Juventusa 17 puta, od čega 3 puta (slovima: 3) puta protiv Intera, 4 (slovima: četiri) puta protiv Milana. Na San Siru sam bio dva puta - jednom Inter:Juventus, jednom Milan:Juventus.

Toliko o poznavanju Serie A.

Ako tebe boli što je Inter uvijek bio treći klub u Italiji - tvoj problem. Reality sucks - znam, ali pokušaj se bar nekako pomirit s tim, život će ti bit lakši...

I još uvijek mi nisi objasnio Interovo "haranje" Europom u 60-tima...

Eh, da - Juve je već iduće sezone u prvoj ligi, pa ćemo se vidjet na derbiju.

Pozdrav, i smiri malo doživljaj... ipak je ovde riječ o nogometu!
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Kada kod vidim ovu temu moram da naglasim koliko ne volin ta dva kluba pogotovo Juve  Smile Smile
E da ostane jos jednu sevonu u drugoj ligi kako bi me obradovao Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma neće... dovoljno je da bude među prva tri na tablici... a to je već ostvareno... samo treba nastavit kao i do sada i neće bit problema...

Spasilo ih je ovo posušivanje negativnih bodova... iako mislim da bi Juventus i sa punim minusom opet uspio izvuć bar treće mjesto...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.