Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:10:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151302 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Исусе, ова тема још постоји!
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Motorola GLEAM
Hate Smile
što se ne vrati nešto u fazonu 3K Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pitam se cesto slusajuci poremecene mozgove koji slusaju ovu vrstu jos poremecenije vrste muzike da li su ponosni grand pevaci kako zaradjuju novac :S jedna devojka bila pametna pitala nisam siguran da li na ovoj ili nekoj drugoj temi stavila karleusine slike i pita da li ona treba da bude uzor mojoj cerci?  Smile neverovatno koliko ima i dalje mojih vrsnjaka koji se loze na grand ... i pored batina koje cesto dobijaju (ne od mene vec od mnogih drugih...) kad vidim metalce obucene u crno razumem sto vole punk zivot jer bar znaju sta slusaju i to slusa ceo civilizovan svet kako na zapadu tako postoji i malo nazalost civilizovanog sveta i kod nas ... dodjem u novo odeljenje vidi mi neki pajtos sa sela mob i pise pesma DJ ATB - Long way home i on pusti gleda u onaj telefon ko siroma na napolitanku i slusa trance energy i shaban pita sta ti je ovo jbt kakva je ovo muzika xD kakav pacijent...da uzmem ja i pitam sta znaci pesma glavobolja od vina a nigde aspirina ? pesmu peva seljancura koja nema ni 3 razreda skole kao i one zvezde granda koje treba toliko tuci da zaborave kako se zovu...Lea Kis je lepo rekla (iako je ne podnosim mnogo) da zovem zvezde granda u moju emisiju ? kakve su oni zvezde ?
pogledajte samo onu radu seljancuru sisla sa traktora i uhvatila se za mikrofon i pocela da kresti malo sad je ona strasna zvezda... i slika se na traktoru za svet xD omfg okupe pola marakane slepaca koji se deru rada rada rada....svi na kolac do jednog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
Ja ne slusam Grand i nemam neko posebno misljenje o toj muzici.Vidim da se velika vecina ljudi u nasoj zemlji lozi na tu vrstu muzike i da je ona kod nas,hteli mi to da prihvatimo ili ne,veoma popularna.Kada sam ja imao 5-6 godina,cale mi je kupovao kasete Parnog valjka,Alise,Prljavog kazalista,Bjelog dugmeta.....ali to su bila druga vremena,sada klincima pustaju Grand i oni to slusaju.
Ne zelim da se nerviram zbog toga jer smatram da svako ima pravo na izbor u zivotu pa i to da sam izabere sta ce da slusa od muzike.Jedino me nekad iznervira kada kazu da je to narodna muzika,jer smatram da to ona nije..... Smile
Ipak koliko sranja ima u toj Grand muzici mogu reci da i sranja ima u nekim drugim pravcima.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 12:09:59 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
Па, ни ја не бих волела да се моја деца угледају на металце или панкере...  Smile

Да избуше и истетовирају пола свог тела, да имам ћерку која брије себи главу и фарба косу у зелено и љубичасто...  Smile или сина са косом од пола метра... девојке које слушају ту врсту музику се уосталом облаче исто као оне које слушају Грнад... разлика је само у боји одеће коју имају на себи...  Smile

и тако можеш за сваки правац музике да отвориш тему чији наслов почиње са "анти-"...

јер су то све глупе предрасуде... уосталом, већина људи у Србији слуша све и свашта, само што не желе то да признају  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па, ни ја не бих волела да се моја деца угледају на металце или панкере...  Smile

Да избуше и истетовирају пола свог тела, да имам ћерку која брије себи главу и фарба косу у зелено и љубичасто...  Smile или сина са косом од пола метра... девојке које слушају ту врсту музику се уосталом облаче исто као оне које слушају Грнад... разлика је само у боји одеће коју имају на себи...  Smile

и тако можеш за сваки правац музике да отвориш тему чији наслов почиње са "анти-"...

јер су то све глупе предрасуде... уосталом, већина људи у Србији слуша све и свашта, само што не желе то да признају  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Djavolice znam na sta potenciras al i ti si puna predrasuda kad ovako prichash.
Ja stvarno ne spadam u kalup koji si upravo stvorila. Pa sta i ja slusham pank i metal, slusam i mnogo druge muzike i u tome je i poenta.
Muzika je univerzalna, ukusi su razlichiti. Slushajte ono kako se osecate u datom trenutku.
Nemojte se ogranicavati jedim muzickim pravcem...

pitam se cesto slusajuci poremecene mozgove koji slusaju ovu vrstu jos poremecenije vrste muzike da li su ponosni grand pevaci kako zaradjuju novac :S jedna devojka bila pametna pitala nisam siguran da li na ovoj ili nekoj drugoj temi stavila karleusine slike i pita da li ona treba da bude uzor mojoj cerci?  Smile neverovatno koliko ima i dalje mojih vrsnjaka koji se loze na grand ... i pored batina koje cesto dobijaju (ne od mene vec od mnogih drugih...) kad vidim metalce obucene u crno razumem sto vole punk zivot jer bar znaju sta slusaju i to slusa ceo civilizovan svet kako na zapadu tako postoji i malo nazalost civilizovanog sveta i kod nas ... dodjem u novo odeljenje vidi mi neki pajtos sa sela mob i pise pesma DJ ATB - Long way home i on pusti gleda u onaj telefon ko siroma na napolitanku i slusa trance energy i shaban pita sta ti je ovo jbt kakva je ovo muzika xD kakav pacijent...da uzmem ja i pitam sta znaci pesma glavobolja od vina a nigde aspirina ? pesmu peva seljancura koja nema ni 3 razreda skole kao i one zvezde granda koje treba toliko tuci da zaborave kako se zovu...Lea Kis je lepo rekla (iako je ne podnosim mnogo) da zovem zvezde granda u moju emisiju ? kakve su oni zvezde ?
pogledajte samo onu radu seljancuru sisla sa traktora i uhvatila se za mikrofon i pocela da kresti malo sad je ona strasna zvezda... i slika se na traktoru za svet xD omfg okupe pola marakane slepaca koji se deru rada rada rada....svi na kolac do jednog.

A dobro 93god, polako, porascesh i ti. Zaljubicesh se, ziveces nocni zivot. E onda cu te priupitati sto slušaš narodnjake...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ljudi da razjasnimo nesto.Vidjenje Granda vas iz Beograda i nas iz provincije nije ista.Kod vas covek ne mora da trpi sta ne voli da slusa ima gde da ode ali kod nas(ili barem mene) nema.U mnogim delovima zemlje ta muzika je presla u nacin zivota.Razlog sto ja imam netolerantan stav je sto osecam da mi se takav nacin zivota na silu namece.
Muka mi je vise od seljaka koji sidju sa planine okiceni u kajlama i onda provociraju po gradu,a o novopecenim mafijozama da ne pricam, ruka kroz prozor i odvrnuta muzika ne moze da izostane.A kad vidim klinke koje se ugledaju na Seku,Karleusu i ostalu marvu najezim se. 

WhiteGoa izvini ako sam te uvredio predjasnjim postom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Citat
A dobro 93god, polako, porascesh i ti. Zaljubicesh se, ziveces nocni zivot. E onda cu te priupitati sto slušaš narodnjake...

Eee too...kad ga sutne riba...pitacu ga ja hoce li da se uhvati u kostac sa Metalikom i ostalim "sranjima"...ili ce mu najbolja biti ova..

Joj bre,popio sam pet cistjerni piva uz ovu pjesmu... Smile
Ruku na srce nije to dobro..
Ali,gledao sam istoriju rocka(svih grana i pod grana)...Sva sranja...opijanja do smrti,droga,tuce,samoubistva,pa i promovisanje pedercina pocelo je sa njihove strane,prvi su poceli da oblace zensku odjecu i sl...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja mrzim Grand. A pre nekoliko meseci sam pisala koliko moje dete ima problema među vršnjacima zato što nevoli grand muziku. Odmah se ne uklapa među vršnjake... Smile
IP sačuvana
social share
Seneka
"Prijatelje stvara sreća, a nesreća proverava."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 17:10:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.