Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:53:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151260 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Nema neki glas do jaja,ima specifican,uzivi se u to sto pjeva,sjedini se na svoj nacin sa publikom,natjera te da sve slomis,da nazoves kozu sto te je sutnula i to je to... Smile

Sve si pogodio...  Smile ( posebno ovo zadnje  Smile Smile )
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pitam se cesto slusajuci poremecene mozgove koji slusaju ovu vrstu jos poremecenije vrste muzike da li su ponosni grand pevaci kako zaradjuju novac :S
Ne znam koliko imas godina, ali zvucis kao dete od 5 godina. Pazi, ne mozes zvati tolike ljude "poremecenim mozgovima". To sto je muzika koju slusaju poremecena i nakaradna je jedna stvar, ali zasita je neukusno da toliki broj ljudi okarakterises kao "nenormalni".

jedna devojka bila pametna pitala nisam siguran da li na ovoj ili nekoj drugoj temi stavila karleusine slike i pita da li ona treba da bude uzor mojoj cerci? Smile neverovatno koliko ima i dalje mojih vrsnjaka koji se loze na grand ... i pored batina koje cesto dobijaju (ne od mene vec od mnogih drugih...) kad vidim metalce obucene u crno razumem sto vole punk zivot jer bar znaju sta slusaju i to slusa ceo civilizovan svet kako na zapadu tako postoji i malo nazalost civilizovanog sveta i kod nas ... dodjem u novo odeljenje vidi mi neki pajtos sa sela mob i pise pesma DJ ATB - Long way home i on pusti gleda u onaj telefon ko siroma na napolitanku i slusa trance energy i shaban pita sta ti je ovo jbt kakva je ovo muzika xD kakav pacijent...da uzmem ja i pitam sta znaci pesma glavobolja od vina a nigde aspirina ? pesmu peva seljancura koja nema ni 3 razreda skole kao i one zvezde granda koje treba toliko tuci da zaborave kako se zovu...Lea Kis je lepo rekla (iako je ne podnosim mnogo) da zovem zvezde granda u moju emisiju ? kakve su oni zvezde ?
pogledajte samo onu radu seljancuru sisla sa traktora i uhvatila se za mikrofon i pocela da kresti malo sad je ona strasna zvezda... i slika se na traktoru za svet xD omfg okupe pola marakane slepaca koji se deru rada rada rada....svi na kolac do jednog.
Sve to sto pricas je produkt jednog vremena u kojem smo ziveli, jedne zatvorenosti, izolacije, pogresnog sistema vrednosti i takvih stvari je jako tesko otarasiti se. Toga ce biti jos neko vreme, to je sigurno, ali nece zauvek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ne znam koliko imas godina, ali zvucis kao dete od 5 godina. Pazi, ne mozes zvati tolike ljude "poremecenim mozgovima". To sto je muzika koju slusaju poremecena i nakaradna je jedna stvar, ali zasita je neukusno da toliki broj ljudi okarakterises kao "nenormalni"
jos je neukusniji nacin na koji oni predstavljaju ovu zemlju xD ocete u evropu a svugde treste turci...

daleko smo mi eu jako daleko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ne znam koliko imas godina, ali zvucis kao dete od 5 godina. Pazi, ne mozes zvati tolike ljude "poremecenim mozgovima". To sto je muzika koju slusaju poremecena i nakaradna je jedna stvar, ali zasita je neukusno da toliki broj ljudi okarakterises kao "nenormalni"
jos je neukusniji nacin na koji oni predstavljaju ovu zemlju xD ocete u evropu a svugde treste turci...

Opet, nije problem toliko u njima (Grandu) koliko u drzavi (ministarstvu kulture) koja ne brine o onome o cemu treba da brine, pa i o muzici koja se forsira. Taj Grand i cela ta prica samo koriste situaciju, zato sto mogu. Mnogo ljudi ih slusa i to tako ide. Zasigurno, Srbija nece moci u EU sa ovakvom muzickom scenom, tako da nemoj to da te brine. Bice Granda i turbo-folka i pred sam ulazak Srbije u EU, ali mnogo, mnogo manje, jer ce drzava morati nesto da uradi po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Citat

Smile Smile Smile

Ti si glup...
Nemogu da vjerujem,Grand ce odluciti hoce li Srbija u Evropu ili ne.. Smile Smile Smile

"Kuda plovi ovaj brod"...

I dje vidje Turke na grandu... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemogu da vjerujem,Grand ce odluciti hoce li Srbija u Evropu ili ne.. Smile Smile Smile
Pa naravno da nece Grand "odlucivati", ali nece biti zastupljen kao sad. To je sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia Lumia 820
Smatrajte me za clana... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Pa naravno da nece Grand "odlucivati", ali nece biti zastupljen kao sad. To je sigurno.

Ne vidim samo razlog zasto morash da politizujesh svaku temu na ovom forumu.  Smile
Al' ajde kad si vec poceo da vidim kako ti vidish buducnost i organizaciju "Srpskog melosa" kad udjemo u tu "famoznu" Evropu?  Smile  Smile

Sem lupanja po dzepu koje  sam ja vec naveo...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2008, 18:57:27 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Ja se ponosim sa Vendi-Uljez... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne vidim samo razlog zasto morash da politizujesh svaku temu na ovom forumu.  Smile
Al' ajde kad si vec poceo da vidim kako ti vidish buducnost i organizaciju "Srpskog melosa" kad udjemo u tu "famoznu" Evropu?  Smile  Smile
Sem lupanja po dzepu koje  sam ja vec naveo...  Smile
Kad malo bolje pogledas, sve je politika.  Smile
Pa tako sto ce drzava da forsira srpsku narodnu muziku, kao nesto sto je nase, a ne turbo-folk. Naravno, dobro si mislio kada si rekoa "da ih udare po dzepu". Smile Nece svako moci da prodaje maglu za pare.
Priblizavanjem EU i otvaranjem granica, bice sve vise i vise popularne muzike, sto nase, sto strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:53:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.