Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 18:04:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti - Grand klub.  (Pročitano 96676 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jelenak u prvih 30 strana ja nisam postovao a svaki post je imao u sebi seljak koji vozi bmw majmun ljadza dripac kriminalac isterati motkama pobiti itd tako da sam ja poceo da delim epitete posto sam pre toga bio izvredjan od svih vas¨!!
pevaljka sto pobegla sa plavog mosta neko ko cisti govna itd sve uvreda do uvrede i sto je najgore za vas je uvreda da se kaze nekom da je cistac govana sto znaci po vama svi ljudi koji nemau faks su niza rasa a kad hocete nekog da uvredite vi mu date epitet komunalca zidara i cistaca!!!
a prljavi narkosi u parku koji slusaju metal su intelektualci i jos me ubedjujete kako to ne postoji ko da sam j drzao knjigu ceo zivot u ruke i iso kuca faks pa da neznam ko se sve vuce po parku!!
i onda odmah turbofolkeri svi su krimosi seljaci i goveda a mi smo svi intelektualci exit je pun intelektualaca!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Uf, najgora je pseudo inteligencija.
U fazonu, slusa se rok, ne ide se na splavove - i to bi trebalo ta znaci da je covjek fin i inteligentan... sto nema veze.
Moze covjek bit inteligentan i ako voli kic i sund. Uglavnom ljudi koji slusaju - znaju da je to kic... zato i vole Wink... opusta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
HTC One M9
jelenak u prvih 30 strana ja nisam postovao a svaki post je imao u sebi seljak koji vozi bmw majmun ljadza dripac kriminalac isterati motkama pobiti itd tako da sam ja poceo da delim epitete posto sam pre toga bio izvredjan od svih vas¨!!
pevaljka sto pobegla sa plavog mosta neko ko cisti govna itd sve uvreda do uvrede i sto je najgore za vas je uvreda da se kaze nekom da je cistac govana sto znaci po vama svi ljudi koji nemau faks su niza rasa a kad hocete nekog da uvredite vi mu date epitet komunalca zidara i cistaca!!!
a prljavi narkosi u parku koji slusaju metal su intelektualci i jos me ubedjujete kako to ne postoji ko da sam j drzao knjigu ceo zivot u ruke i iso kuca faks pa da neznam ko se sve vuce po parku!!
i onda odmah turbofolkeri svi su krimosi seljaci i goveda a mi smo svi intelektualci exit je pun intelektualaca!!!!

Činjenica je da je Miloševićev režim glavni i odgovorni za ispiranje mozga Srbima u vremenu izolacije, a čist primer toga je Skrič  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 15:32:17 od kirov »
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Covjek bar nije mediokritet sa stereotipima, nego ima  originalan stav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Podrzavam srkicha. (ozbiljno) Ima covjek sta da kaze, samo nema zareza Wink
Stvarno ima ovde svakakvih... koji misle da vise vrijede ako studiraju nesto tesko. Fakultet  je stvar izbora, a ne velicine ni inteligencije.

I agree,nakotilo se mnogo kvazi intelektualaca,kvazi rockera,tkzv "muzickih eksperata",zivotnih experata,psihologa amatera,medju tim "alternativcima" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Covjek bar nije mediokritet sa stereotipima, nego ima  originalan stav.

I Hitler je bio originalan... i Velja Ilić je originalan... Što tvojoj kvazi-intelektualnoj rečenici daje posebnu težinu...  Smile Smile Smile

bolje da cistim govna i monitore i da vozim nova kola nego da idem dozivotno u skolu i onda sa 30 god da radim za 300 evra

Definitivno bolje... ti i doživotno da ideš ne bi je završio...  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 15:57:30 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pa Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
U normalnim uslovima...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 6398
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dali se to mene cini ili je gospodin Srkich dobio pojacanje!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
Ovo je postala jako glupa rasprava.
Sta se hvatate fakulteta i raznih profesija,i ostalih muzickih pravaca, to je skroz nebitno.
Akcenat je na grandu i ostalim turbo-dzihad prizvucima.
Ja imam drugaricu koja slusa tehno (muzika ako se tako moze reci koju ja ne varim) ali nikad nismo upadale u rasprave. Sta ce ona slusati mene stvarno ne interesuje sve dok to slusa ako ja nisam tu.
Takodje ja njoj nikad nisam pustala punk kad dodje kod mene.

Radi se o grand masineriji koja je prisutna svuda i to bi trebalo sankcionisati.

Donekle si u pravu. Turbofolkeri samo teze tome da budu krimosi i seljaci a nekima se mozda san i ispuni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 18:04:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.