Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 04:08:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151999 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Kao što sam već više puta naveo, samo sitne duše odn. jajare mogu mrzeti bilo koga zbog toga što različito misli. Odlika jakog karaktera i vrhunac čovekove inteligencije je njegova želja da se dogovara i pravi kompromise, spremnost da uvaži tuđe mišljenje a na kraju uradi onako kako je za njega samog najbolje, nesebičnost da pomogne drugom i sl.. Neki ovde misle da je potpuno opravdano mrzeti i pljuvati po nečemu sa čim se ne slažu i misle da su najpametniji samim tim što ne slušaju grand, a pamet ne čini grand niti neki muz. pravac, patike, i sl. nego nešto sasvim drugo. Pa kakav je čovek koji sedi preko godinu dana za tastaturom i sere o tome šta ne voli i koliko je to što ne voli pogubno po celokupnu svest i sl. a sam ništa nije uradio da to promeni. Takvi su se 90-ih smejali svojim vršnjacima na njihovim patikama i garderobi ( sa buvljaka ), i nazivali ih seljacima a iza sebe sigurni zbog onoga što su im mama i tata obezbedili ( smuvali ) komentarisali kako je u ovoj zemlji sranje. Dobar deo je tada i otišao odavde ali se kasnije vratio natrag i sa punim ustima zapadnih govana ubeđivao sve nas ostale kako smo ludi i da ne znamo da živimo, a danas nam prodaju firme govoreći kako je to u stvari za našu sreću. Svi vi koji mislite da ste pametni i sposobni a non stop pljujete po nečemu što navodno u ovoj zemlji ne štima, a pritom ne radite ništa korisno da promenite i ono što je npr. loše, idite u neku drugu zemlju pa uživajte. Nije bitno da li neko sluša ovo ili ono ( ne ubeđujem nikog da sluša grand pa to je stvar ukusa ) nego da živi i da druge pusti isto.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kao što sam već više puta naveo, samo sitne duše odn. jajare mogu mrzeti bilo koga zbog toga što različito misli. Odlika jakog karaktera i vrhunac čovekove inteligencije je njegova želja da se dogovara i pravi kompromise, spremnost da uvaži tuđe mišljenje a na kraju uradi onako kako je za njega samog najbolje, nesebičnost da pomogne drugom i sl.. Neki ovde misle da je potpuno opravdano mrzeti i pljuvati po nečemu sa čim se ne slažu i misle da su najpametniji samim tim što ne slušaju grand, a pamet ne čini grand niti neki muz. pravac, patike, i sl. nego nešto sasvim drugo. Pa kakav je čovek koji sedi preko godinu dana za tastaturom i sere o tome šta ne voli i koliko je to što ne voli pogubno po celokupnu svest i sl. a sam ništa nije uradio da to promeni. Takvi su se 90-ih smejali svojim vršnjacima na njihovim patikama i garderobi ( sa buvljaka ), i nazivali ih seljacima a iza sebe sigurni zbog onoga što su im mama i tata obezbedili ( smuvali ) komentarisali kako je u ovoj zemlji sranje. Dobar deo je tada i otišao odavde ali se kasnije vratio natrag i sa punim ustima zapadnih govana ubeđivao sve nas ostale kako smo ludi i da ne znamo da živimo, a danas nam prodaju firme govoreći kako je to u stvari za našu sreću. Svi vi koji mislite da ste pametni i sposobni a non stop pljujete po nečemu što navodno u ovoj zemlji ne štima, a pritom ne radite ništa korisno da promenite i ono što je npr. loše, idite u neku drugu zemlju pa uživajte. Nije bitno da li neko sluša ovo ili ono ( ne ubeđujem nikog da sluša grand pa to je stvar ukusa ) nego da živi i da druge pusti isto.
živi i pusti druge da žive, tačno. upravo zabog toga treba da na ovoj temi pustiš nas da ne volimo grand, i otvoriš sebi temu na kojoj ćeš ti da ga voliš i veličaš.  Smile
i ne vidim zašto bih otišla u neku drugu zemlju zbog toga što ne podnosim grand, pa nije ovo zemlja granda i grandovaca. ljudi su različiti, krajnje je vreme da to shvatiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ako pažljivije pročitaš moje postove primetićeš da se moja kritika odnosi na jajare što pljuju a ne na one koji na zdrav način komentarišu tuđ ukus, navike i sl..
Ima ovde i onih koji ne vole takođe grand ali su kritički a ne pljuvački nastrojeni ( za takve samo  Smile  i  Smile ).
Naravno da ova zemlja nije grand i ne treba da bude i hvala Bogu zbog toga. Ti meni poručuješ da trebam da shvatim kako su ljudi različiti a baner ti "I ja mrzim grand" koji mi inače ne smeta ali dovoljno govori o tebi.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa mrzim ga. ne podnosim tu muziku a to ne znači da ne podnosim ljude koji je slušaju. tvoje mišljenje o meni, bitno mi je koliko i lanjski sneg. ponavljam, otvori temu "ljubitelji i štovaoci granda" i tamo slobodno ćaskaj na tu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
pa mrzim ga. ne podnosim tu muziku a to ne znači da ne podnosim ljude koji je slušaju. tvoje mišljenje o meni, bitno mi je koliko i lanjski sneg. ponavljam, otvori temu "ljubitelji i štovaoci granda" i tamo slobodno ćaskaj na tu temu.

Mržnja kao dobar početak  Smile a nakon toga tvrdnja "A to ne znači da ne podnosim ljude koji je slušaju", izvini ali si malo kontradiktorna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ti si dosadan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
a ti si dosadan Smile

Možda i jesam ali:
Ne shvatam jedno - Npr. mrzim nešto i navodim detalje onoga što mrzim pa se na kraju ogradim od ljudi koji vole to što mrzim. Obesmislim, napljujem, prozovem, poserem se po nečemu a nakon toga kažem da se to ne odnosi na one koji to sve vole. Pa ovo je vrhunac ...  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto, doživeo si vrhunac Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
eto, doživeo si vrhunac Smile

Smile

Prijatno ti bilo u tvojoj mržnji, ostvarila si sve snove.  Smile

p.s. Slobodno sada ostavi komentar pošto vidim da ti je bitno da je tvoja poslednja.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
loše, idite u neku drugu zemlju pa uživajte.
Smile    Smile    Smile   za pocetak vasu gazdaricu vratiti u njenu mahalu.

ps. nisi u rodnoj grudi, pripazi na recnik.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 04:08:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.