Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 21:42:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 152414 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
sistem vrednosti je koka kola, malboro, suzuki il ko sto onaj rece sam biras kako zivis il imas muda il ides u skolu,u ovom slucaju il ides u grand il ides u skolu

Skolovanje nema nikakve veze sa tim imas li muda ili nemas .Nismo svi rodjeni za klupe i poslusnost ,ne mislimo svi da cemo dobiti posao odmah po zavrsetku skole .Neko veruje ,a neko odmah uzme zivot u svoje ruke .Ja eto poznajem vecinu maldih zvezda granda i mogu da kazem da su to sve fina i vaspitana deca ,korektna u poslu ,vole to sto rade i jako su pozitivni .Neki su vec zaradili toliko da kupe sebi stan,da se skinu roditeljima sa grbace ,iako imaju manje od 25godina .Ja mislim da je to jako pohvalno .Oni posteno zarade svaki svoj dinar ,ne kradu tudje ,ne uzimaju na prevaru novac ,cak nekima nadobudni vlasnici ostanu i duzni i ne ispostuju dogovor u vezi placanja .Svaka cast toj deci na hrabrosti da se upuste u dzunglu zvanu estrada ,ja mislim da za to treba imati muda .Naravno ,isplati se .To sto neko od pevaca ne zna istoriju srpskog naroda i ko su bili lideri u bitkama,ne kazem da je za pohvalu i smatram da tako nesto svako bi trebao da zna .Kao sto bi svako trebao da uzme svoj zivot u svoje ruke,a ne da sedi kuci ,parazitira na roditeljskom kazanu ,kuka na drzavu i monetarni sistem ,nesrecan i kivan na sve radne ljude ,huleci sudbinu i Boga jer nema srece i para u zivotu .

Citat
Meni materijalno bogatstvo ne pretstavlja nista, pa ih ne smatram elitom u jednom drustvu.

Kod nas elita ne postoji ,a to sto ti je materijalno bogatstvo ne predstavlja nista - to je lepo ,jesi razmisljao o manastiru ?

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Je l' to pokusaj uvrede? Ljudi su zaslepljeni materijalnim bogatstvom i sve mere u nekoj valuti, sto je pogresno. Ne moram da budem kaludjer isposnik da bi to uvideo. Ja na novac gledam kao na potrebstinu za prezivljavanje u kapitalistickom drustvu, a ne kao na sveti papir, eliksir srece. Jednog cete dana valjda shvatiti da se najlepse stvari na ovom svetu ne kupuju novcem i da najlepsa stvar na svetu nije shanel torba.
Kod nas postoji elita, a to su pesnici, pisci, univerzitetski profesori, glumci... itd. Elita nisu zeljko mitrovic i ceca, oni su raspale seljacine koje se bogate na narodnoj prostoti, slicno cirkuskim nakazama.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Je l' to pokusaj uvrede?

Naravno da nije ,izvini ako si to tako shvatio  Smile

Citat
Ljudi su zaslepljeni materijalnim bogatstvom i sve mere u nekoj valuti, sto je pogresno
To je tako oduvek bilo ,nije samo danas.U zivotu imas dve opcije ;
Da uzmes svoj zivot u svoje ruke i obezbedis sebi i svojoj porodici pristojne uslove za zivot ili da zivis u duhovnom svetu ,ne upustas se u borbu za matrijalno ,pomalo mrzeci sve druge sto trce za lovom i boljim standardom, a sebe zavaravas da si bolji od njih jer ti materijalno nista ne znaci .Ja mislim da je to odlika slabica ( ne mislim na tebe sada ).

Citat
Ja na novac gledam kao na potrebstinu za prezivljavanje u kapitalistickom drustvu, a ne kao na sveti papir, eliksir srece

Slazem se ,imamo slican pogled na novac .Samo sto ja novac ,pored zdravlja i ljubavi bliznjih ,svrstavam u jedan od eliksira srece ,mozda zvuci grozno ali tako je .

Citat
Kod nas postoji elita, a to su pesnici, pisci, univerzitetski profesori, glumci...

Sto se tice glumaca ,tu se ne slazem s tobom -vecina su pijanci,negativni su i sujetni jako .
Sto se tice Mitrovica ,nemam nista protiv njega ,covek zna da napravi pare ,Ceca ima dobar glas i lepo peva ,a jesu li elita ili nisu -nisam razmisljala o tome .Zapravo ,ne razmisljam o njima uopste ,ljudi rade svoj posao i to je to .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti si onaj praviii
Onog sto sam 'tela
Ti si moja svetlos'

Na kraju tunela  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Hahahaha,ko to peva ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Naravno da je tako oduvek bilo, svestan sam toga.
Jedina je razlika sto ja srecu ne kupujem novcem i svrstavam ga u 3.-4. plan.  Takvo razmisljanje nisam nasao u religijskom fanatizmu, vec u nekom svom razmisljanju i poimanju stvari. Mozemo da se ne slozimo bez napusavanja, naravno  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Hahahaha,ko to peva ?
Nemam pojma, ima turbo folk flash back, gore od Vijetnama majku mu Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Naravno da je tako oduvek bilo, svestan sam toga.
Jedina je razlika sto ja srecu ne kupujem novcem i svrstavam ga u 3.-4. plan.  Takvo razmisljanje nisam nasao u religijskom fanatizmu, vec u nekom svom razmisljanju i poimanju stvari. Mozemo da se ne slozimo bez napusavanja, naravno  Smile

Nema razloga da te napusavam ,zasada si ok i pristojan  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Plus Loli je pristojna, veoma pristojna  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Obicno se neslaganje na ovom forumu nagradjuje napusavanjem, samo kazem da mozemo da se ne slozimo bez napusavanja  Smile dakle, moguce je
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 21:42:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.