Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti Matematika Klan! ~ Zasto mrzim matematiku !?  (Pročitano 24925 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@spasilac,sergio jese vama dize na matematiku
vidim da si jos uvek mlad, tako da cu te nesto poduciti... matematika se nalazi i u tom procesu, kao i u produzenju tog procesa (naravno, ako imas nekog pored sebe da nastavis taj proces  Smile
u vezi sa tim, naravno, dolazi i do fizike (trnje) i hemije (suvise duga prica da bi je ovde ispricao), pa ti vidi...
Mislim da svako ovde voli taj proces  Smile samo vi iz ovog klana niste jos uvek upoznati u sta se upustate i sta radite... Polako, naucicemo vas polako svim jednacinama  Smile Smile
 Smile
vidi...prvo da iskuliras i da shvatis osobu koja nepodnosi nauku koja vise od 95% svoje oblasti sadrzi gluposti koje sluze za iscrpljivanje ljudskog mozga,jedine 4 stvari koje su normalne u matematici su:Mnozenje,Deljenje,Sabiranje,Oduzimanje i samo to...to ti jedino i treba u zivotu sve ostalo je totalno nepotrebno...znam jednog dedu koji kao bivsi profesor matematike meni kaze kako je Matematika svojim ogromnim delom nepotrebna,a tek fizika lele  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
zanimljiva teorija...za matematiku za razliku od drugih predmeta treba zagrijati stolicu i olovku prije svega...nas prof. matematike je najbolje rekao:"znanje iz matematike ne ulazi na oko nego na olovku".sto se tice te cetiri "oblasti" koje si naveo da su potrebne?!sve zavisi koji ces posao obavljati ,te cetiri oblasti su mozda dovoljne za nekog trgovca... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E870
ja volim matematiku Smile

P.S. Znam da to nije tema, ali morala sam da priznam...
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
te cetiri oblasti su mozda dovoljne za nekog trgovca
ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije...

pa vidi da poredjam petsto ljudi uza zid i da krenem od prvog do poslednjeg i da ih pitam sta od matematike i fizike koriste u zivotu rekli bi od matematike te "4 oblasti" a za fiziku ni sam neznam sta bi rekli jer stvarno nema nista normalno da ti od nje treba nesto u zivotu  Smile ono sto ja hocu da kazem je to da je matematika velikim delom nepotrebna i da je na silu kroz vreme pravljena da li je tu neko hteo da se pravi pametan a njega glup narod sledio stvarno neznam ali stojim pri svome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Јесте потребна и физика и математика ако се бавиш незнам ни ја чим, е сад за обичне смртнике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
spasilac, ako ti se nesto ne svidja, ili ako si neki  ljubitelj matematike, cisti se odavde,idi u svoj ljigavi klan..
ja nemam bas nesto keceva iz matematike, al je mrzim... 
Kao prvo ne diraj mi A.Lj.K. za to se dobija  ,a kao drugo moj primarni zadatak,kao i mog voljenog V.M.K.-a je da preobratimo A.M.K.-ovce u V.M.K.-ovce,s'toga cemo ja i moji veliki komaradi iz V.M.K.-a dosta vremena provoditi ovde u centru zarista mrznje prema matematici.A preobrazaj cemo vrsiti milom ili  ,pa ti biraj.
Citat
ja volim matematiku
P.S. Znam da to nije tema, ali morala sam da priznam...
V.M.K. pozdravlja ovakva misljenja kod mladih ljudi i poziva te u svoj klan,budi i ti deo uspesnih.

Vrhovni Poglavica V.M.K.-a
       Spasilac011                                        " Uaaaaaa A.M.K. "
                                                      @2007 Co., LTD. All rights reserved.         
                                       This is oficial moto of V.M.K. internacional organisation
« Poslednja izmena: 23. Dec 2007, 01:14:44 od spasilac011 »
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
       @2007 Co., LTD. All rights reserved.
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
 evo jedan zadatak za obichne smrtnike  Smile
Citat
te cetiri oblasti su mozda dovoljne za nekog trgovca
ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije...

pa vidi da poredjam petsto ljudi uza zid i da krenem od prvog do poslednjeg i da ih pitam sta od matematike i fizike koriste u zivotu rekli bi od matematike te "4 oblasti" a za fiziku ni sam neznam sta bi rekli jer stvarno nema nista normalno da ti od nje treba nesto u zivotu 

pa ako su ti tih 500 ljudi sa nekog buvljaka ,verovatno cesh biti u pravu ...  Smile

inache ,po mom mishljenju , vozachku dozvolu ne treba davati choveku koji ne ume da kaze koliko je veca kin.energija automobila kad se krece 60 km/h od one kad se krece 30 km/h ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Da je školstvo kod nas kao i svuda u svetu, možda bih i voleo matematiku.... Mi ovde radimo kao u XIV veku, štrebamo gomilu nepotrebnih stvari, bruka!!!  Smile Ej bre u gimnaziji imaš 15 predmeta, pa de to ima.....  Smile  Recimo u americi lepo uče koliko je 2+2 i ostale stvari koje su im potrebne, i naravno ljudi imaju kinte i sa njihovom školom mogu da se zaposle gde god hoće u svetu!!! I bole ih uši....  Smile Evo pričao mi je ortak koji se vratio pre par dana iz amerike, tamo je išao u školu i lepo njima na početku školske godine daju spisak predmeta, na kojem ih ima oko 300 i ti izabereš 3 komada koja hoćeš ali sa tim da su matiš, američka istorija i engleski obavezni... i eto, tako oni imaju lepo 6 predmeta i boli ih uvo!!!  A što je najlepše to je kod njih srednja škola... kako li je tek u osnovnoj...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2007, 12:55:25 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ljudi ja vam govorim o osnovnom obrazovalju  Smile znaci ako neko hoce da bude nuklearni fizicar neka to i bude ali neka uci nauke koje ce mu treba ti za tu profesiju...kao u Japanu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Touch
vidi...prvo da iskuliras i da shvatis osobu koja nepodnosi nauku koja vise od 95% svoje oblasti sadrzi gluposti koje sluze za iscrpljivanje ljudskog mozga,jedine 4 stvari koje su normalne u matematici su:Mnozenje,Deljenje,Sabiranje,Oduzimanje i samo to...to ti jedino i treba u zivotu sve ostalo je totalno nepotrebno...znam jednog dedu koji kao bivsi profesor matematike meni kaze kako je Matematika svojim ogromnim delom nepotrebna,a tek fizika lele  Smile
Da da da... Kuliram ja i polako te uvlacim u nase redove. Eto, vec si priznao da si pricao sa bivsim profesorom matematike  Smile Smile Smile
Pazi, ne kazem da je matematika najlepsa nauka na svetu, ali je sigurno najznacajnija i najpotrebnija. Sada, razmisli malo zasto...
Fizika? Samo, da kazemo tako za pocetak - nadogradnja matematike  Smile Pa ti vidi  Smile Polako, za par dana ces da popricas i sa profesorom fizike, vec ti i sudbinu predvidjam  Smile Smile
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.