Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 16:56:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti - Grand klub.  (Pročitano 97017 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
E,bas to.

Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Ljudi,dzabe mi ovde raspravaljamo,vile i grabuilje u ruke i da se bacimo u borbu sa Zombi - Grand - Ljudima Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to si ponovio jedno 50 puta neznam sta cekas lepo ja kazem ko kad dete uhvati cekic u ruke i dve daske i ide da pravi kucu a nikako da krene ali ti ih jos nisi ni uzeo u ruke jos uvek si u onoj fazi idem ja da napravim kucu brate jel ces samnom a jos cekic nije uzeo predji prvo taj korak a dok dodje vreme da se skupis i da krenes sasa ce verovatno da umre a ti ces biti odrastao covek!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Srkich
Veruj da ne razumem 90% tvojih postova. Nauci pravila gramatike i pravopisa, cisto da ti pohvatamo misli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stvarno malecka e bas cu zbog tebe da naucim nisi ti moj kalibar za one kakve ja volim gramatika mi ne treba!

a imam jedno pitanje za tebe valjda ces da razumes?

koliko poznaje gramatiku snup dog?koliko ima ubistva iza sebe?kakvu biografiju imaju njegovi najblizi saradnici?
dali se javno hvali da je najveci makro amerike?dali ima pesma gde je upotrebio rec zena ili mu je jedina recza zenu kurva?dali je mtv najgledanija svetska muzicka stanica?i dali je taj gospodin na toj kulturnoj televiziji cenzurisan??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
@srkich
Iz tvojih nadasve nadahnujućih postova možemo da skontamo da si obična seljačina (ne seljak, koji vredno radi da bi zaradio koji dinar i po ceo dan rinta na njivi), već jedan od onih "seljaka" koja su sramota naše nacije. Niko od tebe ne traži da budeš lektor, da ideš na filharmoniju, već samo da se opismeniš, barem na nivou deteta drugog razreda osnovne škole.
Drugo, mi koji slušamo rock, metal, rege i ostalo, nismo ni prljavi, ne živimo na deponiji, ne drogiramo se, samo imamo drugačije poglede na svet.
Nije nam sve na svetu "keš, kolica, šmekerica, dobra pica"...imamo neke druge sisteme vrednosti i to je sve.
Isto cenim radnika gradske čistoće i doktora nauka, sve zavisi samo od toga ko je kakav čovek.
A ti svojim postovima samo sebe pokopavaš, dok nas (nesvesno, naravno) uzdižeš.
Ne volimo Grand, smatramo ga zaraznom bolešću, i probaj to da prihvatiš. Ako ne možeš, onda pravac splav, cupiku pod ruku, pa lomite flaše i kupajte se u mirisu parfema i znoja.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
To sto radi Snoop Dogg sada i ono sto je radio pre 15-ak god je nebo i zemlja. Procitaj (ili bolje poslusaj nesto pre nego sto krenes da lupas). To sto on naziva zene kurvama i sto pokazuje srednji prst, je nacin zivota rap umetnika u Americi ... kao i sve ostalo sto oni rade. kao sto sto je Bob Marley pushio weed (nadam se da znas o cemu ja to...Smile ) i na kraju od toga i umro. Dakle, to je stil zivota.

A sta je za tebe stil zivota? Da budes seljak koji se na ulici drekenja u tako finu spravu kao sto je mobilni telefon ... ili pak da iz najnovijeg BMW-a dopire muzika sa radio Teherana (steta za kola) ili neke nase "svadbe" Smile

Vi ste ljudi sa puno gresaka i vrlo plitkih shvatanja ... to sto se takvi u ovoj zemlji nesto pitaju, je dokaz da je zemlja u qrcu. Kako to ne razumes?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Alo bre ljudiiiiiiii... Iskulirajte...

Mozda je covjek htio da kaze "pop-ruralna", popularna u ruralnim dijelovima nase zemlje...

E ja vas pozdravljam, idem da se ugudriram sa svojim novopecenim drugarima radikalima, poslije toga idemo da se valjamo u blatu, imamo seks bez zastite na ulici, usput zapalimo koji kontejner, pijemo pivo iz plastikanera zajedno sa onim klosarima sa autobuske (iz iste flase) a na kraju cemo da napravimo (kad istucemo zene) neke gej orgije uz zvuke Slejera i Ronija Dzejmsa Dia...
Ko je za nek nam se pridruzi!
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Srkich
Veruj da ne razumem 90% tvojih postova. Nauci pravila gramatike i pravopisa, cisto da ti pohvatamo misli Smile

ne nikako ja to ne bih mogao da zamislim,decko ima svoj stil pisanja i stavove,tako da ako to izmeni bice neko drugi a,kao sto znamo treba imati svoj stil,ovaj je jedinstven i veoma reprezentativan,srkic ne menjaj se zarad drugih
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ako ti drugi kaze da ne skocis u bunar, ti u inat skoci .... Smile

budi radikal do kraja Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 00:32:00 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 16:56:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.