Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:11:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti - Grand klub.  (Pročitano 95646 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Aj, molim te, nemoj ti da nam pricas o 21. veku Smile Smile

Pa ko ovde spominje Britni i Agileru? Ima slicnosti sa dzihad pevaljkama, ali je poenta i bitna razlika u muzici, aranzmanu, donekle u textovima itd ... to nase pevaljke nikad nece imati.

Ajde... kvalitetnije su!!! Pa jesu malo kvalitetnije zato sto je cisto Amerika veca i vece govorno podrucje pa imaju kesa za produkciju i autore.
A opet se radi o istom s*****, mainstream kicu.
I sto bi Agilera bila plemenitija kad funkcionise na isti nacin - kontroverza. Proglasavaju je za najgore obucenu, i ne mislim da joj se omakne. Britni - i sami vidite u kakvom je nadrogiranom stanju.

Ako cete o nametanju (Granda) sto bas slusate muziku Anglo-Saksonske kulture (ne samo americka), od preko 300 (neznam tacno jezika), birate bas engleski.
Slusam i ja al jasno je da je isforsirana medijima (MTV...), i pop-kulturom (jedina tj. najjaca kultura koju ameri imaju).
Ocigledno to je najdominantnija sila pa se uci taj jezik (prije je bio Ruski), pa se slusa ta muzika.
Slusajte ljepo Francusku muziku, Svedsku, Japansku, Kinesku... ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ja ne znam sta bih rekao na ovih zadnjih 10-20 strana.....
nema me 2 dana,i vi se medjusobno pokacite,kao po pravilu zbog retardiranog srkicha....
jeste li vi,bre svesni koliko mi pizdimo jedni na druge zbog jednog nepismenog,zatupljenog,ogranicenog,bezvrednog,neinteligentnog stvora kao sto je sin gospodnji srkich-amin?
covek koje vreme provodi na net kladionicama,misleci da zaradjuje nesto tako,koji se hvali time sto su ga roditelji iskulirali i pustili da bude seljak nas medjusobno svadja!
lik je ogranicen na jedan jedini pogled na svet:seljacki i grandovski pogled....
to govori dovoljno o njemu...zar treba reci vise bilo sta?
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Niko nije spomenuo iskljucivo slusanje muzike "anglo-saksonske kulture"... Engleski je najrasprostranjeniji i razume ga najveci broj ljudova, pa je i normalno da su textovi u vecini na engleskom. Mnogi bendovi iz svih ovih zemalja koje si naveo cesto pevaju na engleskom jeziku, tako da jbg... Kako god okrenes...
A inace u dosta osnovnih skola se i dalje uci ruski, i francuski, i nemacki... al' nema veze... mozda sam i ja nekad zzbz, ali grsi covek... Smile

and 2Faj... pripazi na ponasanje... ne vredjaj druge clanove... to vazi i za sve ostale... Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 20:25:55 od Pink Floyd »
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 6398
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zna se ko ovde najvise prostaci!!!Gospodin buduci naravno!!
Sta se to podrazumeva pod americka muzika,francuska muzika....To je toliko sirok pojam da bi se o tome moglo naglabati beskonacno!!Oni bar svega imaju....isto tako imaju vise izbora,jer je sve podjednako zastupljeno u medijima!
A ne ko ovde kod nas,kud god krenes sabanija...dajte nam prostora da disemo!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
A ko se s kim pokačio? Nisam u toku. Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Floyd - jasno za jezike - ucenje u skoli, samo sta je tu spontano i ok?
Najgore kad neko napise "btw" umjesto "inace" i slicno... "wtf""ql""lol,rofl" i misli da je originalan (kul? Smiley ). E to je turbo - folk.
Shvatam da je to "novi internet jezik", a ako cemo o pravim vrijednostima, nemojte da se odricemo svog jezika zato sto nije dovoljno "kul", a ovamo smo svjesni jer preziremo Grand.

Jest Amerika i kontinent - velicina, pa ima i mnogo kvaliteta. Medjutim ljudi koji ne znaju engleski, a traze se u tekstovima nece slusati englesku muziku.
Sta ima od domacih da slusa nego yu-evergin i yu-rok, koji su dobri, ali nazalost ipak zastarili.
Tako da se trazi brza nova muzika, za provod. E sad sto je agresivno za usi, vrlo je slican tehnu - hiperprodukcija daje manji kvalitet.

2Faj - bas ga pretjera sa psovkama.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 21:31:33 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Z-400
e ljudi, mozete vi da serete sta ocete, i strano, i sve to moze, al u diskotekama, i na spavaova se slusaju narodnjaci i grand, tu nema diskusije..
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Sreća moja pa ne idem po diskotekama, a kod nas se na obali jezera (pošto nemamo splavove) pušta rege i dub.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Z-400
pa nece moj deda slusati ono rock...  Smile
80% srbije slusa grand, ja ne, al samo kazem cinjenice..  Smile
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Svi dobro znamo da je to činjenica, na žalost, zato smo se i trudili da nađemo konstruktivno rešenje da taj shit svedemo na minimum ili barem da ukažemo na sve posledice te katastrofalne subkulture, ali se onda pojavio "čovek budućnosti" i s*ebao nam koncepciju.....
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:11:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.