Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 05:16:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti - Grand klub.  (Pročitano 96397 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ces ti da mi kazes da palim!

imam prilicno dugacak staz po klubovima diskotekama splavovima itd i jos nigde nisam ni batine dobio a ni metak jedino kad sam mogao da dobijem batine to je bilo kad sam imao 15 god od likova kao sto su tvoji prijatelji koji imaju 20 i vise god i hteli su da mi otmu mobilni skuter itd posto tad nisam mogao da izlazim po klubovima vec po parku kao i svi klinci tog vremena a likovi koji umesto da idu negde da se zabave oni duvaju vutru u parku i maltretiraju decu!

a inace nikom se ne divim divim se samom sebi inace ti sto mislis da svako ko vozi dobar auto i ima para da je napravio karijeru kao don korleone to pokazuje tvoju glupost i nemoc jel ti je krivo sto je on uspesan a ti ne a kad smo vec i kod takvih koji imaju karijeru kao don korleone sa jednim sa se pocukao kolima ispred jednog kluba i normalno smo izasli pricali culi se sutra zezali i dogovorili a da je io lik poput tvojih idola verovatno bi vec istrcao sa palicom da se bije jel sam mu slomio svetlo na juga koje kosta 10 evra hehehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Htjedoh rec bas to, prebaci kanal ako nevolis.

Ovo je klub za sve one koji ne podnose Grand. Ne mozemo da ih pobijemo, ali mozemo da ih bojkotujemo. Sto ovaj club bude imao vise clanova to ce vise nade biti za ovu zemlju.

PS. - Molio bih neutralce da se ne masaju u ovu diskusiju, ako u glavi imaju razuma, jer znam da su zagrizeni Granovci praznoglavi i da ce se sigurno mesati.

Znas IQ ljudi na osnovu njihovog ukusa? Smile   Psiholozi se dzaba muce sa silnim testovima... 

Nazivas ljude ovakvima ili onakvima zbog muzike koju slusaju.  Ko je tu iskljuciv i fasista?

Upoznaj nekoliko ljudi iz te kulture, a ugasi malo TV.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a inace nikom se ne divim divim se samom sebi

ooooo... imamo narcisa batinasa sa bembarom cije stop svetlo kosta kao JUGO...
znaci tako stices ortake...ides unaokolo bembarom i lupas se ..pardon.. ugrozavas saobracaj...pa zar nemas neki lepsi nacin da se sa nekim druzis..
nije to lepo znas. Smile
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ok za gasenje TV-a..a izvini molim te, o kojoj ti kulturi govoris prijatelju?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
@wasisdas
1) das is kontrabas  Smile
2) Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
JAVOL !!!!

OK za opomenu!
..samo se ponekad malo zanesem...kada moram da budem uctiv previse...izgleda da su nas fasisti Ameri malo bombardovali...
svakakvog naroda ima u nas...

« Poslednja izmena: 30. Sep 2007, 22:56:20 od wasisdas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne vozim bmw vec audi za tvoju informaciju pa vidis ja prijatelje steknem i udes kad napravim pa se vidi ko je prijateljski a ko neprijateljski okrenut!
inace nissm nikakav batinas!a nisam ni narcis vec nemam ja sta kome da se divim mogu da imam postovanje prema nekom sto je nesto uradio u zivotu ali dase nekome divim to necu sigurno ja volim cecu da slusam a ne divim joj se za razliku od tebe cija je soba izlepljena posterima tvojih muzickih umetnika ciju muziku slusaju tipovi koji kradu deci telefone!

pa kulturi koja se tebi ne svidja ali je i te kako kultura i daj turbo folk slusaju i deca koja zavrsavaju gimn sa svim peticama a nastavljaju faks sa 10 tkama ali vidi se da si mnogo slabo obavesten da verovatno ne izlazis iz stana da ne prodje neka cica u mini suknji neki lik sa bmwom ili ces proci uz neki kafic jel po tvojim stavovima svaka setnja ulicom za tebe moze da bude kobna jel opasnost vreba iza svakog coska nikad neznas kad ce neki bmw da prodje a vidim da ti od toga se dize pritisak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
Decko sa dugackim stazom po klubovima i sto lomi staklo na juga, pa nije rec o tebi vec o grandovcima. Ne uzbudjuj se previse. Ovo anti se odnosi na njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

ok za gasenje TV-a..a izvini molim te, o kojoj ti kulturi govoris prijatelju?  Smile

sub, anti,stil, pravac, trend - nazovi je kako hoces.

Bilo kakvoj. Nije kultura samo ono sto se nekome svidja ili sto ima etiketu finog, neprovocirajuceg i cesto ustogljenog.

Niti je sve sto je pozoriste, knjizevnost, slikarstvo u umjetnost. Ima i tu kica, i to zesceg...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Decko sa dugackim stazom po klubovima i sto lomi staklo na juga, pa nije rec o tebi vec o grandovcima. Ne uzbudjuj se previse. Ovo anti se odnosi na njih.
bas tako..slazem se..a i postovi su mu nekako dugacki, zamorni, konfuzni...a ko mnogo prica NISTA ne kaze..a ja stvarno nemam nista anti sa njim...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 05:16:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.