Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2026, 21:35:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti - Grand klub.  (Pročitano 117814 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
...a jel pink ovo nisam najbolje razumeo to sto si ti reko jel to se ljudi sa foruma okupe nekad u nekom kaficu??
ozbiljno pitam jel nisam znao da toga ima?...
Ima i uvek bude u top temi kad i gde se okupljanje odrzava! Smile
Evo ti link za protekla okupljanja....
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
ja da pripazim na recnik?????
decko otvoreno poziva na pravljenje crne liste za likvidaciju???????
a meni se ovde preti sa banom e ovako!!!!
oce covek nekoga vilom da izbode?????

vec sam sto puta na muzickoj tebi opominjao na otovoreno pozivanje na ubistvo mrznju i rasizam ali vidim da je moderatorima to normalno e svaka vam vast vidi se kako se drustvo ovde skupilo i vidim kako moderator otvoreno navija za anti grand klub!

Da ti nisi Sasa Popovic?Covece,zezam se.Uostalom,ko je tebe stavio na listu?Ko je tebe uposte spomenuo?
Nema sta,da se bacimo na snimanje novog ''Jet Seta'' inace nam propade prozivanje.Narucito ovo o rasizmu.Bas sam se nasmejao.

Imam par ideja za nastavak... Kome mogu da se obratim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 2730
'De mož' se učlani narod u ovaj klub?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ok je ovo okupljanje nego tu nema turbo folka!

i koliko vidim ovde ipak dodju ljudi koji se medjusobno znaju dok ja neznam nikog!

nije da ovde covek nemoze da se nasali vec je ovo cista provokacija covek na pocetku ladno kaze znam da ce ovde grandovci da dodju jel nemaju mozga!
na temi ceca ili jeca koja je bila namenjena nama folkerima da se raspravljamo ko je bolji od 60 poruka 56 su bile tipa nezna se ko je gori i sta sve tu nije bilo a na ovoj vasoj temi sam ja prvi doso da branim grand iako neki znaju kojih nema ovde na ovoj temi kakvo misljenje imam o grand paradi!

skupili se akademici vutrasi pederi radikali ldp metalci pankeri i reperi da zajedno pljuju po grandu a u zivotu se psuju i mrze ali su svi zajedno protiv granda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
Al' ti možeš zaradit' , stari hit obradit
Nije lako treba znat', umotat' plagijat
Kad se isprazni kasa bit' ćete četri asa
I za sve seljake radit' narodnjake!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Cim se takva ekipa ujedinila protiv necega odma je jasno da je to nesto mnogo gadno...
Sefe, izgleda da s tobom nema argumentovane rasprave, a volio bih da ima... Eto ja inace sam i tezgario s nekim narodnjacima, ali smo radili samo dobre (Tomu, Cuneta, Tozu itd)... Ali Grand stvarno ne zasluzuje da se stavi u isti kos sa normalnim narodnjacima, tekstovi tipa "brushalter nocas steze kao malter" itd zaista vrijedjaju inteligenciju...
A i sto ti smeta sto ljudi pljuju po Grandu?
Pljuju i po mnogo cemu drugome (od cega je dosta toga meni drago) ali ja ne idem na ta mjesta niti se lozim sto neko ne voli ono sto ja volim...
Samo sebi reci "de gustibus non est disputandum" iliti o ukusima ne vrijedi raspravljati i nadji sebi nesto u sta ces da ulozis pozitivnu energiju, a ne negativnu... I zivi i pusti druge da zive... tolerancija... Peace my brother  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ko bre ovde diratudj ukus vi moj ili ja vas!

aha tozovac jao svi mi prete sto ja ljubim dete joj ja se mucim da dete naucim joj kaze tata oesi se sine joj ocu tata curi oko vrata suva drva odozgo a sirova odozdo svaka cast za odlicnu narodnu muziku to su jako pametni stihovi!
a tomu necu da komentarisem to slusaju notorni alkoholicaroi kome je sve propalo u zivotu!!

rambo amadeus cela pesma ponavlja kurac picka govno sisa ali to je jako inteligentno a da ne pocnem da pricam sunshineove stihove koje znam jako mnogo a pojedini direkno promovisu psihopate!

pa sestro jebiga seljak sam al kad jednom gospodinu iz bga koji je zavrsio faks i ima 10 god vise od mene treba neki posao da se zavrsi on zove ovog seljaka a ne zove njegove kulturne urbane likove!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Bespredmetno...
Ovdje se skupljaju ljudi koji ne vole grand, ti otvori temu "mrzim Sansajn" ili "glupi tekstovi rokenrola" ili "baljezgarije Ramba Amadeusa", ko ti brani, pitanje je jedino sto pjenis?
To je isto kao Zvezda i Partizan, mozes da mrzis jedne ili druge, ko ti brani, to je poenta slobode i demokratije (sve dok ne diras u tudja prava i slobode), imas pravo da ti se nesto ne svidja, je li tebi neko nesto natura da slusas, je li te ovdje neko smara da ides da slusas filharmoniju? Ne. E isto tako pusti ti nas da izrazavamo svoje misljenje kako ne volimo grand i nema potrebe za vrijedanjima i vulgarnostima i povezivanja ove teme sa necim sto nema nikakve veze tipa ko moze da zavrsi kakav posao. Ja nisam iz Beograda i mislim da ima dosta sposobnih ljudi van bgd, ali to nema veze s ovom temom...
Te price "zavrsavanje posla" i "urbani likovi" nema veze s muzikom i pokazuje nesto sasvim drugo.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 22:24:30 od Consigliere »
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ako pratis temu ovde su ljudi povezivali sve i svasta sa muzikom i to nisam ja poceo vec tvoji prijatelji kao sto tvoji prijatelji sa ove teme u svakoj mogucoj temi ulaze i pljuju po grandu!

povezuju i rat i pad berze i radikale i sport sve sto ne ide za to je kriv grand odbojkasice su sinoc izgubile zbog grand produkcije!

pa vidis ja nemrzim nikog a ti si sam reko da ti nesto mrzis a ja moram da se branim od mrznje jel mrznja donosi ratoe ubistva itd sto znaci da si u poziciji ti bi mene ubio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
slusaj instrumentale i nema sta da te uzbudi,eto pocni sa jan misel jarom,majk oldfildom,Robert milesom,brajan ino za pocetak
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2026, 21:35:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.