Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:23:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151193 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Jao,ma upoznao sam ja puno klinaca koji slusaju rep,i misle da je svo to recitovanje,izliv "morala,istine,pravde" i td.
Isti ti,koji "recituju"(prije svega da se razumjemo,neznaju da pjevaju) o jebenom zivotu na ulici,droga,utoke,makljaze...
Isti ti vasi idoli 50 cent,kojeg mozemo proglasiti za 0 od cojveka,kada bi gledali njegov jebeni zivot,pa Eminem-jebeni fasista,pa jos jedan vas idol "2pac" koji zavrsi na nacin na kakav je zavrsio,sigurno je bio nevinasce...
jao sad si se izvalio vecu kolicinu gluposti... pocnimo od prve

1.ko kaze da ja uopste slusam rep?iako slusam nikako strani tj ti tripovi west side - east side...dno...mada ako neko voli nek voli bolje i to nego grand (bar po mome misljenju...) elem
2.Vidi se da znas da pises a i da nemas pojma o cemu govoris niti da znas ko je 2pac i kako je umro borio se za crnacka prava ubila ga je CIA kao sto ubije svakog ko joj malo stane na rep...
3.Ako bar nista mogao si da primetis moj licni text i da se zapitas koju vrstu muzike preferiram...
4.
Citat
shiptarija - klosharija

je beat iz Pesme Kosovo je Srbija od VTO momci razvaljuju ne preterano poznati al reci u pesmama su do jajima... Smile

tako da nema ni 1% sa BS jedino ono padobranija al to je univerzalna rec za grand shabane  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Citat
1.ko kaze da ja uopste slusam rep?iako slusam nikako strani tj ti tripovi west side - east side...dno...mada ako neko voli nek voli bolje i to nego grand (bar po mome misljenju...) elem

Vec sam rekao,bolje svoje sranje nego tudje.. Smile

Citat
2.Vidi se da znas da pises a i da nemas pojma o cemu govoris niti da znas ko je 2pac i kako je umro borio se za crnacka prava ubila ga je CIA kao sto ubije svakog ko joj malo stane na rep...

Molim te,nemoj o pisanju.. Smiley 1

Da te zamolim,nikog niko ne ubija bez razloga.... Smile

Citat
3.Ako bar nista mogao si da primetis moj licni text i da se zapitas koju vrstu muzike preferiram...

To me ne zanima,pricamo o sranjima...

Citat
je beat iz Pesme Kosovo je Srbija od VTO momci razvaljuju ne preterano poznati al reci u pesmama su do jajima...

tako da nema ni 1% sa BS jedino ono padobranija al to je univerzalna rec za grand shabane

Znam ja dobro koja je to grupa,i vjeruj mi cuo sam tu pjesmu prije tebe,nego su to stihovu u fazonu BS... Smile

Da se "svatimo".Niti ja slusam grand,niti ga volim.
Vec pricam o nekoj kvalitetnoj narodnoj muzici,pjevacima koji traju 30 godina.Logika-cim toliko traje znaci da je dobar u svojoj bransi,pravcu,kako zelis.

Umjesao sam se u ovu raspravu,iz razloga,jer Grand povezujete sa pravcom muzike zvanom "Narodna",a svi dobro znamo da ta muzika ne spada u tom pravcu,daj da pricamo o Turbo Folku,sasvim druga stvar.
Za mene,kriva je muzika 90'-ith,sto turbo-folk postoji...

Ne svataj rasprave previse licno,opusti se.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@ Samurai opusti sei malo inace ce nas zakljucati ponovo,i onako nas bas i ne gotive ovi moderatori Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Samurai, najlakse je da ne slusas... Ja izbegavam kako god mogu, pa mi je lakse, ne znam ni kakve su pesme, ni ko ih peva...
Jednostavno, probaj da se ne obazires na to i bice na neki nacin lakse, provereno... E, ako ne mozes, ne znam, svako ima pravo na to sta ce slusati, pevati, itd... Just chill out!

Yup, ако не обраћаш пажњу оде само од себе. Осим у мом случај, елем моје комшије воле да одврну неко смеће до краја и онда пуштају исту песму неколико пута заредом (понекад ни не сачекају да се заврши него усред песме). Ајде што пуштају ми и не смета, али што одврну, па да цела зграда чује, још и стално пуштају једно те исто и тако сваки дан. То већ немогу да толеришем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Zali se,pisi peticiju da zabrane smece u tvojoj zgradi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo i ja da se uclanim u anti-grand club, dakle evo sta mislim, da oprostite: rural-brutal balega, koza, ovca, krava...primitivizam, turbo-folk globalizam, botoks seljancure, s&m nepismeni dzukci, duhovno i amoralno podzemlje koje ne zasluzuje da hoda ovom zemljom, a kamoli da predstavlja neki uzor mladim ljudima, prostitutke i kulturoloski otpad, trovaci nacije, fekalni pink, zli ljudi, baba Vange itd...zato smo tu gde jesmo, fuj smrde kao trulez...jos jednom sorry, al' sve vam je to istina, surova istina!
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 13:02:33 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Evo i ja da se uclanim u anti-grand club, dakle evo sta mislim, da oprostite: rural-brutal balega, koza, ovca, krava...primitivizam, turbo-folk globalizam, botoks seljancure, s&m nepismeni dzukci, duhovno i amoralno podzemlje koje ne zasluzuje da hoda ovom zemljom, a kamoli da predstavlja neki uzor mladim ljudima, prostitutke i kulturoloski otpad, trovaci nacije, fekalni pink, zli ljudi, baba Vange itd...zato smo tu gde jesmo, fuj smrde kao trulez...jos jednom sorry, al' sve vam je to istina, surova istina!

U jebote!  Smile Bas sam losh chovek...  Smile 

Smile Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ponasam se bahato jer dolazim iz huda

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 374
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w200i
smrt grand, sloboda narodu
 Smile i want you
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
we still live  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:23:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.