Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:45:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 152165 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Razumem da je ova tema posvećena pljuvanju granda   Smile  niti me to pogađa, takođe mi nije potrebno ni obaveštenje o onome šta mogu ovde zateći  Smile . Jedino što je ovde potresno su "slike" mladih ljudi koji se zaluđuju i truju mržnjom i pljuvanjem a to je ono što mi smeta. Poštovalac sam svoje porodice i ljudi koji mi znače, a grand sutra da zabrane ne bi me nešto specijalno potreslo ( život bi mi bio isti kao i pre toga ). Kada bi ova tema imala smisao i kada bi komentari bili više kritički a ne pljuvački, možda  Smile  bi i ja bio član toga, u protivnom je sad ovo anti grand strina klub. Sada je ovo smešnije i žalosnije od onoga što se ovde pljuje. I svako ko i dalje staje u odbranu ove mržnje rizikuje da ispadne smešniji od Mitra Mirića    Još se i dalje ( dal iz očaja ili neke blokade ) daje do znanja kako se ovde pljuje i sl. kao da je to najnormalnija stvar da nekog koga lično smatraš npr. glupim opljuješ. To rade p**e od ljudi i kukavice, a oni koji nemaju komplekse iznose svoje mišljenje ili ne slaganje sa nečim bez vređanja i pljuvanja. Ovde neki žele da prevaspitavaju naciju tako što će navodno ukinuti grand ( na način koji sam već opisao ) a njima samima nedostaje upravo vaspitanje. Ne ubeđujem ja nikog ovde kako treba da sluša grand ( upali motornu testeru pa je slušaj, šta me briga ),     nego da ne mora da mrzi one koji ne spadaju pod lično prihvatljivo. Sad će neko opet: " Ne mislim da su glupi oni koji slušaju grand, neko peka, seka, đeka su jako glupave i tekstovi su im retardirani, bla, bla ". Use u svoje kljuse što bi stari rekli i mani se komšijine krave nego gledaj svoju    ( ovo je samo metafora - da napomenem zbog onih što čekaju na grani ).
I da opet ponovim - ostavite se tastature i mržnje nego pravo u prirodu. 
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A ako je vec stvar u kritici (sto i jeste) a ne u pljuvanju sta mi onda drugo radimo nego kritikujemo njihove tekstove i nacin na koji se na tv-u serviraju sise koje vriste  Smile

I kao sto sam vec odavno rekla-nisam skoro videla dete koje gleda neku poucnu emisiju o zivotinjama, prirodi ili nesto slicno, ali sve klinke hoce da trce pred tv da vide novu Indirinu frizuru a svi decaci da vide kako je Stoja dodala jos malo silikona u levu sisu pa da procene jesu li joj simetricne a posle da zamisljaju kako ih lepo mese i gnjece umesto da se malo upitaju da li je to normalno sto se loze na plasticnu zenu kojoj iz usta izlaze gluposti dok peva, a dok daje neku izjavu ne moze da sastavi recenicu kako treba. Bolje bi bilo da citaju neke knjige pa da obogate recnik da ne bi pricali kao ona  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 01:28:39 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ne mogu da zatvorim oči i da kažem- to se dešava tamo negde. O tome se pričalo i pričalo kako je pink sve sami šund. i da oni budu toliko bezorazni i da me još ubeđuju kako se pink gleda. Naravno da se gledao kad su imali najjači signal i nismo imali izbora.Sreća pa je tehnika napredovala imamo veći izbor. Kad neko nedoznaje, što kažu babe, ništa drugo ti ne preostaje nego da pljuješ po njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
@ Belo Kuče

jel si ti u nekoj NVO ?

Citat
To rade p**e od ljudi i kukavice, a oni koji nemaju komplekse iznose svoje mišljenje ili ne slaganje sa nečim bez vređanja i pljuvanja.
pa nismo svi tako lepi i hrabri kao ti.

Citat
Ovde neki žele da prevaspitavaju naciju tako što će navodno ukinuti grand ( na način koji sam već opisao ) a njima samima nedostaje upravo vaspitanje.
dok sam isao u specijalnu skolu uglavnom su nas ucili da trazimo da idemo u WC kad nam se ide. a ovo ponasanje za stolom... ne znam kada cemo to da ucimo  Smile
Citat
( ovo je samo metafora - da napomenem zbog onih što čekaju na grani ).
a znam ja, ti bi mene da prevaris pa da ja sidjem pa da mi zauzmes mesto  Smile  nedam moju granu  Smile
Citat
I da opet ponovim - ostavite se tastature i mržnje nego pravo u prirodu.
kakva crna priroda kad ima krpelja.
ala volim da mrzim Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Vanja, kad sam spomenuo pljuvanje nisam mislio lično na tebe i još par njih, a vas smatram svetlijim delom ove sumorne priče ( valjda nisam trebao da nabrajam ?, pa 80% ovde pljuje i vređa ). Čitajući tvoje komentare mogu jedino da primetim da iznosiš svoje mišljenje bez potrebe da to namećeš drugome ili da vređaš. Sve pohvale za to  Smile
Ja inače znam dosta dece ( u takvoj sam situaciji ) koja gledaju emisije obrazovnog tipa a deca koja trče za nečim "šarenim" će uvek postojati. Sve to prestaje odrastanjem odn. sazrevanjem (većina). Možda, kad bi promenila svoje okruženje ne bi tako često viđala tu decu a tada bi shvatila da postoje i deca koja se interesuju za nauku i dr. . To što ti spominješ je subjektivno mišljenje odn. lični primer, moja iskustva po tom pitanju su drugačija, nekog drugog kao tvoja, itd. ... .
A evo na čega sam mislio, ovoga je mnogo više ali razumećeš što nisam više naveo:

"primitivna muzika i jos primitivniji slusaoci,mehanizmi kojima budi osecanja ushicenja kod njih su za psiholoska proucavanja
primerena nomadskim narodima kao sto su siptari i ceceni,kako vidim i kod nas ima puno nomada"

"takvu muziku bez ikakvih vrednosti i kvaliteta moze da slusa samo neko ko je retardiran,o ukusima netreba raspravljati kazu,ali slusaoci te muzike i nemaju ukus"

"Evo i ja da se uclanim u anti-grand club, dakle evo sta mislim, da oprostite: rural-brutal balega, koza, ovca, krava...primitivizam, turbo-folk globalizam, botoks seljancure, s&m nepismeni dzukci, duhovno i amoralno podzemlje koje ne zasluzuje da hoda ovom zemljom, a kamoli da predstavlja neki uzor mladim ljudima, prostitutke i kulturoloski otpad, trovaci nacije, fekalni pink, zli ljudi, baba Vange itd...zato smo tu gde jesmo, fuj smrde kao trulez..."

"Ko uopste pokusava da nekom promeni misljenje? Cilj mi je da ismejem tudje misljenje."

"Postajem dozivotni clan ove grupe.Mrzim grandovce i uvijek cu ih mrziti!"

"Recimo kad bi neka boleština pobila sve grandovce"

itd. ...

Suština je sledeća, lično ja, ako me nervira nešto ili smatram da to ugrožava mene i one koji mi znače, ne rešavam to tako što godinama po forumu razglabam i prozivam nego se organizujem i učinim koliko mogu. Dosad, da ste upravu kao što niste već bi Sašu Popovića proterali iz Srbije a grand ukinuli doživotno. Ako bi ste se i na neki način organizovali, jako je malo ( na prstima jedne ruke ) ovde onih koji bi mogli da učine korak više. Ovde najveći deo čine maloletni koji sebe predstavljaju kao odrasle a njihovo razmišljanje i poimanje stvari ih odaje. Zbog svega navedenog, ovo je anti-grand strina smeh club.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
"Evo i ja da se uclanim u anti-grand club, dakle evo sta mislim, da oprostite: rural-brutal balega, koza, ovca, krava...primitivizam, turbo-folk globalizam, botoks seljancure, s&m nepismeni dzukci, duhovno i amoralno podzemlje koje ne zasluzuje da hoda ovom zemljom, a kamoli da predstavlja neki uzor mladim ljudima, prostitutke i kulturoloski otpad, trovaci nacije, fekalni pink, zli ljudi, baba Vange itd...zato smo tu gde jesmo, fuj smrde kao trulez...

A ko je ovo napisao ,bas me zanima ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ја..., прошле године, наравно и даље стојим иза свега написаног, је л' треба неко објашњење?

Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 16:06:25 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
White dog,

Hvala za "svetliju stranu" ali ovo sto sam rekla za decu koja trce pred tv da vide grand je bila malo hiperbola u smislu da to nisu deca vec devojke koje su uzrasta od 14-25 godina!

Mene grand nervira iz jednog jedinog razloga-njihova pojava stvara kopije ljudi. Od 1000 devojaka mozes da nadjes jednu da se po necemu razlikuje od ostalih. Muska populacija ih u manjoj meri kopira ali ima i toga.
 Ali devojke stvarno... I nema vise ljudi koji ce da prerastu grand. Nema... Sto su stariji sve ga vise slusaju. Po meni to je jedna jaaaaako surova cinjenica, a jos surovija je da mladi jedni drugima izjavljuju ljubav sa stihovima
Ja nisam ona sto bi pala na kolena
wooow kako si samo ponosna, ne bi pala na kolena ali ipak ga previse volis da bi mu olizala cipele a on ne zna da te ceni...   Samo iznosenje misljenja, nemam nameru da nesto menjam. Ja sam se od takvih ljudi odavno distancirala ali mi je zao da se na takav nacin ispira mozak i javno propagiraju niske strasti Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 16:10:16 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ја..., прошле године, наравно и даље стојим иза свега написаног, је л' треба неко објашњење?

Smile

Nemam nameru da te sad mnogo analizaram ali moram da primetim da osoba koja nesto ovako napise , jako je nezadovoljna sobom i svojim kvalitetima,frustrirana,ogorcena na sebe ,a to su sve odlike slabica .
A sto se tice granda ,slazem se da ima mnogo kica u ponasanju i izgledu pevaca ali isto tako ima tu i kvalitetnih ljudi koji zasluzuju da budu na estradi i koji posteno zaradjuju svoj dinar .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Smile

Nemam nameru da te sad mnogo analizaram ali moram da primetim da osoba koja nesto ovako napise , jako je nezadovoljna sobom i svojim kvalitetima,frustrirana,ogorcena na sebe ,a to su sve odlike slabica .
A sto se tice granda ,slazem se da ima mnogo kica u ponasanju i izgledu pevaca ali isto tako ima tu i kvalitetnih ljudi koji zasluzuju da budu na estradi i koji posteno zaradjuju svoj dinar .

Изгледа као да си се лично нашла увређеном због мог става о нус-појави времена у којем је еволуирало нешто скарадно попут те ужасне рогобатне музике која пропагира изузетно лоше и искривљене друштвене вредности и оставља трајне последице на ментално здравље младих...

Од куд теби право да тако ниско удараш и напишеш да сам фрустриран, слабић и огорчен на себе? Просто невероватно, наравно да си промашила са својом квази-анализом, могао бих на основу онога што си накуцкала да ти вратим без проблема, али нема потребе да се замлаћујем са тобом овде на персоналном нивоу, ако нешто лично имаш да ми саопштиш изволи на пп.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 16:25:16 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:45:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.