Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 08:12:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti - Grand klub.  (Pročitano 96656 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bući mi mužu, nemoj da se ljutiš,omaklo mi se Smile
kad pomislim na grand, vidim pijane klinke po stolovima, polugole, kako mešaju a oko njih zadrigli neotesani krmci, musavi od koke, mašu utokama i zelembaćima a posle biraju koju od njih će da opale u kolima, da je snime telefonom i proslede svima. vidim upropaštene živote naivnih klinki koje su mislile da je bitnije ličiti na daru bubašvabu nego imati 5 iz istorije, znati šta je damin gambit, nikotinamid-dehidrogenaza, kvadrat binoma, tautologija...
kad pomislim na grand, vidim ono najgore u ljudima, neotesanost, primitivizam, glupost, neobrazovanje, nemoral, kič, nepoštovanje...ma vidim sve najgore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
HTC One M9
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
babuskero jedna komunisticka tako samo razmisljaju one matore babuskere komunjarske profesorke nemoral i polu gole tako je govorile spiklja moja nastavnica iz biologije nedolazi se u skolu golim stomakom mswrs u picku materinu komunisticku gnjido jedna komunjarska!!

pa vidis moji roditelji mene postuju i retard je mozda tvoj tata ja nisam retard i ono sto radim moji roditelji moze samo da aminuju ili da mi pomognu a ako se ne slazu sa tim mogu samo da cute u mojoj porodici je postojalo oduvek obostrano postovanje radi ko sta hoce nece tata i mama da mi kazu sta cu da radim ali dobro to je za vas normalno vi ste fakultetlije i zivite od caletovih hiljadu dinzi do 25 god i onda morate da slusate oca u tim godinama ja sam finansiski nezavistan od roditelja od 16 god mada su mi moji uvek pomagali ali i da nisu nebi crko!!

jesi li ti cuo mozda za bwin???e ako jesi onda mozda imas ideju od kud ja toliko na netu i ima jos par stvari zbog kojih sam ovde ali vec sam ti rekao jel ces mozda moj broj licne karte????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
HTC One M9
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Ti zaslužuješ jedno 10-20 godina u Kovinu pod prismotrom celog konzilijuma lekara!
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 13:51:13 od kirov »
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
babuskero jedna komunisticka tako samo razmisljaju one matore babuskere komunjarske profesorke nemoral i polu gole tako je govorile spiklja moja nastavnica iz biologije nedolazi se u skolu golim stomakom mswrs u picku materinu komunisticku gnjido jedna komunjarska!!

pa vidis moji roditelji mene postuju i retard je mozda tvoj tata ja nisam retard i ono sto radim moji roditelji moze samo da aminuju ili da mi pomognu a ako se ne slazu sa tim mogu samo da cute u mojoj porodici je postojalo oduvek obostrano postovanje radi ko sta hoce nece tata i mama da mi kazu sta cu da radim ali dobro to je za vas normalno vi ste fakultetlije i zivite od caletovih hiljadu dinzi do 25 god i onda morate da slusate oca u tim godinama ja sam finansiski nezavistan od roditelja od 16 god mada su mi moji uvek pomagali ali i da nisu nebi crko!!

jesi li ti cuo mozda za bwin???e ako jesi onda mozda imas ideju od kud ja toliko na netu i ima jos par stvari zbog kojih sam ovde ali vec sam ti rekao jel ces mozda moj broj licne karte????

E srki dobri ti argumenti nema sta  Smile

Nemoj samo da ocekujes da ce neko posle ovog da argumentovano prica sa tobom..  Smile

Nego, sta je bwin?
Ajde objasni nama neukima  Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

a koliko su te plaćali za okopavanje njive kad si bio mlađan deran? baš me zanima, pošto si već procenio da ti se opismenjavanje ne isplati. i na šta si trošio nadnicu, na pan erotiku? verovatno, odatle i potiče tvoje obožavanje golotinje do imbecilnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Bwin je online servis za uzivo kladjenje.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Pretpostavljam da u bwinu radi kao potrchko..

Pere sudove ili tako nesto  Smile

A sto voli da se gadja stranim izrazima..pa to je strashno  Smile

Orphe online sportska kladionica..jedna od najvecih  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 14:01:26 od GirlInTheCrowd »
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je najveca kladionica na netu i jedna od najacih u svetu ima mnogo bolji izbor nego u klasicnim kladionicama laksa preglednost nego na listama u klasicnim kladionicama na svaki odigran tiket dobijas poene a poene koristis za ulaznice na poker turnire uplate isplate su mnogo preglednije tako da znas koliko si u plusu ili minusu itd!!!a onda na netu postoje razni kladionicarski forumi sportske vesti livescorevi mozes jednostavno da vidis sve u vezi sporta!
mozda neznam istoriju ali u te stvari se savrseno razumem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da nije ovog skricha, nebi imali ni 30 strana, a kamo li 122! Steta sto je nepismen. Radim na grbu Anti-Grand kluba i bice gotov ili veceras ili sutra.

Edit: Na online kladionici trosis kintu koju ti je cale zaradio skidajuci meso sa dlanova u Svajcarskoj. To je za pohvalu.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 14:06:15 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 08:12:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.